Urmărește-ne în Social Media

pop

Smiley: "Sunt pasionat și pasional. Cred că sunt și competitiv" - VIDEO INTERVIU

Smiley iubește muzica. Îi cunoaște toate etapele, dictându-i direcția din primul moment, când pe masa de lucru e doar o idee, până în stadiul final al creației, când se adaugă ultimele detalii de producție. Se dedică complet acestei pasiuni și o face în mod firesc, pentru că așa simte. Are întotdeauna încredere în instinctele sale, fără a-și dori neapărat să fie primul. ”Important e să fii în joc”, pentru că doar așa poți evolua, crede Smiley. Iar el evoluează mereu, așa cum ne-o arată portofoliul său, acumulat în cei 16 ani de carieră.

Publicat

pe

Aflați la prima noastră vizită la HaHaHa Production, am pus multe întrebări și am aflat multe lucruri despre creativitate, inspirație, emoție, sinceritate, viziune și implicare. L-am cunoscut pe Smiley altfel decât poate fi el văzut la televizor sau pe YouTube. Am stat de vorbă cu un om și un artist ambițios, modest, pasionat de ceea ce face, dornic să învețe în continuare și să le transmită și celor din jur ceea ce a învățat. De la el am aflat cât de important este să zâmbești și cât de ușor e să le faci celorlalți ziua mai frumoasă.

De vorbă cu Smiley (sinteza discuției):

E diferit omul Smiley de artistul Smiley?

”Nu. Avem niște diferențe, într-adevăr, dar nu suntem foarte diferiți. Doamne, cum vorbesc, de parcă aș fi doi oameni. Nu, nu sunt diferențe mari. Adică sunt cât se poate de natural. Ca artist, nu mă dedublez când sunt pe scenă.”

Poate Smiley să fie cucerit cu un zâmbet?

”Da. Realizez treaba asta de fiecare dată când îmi zâmbește cineva. Și mi s-a întâmplat treaba asta și o recomand. Vă recomand să faceți asta când vă uitați la cineva, când dați ochi în ochi cu cineva, chiar dacă nu-l cunoașteți. Un zâmbet poate să schimbe ziua omului respectiv. Mie mi s-a întâmplat asta. Pe bune. Și am realizat: <<Mamă, cât de puternic e un zâmbet!>>. Cât de puternică e starea asta de spirit. Nu numai că poate să-ți schimbe ție ziua, dar poate să le-o schimbe și oamenilor din jurul tău. E atât de simplu să faci ziua frumoasă cuiva.”

Poate Smiley să fie dezamăgit de la prima greșeală?

”Nu. Nu sunt dezamăgit de la prima greșeală.”

Este Smiley perfecționist?

”Mi se șoptește în cască că sunt (râde). Cică sunt. Nu-mi dau seama. Nu știu.”

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Este Smiley competitiv?

”Sunt pasionat. Sunt pasionat și pasional. Cred că sunt și competitiv. Nu-mi doresc neapărat să fiu primul, dar sunt foarte competitiv la orice. Și nu mă refer la muzică. Și dacă joc tenis de masă, și dacă joc tenis de câmp, și dacă joc FIFA, sau fotbal, sunt competitiv, adică ai cu cine să joci. Sunt implicat. Joc. I'm a player. Nu țin morțiș să ies primul, deși e bine, doar că nu e ăsta cel mai important lucru. Important e să joci. Niciodată primul n-o să fie primul tot timpul. Și, cumva, important e să fii în joc. Să fii în joc și să-ți dorești mai mult de la tine. La un moment dat se va întâmpla să fii și primul.”

Ce-i trebuie unei voci pentru a ajunge în echipa lui Smiley la Vocea României

”Mie îmi plac vocile mai soul. Îmi plac vocile care pot să cânte groovy, să fie ”soulish”, să îmi transmită lucruri. Dar în mare parte am căutat timbre speciale. Spre exemplu, la Ana Munteanu, anul trecut, m-am întors după două cuvinte. Aș minți dacă aș spune că mi-am dat seama din două cuvinte că e o voce extraordinară. Nu pot să-mi explic cum m-am întors așa. E o treabă pe care am simțit-o. Nu m-am gândit. A plecat mâna așa: poc. Și am apăsat. În principiu, mă ghidez mult după ceea ce simt și asta m-a ajutat foarte mult în viață. Și recomand și altora să fie foarte atenți la ceea ce simt. Dar atenți. Că știi ce face mintea cel mai bine? Te minte.”

