Urmărește-ne în Social Media

electronica

SAGA Festival 2022 Recenzie: rave-uială pe Arena Naţională, reviriment pentru brostep

SAGA Festival 2022 tocmai s-a încheiat, după un weekend care a strâns peste 150.000 de persoane la Arena Naţională din Bucureşti. Evenimentul s-a desfăşurat între 3 şi 5 iunie 2022 şi a adus la Bucureşti DJi din toată lumea, cu nume mari ca Tiesto sau Marshmello, dar şi nume apreciate din underground. Distracţia s-a desfăşurat la peste 11 scene, a fost şi o zonă food court, concept de Dinner In the Sky pe macara şi o roată panoramică. Impresii de la festival găsiţi în articol.

Publicat

pe

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Organizare:

SAGA Festival 2022 a avut două zone de bază: inelul din jurul Arenei Naţionale, pe care se găseau scene şi food truck-uri şi gazonul Arenei Naţionale, unde se afla scena principală, Source, dar şi roata panoramică. Accesul se făcea prin 3 zone: Pierre de Coubertin, Maior Coravu şi Bulevardul Basarabia. Plus o intrare laterală pentru presă. Totul s-a făcut fluidizat, zero cozi la intrare (cel puţin când am fost eu) şi cozi destul de mici şi la mâncare şi la top-up. Cantitatea de case de top-up era impresionantă şi primeai şi 20% bonus dacă încărcai la ele, cel puţin în prima zi.

Au fost controale la sânge la intrare, verificare corporală destul de apăsată, înteţită mai ales în ziua 2 şi 3 de festival, după ce au apărut ştirile cu cei care au fost prinşi cu substanţe interzise plus supradoze. Spaţiul a fost foarte încăpător şi un inconvenient a fost ploaia. Din totalul de 36 de ore al festivalului (de la 17:00 la 05:00 3 zile) cam 4 ore a fost ploaie, doar duminica. Din păcate acoperişul stadionului nu a fost tras, iar ploaia ajungea inclusiv în zonele acoperite, atunci când bătea o pală de vânt. Din fericire au fost distribuite pelerine şi asta gratuit (nu ştiu în ce măsură au ajuns la toţi).

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Aş vrea să spun şi că o treime, dacă nu chiar jumătate din inelul din jurul stadionului era plin de pompieri, SMURD, medici, mecanici, organizatori, care forfoteau pentru bunul mers al festivalului. Era zona de trecere între scene, nu prea populată.

Exista şi o zonă de unde puteai cumpăra haine, ochelari, zone de activări Coca-Cola (cu o nouă specialitate lansată la festival), o zonă Orange/ Samsung cu jocuri 5G şi AR, standuri Winston, Heineken Silver (cu un design foarte arătos) şi porţiunea de chillout Carrefour, cu hamace. Tuneul de Good Vibrations era o oază de drum & bass şi ducea spre zona de food court.

Plata se făcea contactless, cu o brăţară pe care o încărcai la punctele de top-up (sau online din aplicaţie).

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Atmosfera:

Segmentarea publicului de la SAGA 2022 era foarte clară: am văzut puşti în faţă, în primul rând la Marshmello, veterani techno la scena Heat la 30+ ani şi raveri cu experienţă în rave pit la Pan-Pot. La VIP am văzut şi persoane cu păr alb şi copii (sau poate chiar nepoţi după ei), câteva celebrităţi locale şi toţi pe o serie de schele care tremurau atunci când DJ Snake a băgat hardcore olandez cu BPM super ridicat.

Ce am remarcat la public totuşi e că nu a fost constant în priză şi că erau mulţi în marea de oameni de pe gazon care nu dansau sau nu simţeau vibe-ul, mai ales la începutul serii. Am remarcat asta mai ales la partea a doua a show-ului lui Salvatore Ganacci şi la The Stickmen Project. Mult public tânăr, poate la primul mare festival, poate la primul festival după 2-3 ani de pauză. E de înţeles.

Pe de altă parte la scena Heat se dansa la greu şi non stop. A fost destul de frecventată şi scena de artişti rap, în special la concertul lui Spike, dar scena de la exterior, de lângă intrare a fost cea mai puţin populată, deşi ziua de 5 iunie a adus un trance bunicel... dar şi ploaie.

