Game of S.K.T.E. - sub această denumire s-a desfăşurat concursul de skateboarding și concertul (həd) p.e. din Jukebox Venue. A fost un eveniment inedit, în care muzica și sportul extrem se îmbină perfect.
După concursul tinerilor skateri, și-au făcut apariția pe scenă Changing Skins. Cu un stil ce aduce rock-ului alternativ influențe electro, Changing Skins au pătruns destul de rapid pe scena muzicală românească, având deja un clip lansat și câteva concerte alături de trupe de renume precum Alternosfera și The Mono Jacks.
Vioi și energici, au reușit să atragă atenția publicului și să pregăstească terenul pentru show-ul ce urma să zguduie pereții din Jukebox Venue.
Ștafeta a fost preluată, apoi, de Coma care a invitat „toți prietenii formației mai aproape de scenă” făcând haz de numărul nu tocmai mare de oameni prezenți la eveniment. Din cauza absenței toboșarului lor Răzvan Albu, Coma au fost de această dată acompaniaţi de Răzvan, fratele lui Călin de la H8.
Show-ul a fost scurt, dar foarte bine condimentat cu mișcare multă atât pe scenă, cât si în afara ei, fanii dezlănțuindu-se din plin. Pe parcursul a numai 6 piese, clubul s-a transformat dintr-un spațiu oarecum rece și timid, într-o arenă de headbanging și pogo. În public şi-au făcut apariţia şi câţiva artişti români din sfera rock-ului modern, precum membri din formatiile H8, Voodoo, Shesdead și Oliver.
Sonorizarea nu i-a avantajat, creând unele probleme pe scenă pentru solistul Cătălin Chelemen, însă publicul nu s-a arătat prea deranjat și nu au ezitat să cânte împreună cu el. La finalul concertului Coma, Dan i-a invitat călduros pe (həd) p.e. să domine seara.
Americanii de la (həd) p.e. au concertat alături de nume mari precum Korn, System of a Down și Static-X, iar anul 2012 a marcat prima lor vizită în România. Ce a urmat a fost o desfășurare de rock american tipic începutului anilor 2000. Pantaloni 3 sferturi, șosete înalte, chitări cu 7 corzi, atitudine și frizuri interesante.
(Həd) p.e. cânta G-Punk, adică un amestec de punk și hip-hop cu o bază solidă de rock, ceva cel puțin special pentru publicul român. În plus, am ascultat și pasaje cu nuanţe reggae, metal sau funk. Nimic previzibil, nimic lipsit de energie sau mesaj, însusi numele trupei (abreviere pentru Higher Education Planet Earth) îndemnând la o revoluţie împotriva sistemelor politice și religioase ce dictează regulile pentru societate.
Au cântat peste 20 de piese culese din cele 8 albume de studio ale formației, lansate în decursul a 18 ani de carieră. Pe parcursul cântări, solistul vocal Jared și echipa sa au comunicat excelent cu publicul român, încercând chiar și un mulțumesc în limba noastră, spre deliciul fanilor. Câștigătorul concursului de skate a fost purtat pe brațele publicului la îndemnul solistului - „Give it up for the best f**** skater in town!”
În concluzie, o prestație excelentă, cu reacții pe măsură din partea publicului, agitație și crowd surfing cât cuprinde, toate au constituit rețeta perfectă a serii. Ea a fost încheiata de headlineri cu hit-ul nemuritor al lui Bob Marley - „No woman no cry” interpretat într-o manieră caracteristică de (həd) p.e. împreună cu publicul.