Urmărește-ne în Social Media

OCS - Căprioara Acerbă

Omul cu Șobolani a lansat videoclipul noului single ”Căprioara acerbă”. Premiera vizualului a avut loc în cadrul unui concert în Control.

După turneul aniversar din 2015, în cadrul căruia OCS și-a sărbătorit majoratul, trupa își continuă activitatea în 2016 cu un nou single, intitulat ”Căprioara Acerbă”. Melodia a fost masterizată de Adam Whittaker și este acompaniată de un videoclip în regia lui Bogdan Moldoveanu (aka Hypno).

”Avem vreo 33 de clipuri. Dar ăsta e, de departe, cel mai cel! Felicitările, masa și dansul merg către Bogdan Moldoveanu, Alexandru Dorobanțu, Andu Radu + întreaga echipă! (...) Nicio căprioară nu a fost abuzată acerb în acest material”, a transmis solistul Dan Amariei.

Pentru cei care n-au prins povestea de la capăt, Omul cu Șobolani sau OCS s-a înființat în 1997 în Constanța, îmbogățind scena muzicii alternative românești cu o trupă care avea să devină emblema unei generații nonconformiste. Drumul formației a însemnat până în prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri, tot atâtea single-uri și câteva generații bune de oameni care s-au încăpățânat alături de ei să creadă în acest proiect. Trupa Omul cu șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem în cap”, trecând prin veselia din ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea căutare”. În cei 18 ani de activitate, piesele formației s-au putut asculta atât în playlist-urile și topurile posturilor de radio, cât și a televiziunilor de specialitate. 

Discografie OCS: Razna(1999), Ne punem în cap (2001), Mâinile sus! (2002), OCS tv (2004), Best before 2005 (2005), Superparanoia (2006), Dansăm legați la ochi cu spatele la zid (2009), Retro (2011), Marea Căutare (2013).

Comentarii

Concerte & turnee

Află ce artiști vor cânta în cadrul seriei de concerte imersive UNUSUAL de la MINA Museum

Între 16 ianuarie și 27 martie, MINA Museum va găzdui câteva evenimente audiovizuale ce îmbină muzica, tehnologia și arta. Intitulată UNUSUAL, seria de concerte imersive va debuta cu un show marca Robin and the Backstabbers. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Robin and the Backstabbers în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

UNUSUAL își propune să redefinească modul în care percepem muzica live în cadrul unor spectacole vizuale cu proiecții 360. Acest demers este un dialog între muzicieni români ai scenei alternative și artiști vizuali digitali, o experiență multisenzorială ce va avea loc în spațiul imersiv de la MINA.

UNUSUAL oferă publicului ocazia de a se conecta profund cu muzica și arta prin proiecții animate pe pereți de șase metri înălțime. Este un performance creat de artiști, ingineri de sunet, producători muzicali și experți în noile media. Rezultatul? O atmosferă unică și captivantă ce va învălui publicul în lumini și peisaje sonore dinamice și coregrafiate.

Robin and the Backstabbers - primul concert din seria UNUSUAL

Primul concert va avea loc pe 16 ianuarie 2025, de la ora 20:00, și va fi susținut de Robin and the Backstabbers, una dintre cele mai de succes trupe alternative. Biletele pot fi achiziționate online, la prețul de 100 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Robin and the Backstabbers este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2010 de Andrei Robin Proca. Trupa se autodefinește prin stilul său unic de "pop melodramatic," un amestec captivant de versuri poetice și instrumentație diversificată. Sunt cunoscuți pentru prezența lor live intensă, cu apariții la festivaluri mari din România, precum Electric Castle și Summer Well.

Program complet UNUSUAL la MINA Museum

Următoarele concerte aduc în prim-plan trupe și artiști care vor transforma fiecare seară într-o experiență memorabilă:

  • HVNDS - 6 februarie
  • Omul cu Șobolani - 20 februarie
  • EMAA - 7 martie
  • Dora Gaitanovici - 27 martie
Citește în continuare