Pregătirile pentru SAGA Festival 2022 pe Arena Națională

Pregătirile pentru SAGA Festival 2022 pe Arena Națională │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Mâncare şi băutură:

Mâncarea se procura de la food trucks, fie cele din inelul din jurul stadionului, fie cele de la food court. Preţurile erau între 30 şi 40 de lei pentru orice preparat, cartofii daţi separat de burger şi cozile destul de mici. Puteai mânca conopidă prăjită cu blue cheese (35 lei), burgeri, mâncare columbiană la Arepas Colombianas, clătite la vreo 2 van-uri, mâncare libaneză (berbecuţ cu humus la 38 de lei la lipie) la Riders, cannoli, pleskaviţa, pizza la Camionetta şi Stamazzaincoada (40 lei cea quattro formaggi) şi multe, multe altele.

Băutura se procura de la standurile omniprezente şi includea clasicele Cuba Libre, bere, sucuri acidulate, gin tonic şi mai era şi în afara meniului Vodka Cranberry, pe care trebuia să o ceri tu. Era şi un aspect ecologic aici: veneai cu un jeton şi îl lăsai pentru pahar sau cu alt pahar la schimb. Dacă nu aveai nici una, nici alta plăteai 5 lei în plus. Mă rog, regula nu prea a fost aplicată şi am fost iertat de vreo 2-3 ori.

Băutura cam diluată, multă gheaţă, pahare destul de mici, dacă e să fim realişti. Ginul tonic era 28 lei, Cuba Libre 25, shotul 15 lei, berea sau Coca-Cola 10 lei.

Deadmau5 la Saga Festival pe 3 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Muzica:

La finalul celor 3 zile mi-au rămas 3 artişti în cap: Marshmello locul întâi, DJ Snake pe locul 2, iar pe 3 este duo-ul Pan Pot de la scena Heat. DeadMau5 a fost vedeta primei zile, de 3 iunie, coborând şi printre "muritori" pentru a face poze cu ei în rombul luminos SAGA. Show-urile de deschidere din fiecare seară au implicat un joc de efecte şi lumini pe panourile de lângă scena principală, alături de jerbe de artificii. Parcă au fost mai impresionante cele din 2021, cu acele drone sincronizate. Totuşi scena mi s-a părut mai mare de această dată, sau cel puţin partea digitală şi zona DJ-ului. Cumva anul trecut DJ-ul părea înghesuit în acel spaţiu din centrul cubului SAGA. Salvatore Ganacci a avut loc să facă chiar piruete şi cardio.

La scena Heat (techno) s-a auzit mai des minimal decât techno, dar toată lumea era pe vibe-ul potrivit. Mulţi raveri, dar şi multe grade în acel cort iniţial închis. Sesizând zăpuşeala, organizatorii au deschis cortul din metru în metru şi totul s-a făcut mai respirabil. Aici cozile erau ceva mai mari la băutură, deoarece şi spaţiul era mai mic şi mai închis Predispus de asemenea la noroi şi alunecare, fiind o combinaţie de iarbă cu pământ moale pe jos.

Pan-Pot a fost de excepţie, livrând un techno mereu surprinzător şi băgând lumea în transă, dar şi depăşind timpul alocat. Show-ul de la scenă cred că s-a întins până spre ora 5 chiar, dacă nu chiar după. Sven Vath a fost apreciat de fanii minimalelor (era plin de fani la Rave Pit, super animaţi), iar Black Coffee a crescut temperatura cu câteva grade.

La main stage s-au mixat şi evergreen-uri, cu care mergi la sigur ca DJ, de la piese Queen la "Tainted Love" şi am auzit surprinzător de mult Darude. Evident nu a lipsit refrenul "All I Need Is Your Love Tonight", auzit de vreo 16 ori în 2021 şi vreo 20 în 2022. DeadMau5 a mixat când cu casca sa specială pe cap, când fără şi a avut mai multe variante de măşti (inclusiv cea cu ochi iluminaţi), reprezentând momente din cariera sa. A avut un vizual foarte catchy şi complex, cu animaţii 3D foarte imersive.

EDM-ul i-a ridicat pe toţi în picioare şi la final am avut parte chiar de dubstep.

