Totul începe ca un bal de liceu, dar "Pressure" îşi regăseşte ritmul rapid cu o chitară demenţial tunată de Matthew Bellamy and co. Terry Crews, omul din reclamele Old Spice este amfitrionul balului şi directorul acestui liceu. Cu un riff care pare luat direct din caietul de notiţe al lui Jack White, "Pressure" ne aminteşte de perioada lui "Supermassive Black Hole".
Matthew nu a pierdut nici un tempo sau vreo octavă din 2006 încoace, chiar dacă şi-a schimbat lookul şi "universul" poveştii sale de câteva ori. Videoclipul are ceva de Stephen King şi în acelaşi timp ceva de "Stranger Things". Lucrurile încep să devină cu adevărat ciudate spre final, când gremlini albaştri atacă şcoala şi pe cei mici.
Terry Crews se enervează şi devine nu eroul pe care îl doreau liceenii, ci cel de care aveau nevoie. Cu o armă a la "Ghostbusters" lichidează rapid creaturile enervante, care nu mâncau doar oameni, ci şi bufetul suedez din sala de sport. Şi de parcă nu era de ajuns, cei muşcaţi de gremlnini devin zombii şi vampiri, iar Crews se pregăteşte să treacă iarăşi la treabă, lăsând loc de "va urma".
Videoclipul este regizat de către Lance Drake, care a folosit din plin headseturi VR în această creaţie. Inspiraţiile citate includ scena balului din "Back to the Future", iar Matthew este îmbrăcat precum Marty McFly. Trupa este prezentată sub numele de "Rocket Baby Dolls", de altfel numele său original înainte să fie MUSE. Acesta este al treilea single de pe viitorul album al trupei, după "Something Human" şi "The Dark Side".
Noul disc se numeşte "Simulation Theory" şi va sosi pe 9 noiembrie. De producţia sa s-au ocupat Rich Costey, Mike Elizondo şi în mod surprinzător şi Timbaland. Formaţia MUSE a cântat la Bucureşti pe 29 iulie 2016, avându-i pe cei de la Firma în deschidere. Britanicii au cântat 22 de piese, reprezentaţia fiind apreciată de public.