DJ Snake a fost surpriza serii, crescând BPM-ul foarte mult şi având foarte multe urcări de ritm însoţite de jerbe de foc. Modul în care alterna între hardcore olandez şi hituri comerciale cu influenţe tribale era imprevizibil. De altfel asta a fost un simpton pentru toţi DJii de la SAGA: lăsau piesele să curgă 40 de secunde maxim, poate 1 minut şi jumătate la hituri.

Tiesto la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Stickmen Project au avut gimmick-ul cu costumele iluminate şi acele tobe/clapte digitale care adăugau un extra element de live reprezentaţiei. Tiesto a fost poate singurul care a ridicat toată lumea în picioare, inclusiv pe cei din spate, de lângă roata panoramică, unde erau cei mai cuminţi.

Salvatore Ganacci a vorbit mult cu publicul, a făcut scheme de dans, ne-a pus şi manele, a pus piese despre visul balcanicului de înavuţire, a făcut show. Totuşi cred că Marshmello a plăcut cel mai mult publicului, punând surprinzător de mult brostep şi hip-hop combinat cu EDM şi dubstep. A pus hiturile sale în colaborare cu Anne-Marie, Halsey şi Bastille, iar gloate întregi de liceeni din faţa scenei au făcut chiar şi mosh pit pe cele mai violente track-uri dubstep (de fapt brostep).

O menţiune specială şi pentru scena de la subsol, din parcarea stadionului cu DJ Herodot şi alţi DJi români, unde se întâmplau fenomene meteo misterioase: era foarte răcoare la intrare şi până la jumătatea locului şi lângă scenă era insurportabil de cald şi umed. Uşor claustrofobic şi aglomerat rău la standul cu băuturi.

Deadmau5 la Saga Festival pe 3 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concluzii:

M-a bucurat să văd totul organizat ca la carte. Plângerile legate de zgomot sunt inevitabile în zona unde se întâmplă concertul, nu ai ce să faci în această privinţă. Anul trecut a fost la marginea oraşului şi au fost plângeri. Acum spre centrul oraşului şi au fost din nou plângeri, dar mult mai puţine parcă. Mi s-a părut şi că nivelul de decibeli a fost mai mic în acest an, puteai purta o conversaţie cam peste tot, dacă ţineai morţiş. Anul trecut? Nu prea.

Mi-a plăcut lipsa de cozi, mobilizarea la nivel de personal medical şi de pază, plata facilă contactless, bonusul la încărcare, varietatea de mâncare, chimia DJilor cu publicul. Şi roata panoramică a fost o idee bună, iar apropo o tură cu ea era 20 de lei, dacă eraţi curioşi.

Ce aş vrea diferit? Să fie drum & bass şi dincolo de un tunel spre food court, scena de la subsol nu a fost o idee prea bună şi anume zone de gazon acoperite cu acel cauciuc special au devenit destul de alunecoase în ultima seară. Scena Heat/Techno din 2021 a arătat mai bine în hangar, iar cea rap a fost subdimensionată la câţi fani ascultă Spike, Guess Who, Doc şi restul. S-a întrerupt şi sunetul la Sickick de la o defecţiune tehnică 1-2 minute, dacă e să căutăm nod în papură.

Per total mi s-a părut un festival organizat bine, cu un public mai tânăr decât anul trecut, dar parcă mai timorat în a dansa şi a se manifesta cum simte. Se vedea că unii sunt la primul festival mare sau la primul după 2 ani de pauză. Aşteptăm SAGA Festival 2023!

Comentează

Muzică nouă

Tiësto a lansat un remix exploziv al piesei "Dudadu" (Irina Rimes) - AUDIO

Remixul lui Tiësto pentru "Dudadu Flip" de Goldcher și Irina Rimes duce piesa originală pe noi culmi muzicale, infuzând-o cu energia sa inconfundabilă și ritmurile electrizante care l-au consacrat. Te invităm să îl asculți în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes în videoclipul piesei "Dudadu"
Irina Rimes în videoclipul piesei "Dudadu" │ FOTO: captură YouTube

Cunoscut pentru transformarea melodiilor în adevărate imnuri ale ringurilor de dans, Tiësto intensifică sunetul piesei prin linii de bas puternice, ritmuri captivante și drop-uri electrizante, concepute special pentru a intensifica petrecerile din întreaga lume.

Intitulat "Dudada", remixul păstrează esența influențelor muzicii tradiționale românești din melodia originală, dar Tiësto o duce la alt nivel, dându-i un formă dinamică, perfectă pentru festivaluri. Stratificarea expertă a elementelor de house și EDM aduce o perspectivă proaspătă piesei, oferindu-i un vibe energic și euforic.

Creditele pentru "Dudadu Flip" îi revin Irinei Rimes pentru versuri, iar muzica este compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Țăcă, Andrei Comaroni, David Goldcher și Teodor Amarandei; producția este semnată de David Goldcher. Noul remix a fost realizat de Tiësto.

Tiësto nu este primul DJ îndrăgostit de piesa Irinei Rimes. Steve Aoki a realizat propriul remix și l-a interpretat live la festivalul UNTOLD, alături de Irina, marcând un moment important în succesul global al piesei.

Originala "Dudadu" este extrasă de pe EP-ul "Origini", lansat de Irina pe 29 iunie 2024. Materialul aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Artista reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

AUDIO: Tiësto, Goldcher, Irina Rimes - Dudada

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Concerte & turnee

DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas se alătură lineup-ului Neversea 2024

Fanii Neversea se vor întâlni anul acesta cu DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, artiști de top la nivel internațional, cu hituri care vor aduce energie bună, și alături de care vor petrece până la răsărit.

Publicat

pe

Dimitri Vegas la Neversea 2024
Dimitri Vegas la Neversea 2024 │ FOTO: Neversea

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție Neversea, care promite să fie cea mai electrizantă de până acum, cu peste 150 de artiști, experiențe memorabile pregătite pentru festivalieri și momente unice create de organizatori. DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas sunt artiștii proaspăt anunțați în lineup.

DJ Snake a devenit cunoscut publicului la nivel internațional datorită pieselor "Turn Down For What" feat. Lil Jon şi "Get Low", dar şi prin colaborările cu Major Lazer și MØ pentru "Lean On", "Taki Taki" cu Ozuna, Selena Gomez şi Cardi B și "Loco Contigo" cu J Balvin. Setul lui DJ Snake completează lineup-ul eclectic pe care Neversea îl propune şi anul acesta.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii Neversea de anul acesta, este parte din cunoscutul duo de DJ Dimitri Vegas & Like Mike care ocupă locul 2 în Top 100 DJ Mag. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League în Madrid.

E un DJ care generează mare vâlvă pe scenele festivalurilor datorită unor piese ca "Mammoth", "The Hum", "Tremor", "Complicated", precum și colaborărilor cu Martin Garrix, Steve Aoki și Afrojack.

În ultimii ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri în blockbuster-uri precum "Rambo: Last Blood", 'Men In Black: International", "Yummy", "H4Z4RD", Dimitri Vegas a fost ales și în distribuția noului film din seria "Jurassic" - "World: Dominion".

Tinie Tempah, pe numele său real Patrick Junior C. Okogwu, este rapper, MC, câștigător al BRIT Awards de 7 ori, a devenit cunoscut publicului din întreaga lume datorită piesei "Written in the Stars" cu Eric Turner, dar și colaborărilor cu Zara Larsson, Labrinth, Wiz Khalifa, Sofia Reyes, Tinashe, Wizkid, Martin Garrix și Timmy Trumpet, Rita Ora, Calvin Harris. Tinie Tempah va energiza publicul de pe Neversea Beach cu muzica sa uptempo și cu spiritul său efervescent.

Alți artiști care vor concerta pe Mainstage la Neversea 2024

La Mainstage, pe lângă artiștii menționați anterior, publicul se va întâlni și cu Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo, Sofi Tukker.

Din România, de la Mainstage, nu vor lipsi Grasu XXL și Puya, pe lângă INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia.

Prețuri bilete Neversea 2024:

  • Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța. Abonamentele sunt disponibile online, de la 400,20 lei. Fanii pot cumpăra și bilete de o zi, la prețuri începând de la 284,20 lei.
Citește în continuare

Trending