Smiley, intervievat de InfoMusic (2018)

Smiley, intervievat de InfoMusic (2018)

Ce-i trebuie unui artist ca să ajungă la HaHaHa Production

”Îi trebuie talent, în primul rând, curaj, și trebuie să aibă o personalitate proprie. În mare parte, preferăm artiștii care și scriu, care se implică în procesul creativ - ne plac oamenii ăștia. Ne plac oamenii entuziaști. Ne plac oamenii care fac asta cu bucurie, oamenii care nu sunt încrâncenați, frustrați, și așa mai departe. Ne plac oamenii deschiși, artiștii care au ceva de transmis și întotdeauna îi încurajăm să aibă personalitate proprie. Îi ghidăm, cât putem de bine, dar încurajăm personalitățile. Încurajăm lucrurile noi, sound-urile noi, modurile noi de abordare. Câteodată nu ne iese, dar și atunci când ne iese, e o bucurie foarte mare.”

Smiley despre prima impresie

”Prima impresie contează, dar nu e definitorie. Câteodată e și înșelătoare.”

Smiley despre sinceritate în actul artistic

”Cred că publicul simte atunci când artistul are ceva de exprimat și, într-adevăr, oamenii simt. Eu am observat treaba asta de-a lungul anilor, pentru că există și produse, sau pseudoartiști, care rezistă o piesă, două, trei, dar la un moment dat oamenii vor mai mult. Fast food-ul îți ține de foame atunci când ești pe fugă, dar nu poți să mănânci fast food în fiecare zi. Și atunci îți vine să mănânci ceva pe bune: o ciorbă, ceva făcut de mama, pentru că asta te hrănește cu adevărat.”

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

”Pentru mine, muzica e adevăr, pentru că adevărul meu e iubirea și muzica pe care eu o fac e din iubire și pentru asta.”

Smiley despre cine dictează trendurile în muzică: media VS public

”Cred că e un echilibru în treaba asta. (...) Oamenii nu caută ce este nou, oamenilor trebuie să li se spună ce să asculte, pentru că nu au timp. Ei nu au timp să caute ce e nou. Și-atunci li se sugerează tot timpul. Ne sugerează YouTube-ul la ce să ne uităm, ne sugerează radio-ul, ne sugerează televizorul, ne sugerează playlisturile din Spotify, Apple Music, Deezer și așa mai departe (...) În mare parte ni se sugerează ce să ascultăm. Există un procent de 20% în care oamenii împing anumite lucruri care sunt foarte pe gustul maselor, ca să zic așa, și cam atât. Deci cred că raportul e 80 - 20...hai să zicem 70 - 30. (....) Nu știu, s-ar putea să fie 60 - 40, poate mă înșel (...) Nu cred că totul stă în promovarea de la radio, TV și social media. Cred că vine și invers, cumva.”

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley despre importanța trendurilor în munca de producător

”Ca producător, întotdeauna trebuie să fii la curent cu tot ce e nou. Tot ce e nou în materie de sound, de subiecte abordate. Eu tot timpul am încercat să fiu la curent cu tot ce e nou. Ascult tot ce e nou. Absolut tot, indiferent de genul de muzică. Chiar dacă nu-mi place, ascult, pentru că trebuie să înțeleg. E foarte important, ca producător, să nu respingi nimic din ce vine nou, pentru că tot ce vine nou este cumva, într-o anumită proporție, dictat de oamenii noi. Și-atunci tu trebuie să fii în contact cu ce le place oamenilor noi, ca să poți să dai mesajele pe care vrei sa le dai și muzica pe care vrei s-o scoți într-un fel în care oamenii s-o accepte sau s-o înțeleagă.”

Smiley despre ideile simple și simplitate în muzică

”Simplitatea e foarte complicată. Pe mine m-a urmărit cuvântul ăsta cam jumate din viață. Când eram în trupa Simplu, cumva, tot ceea ce făceam noi era foarte complicat. Tot ce făceam noi n-avea nicio legătură cu ce se întâmpla în România. Plecând de la cultura hip-hop și dansul specific, breakdance-ul, și continuând cu prezența scenică, cu dansurile, cu absolut tot. Totul era foarte complicat. Și de-aia era foarte mișto numele - Simplu. Când priveai din exterior, totul părea foarte simplu. Dar nu tot ceea ce e simplu, e și ușor.”

”Ca să ajungi la simplitate, există un proces de dezvoltare. Tocmai pentru că suntem bombardați de o grămadă de informații, o grămadă de filme, clipuri, artiști, muzici, trenduri..suntem bombardați din toate părțile. Păreri! Toată lumea își dă cu părerea și vezi toate părerile. Pe vremuri, nu știai. Te întâlneai cu lumea la concerte, în general oamenii sunt drăguți, știi, nu-ți spun...Acum vezi toate părerile, absolut toate părerile, și asta poate fi o chestie foarte complicată pentru artiști. În general, ne influențează mai repede lucrurile negative decât cele pozitive, din păcate. Și-asta e o chestie pe care puteți s-o probați.”

Smiley în concertul Damian & Brothers de pe 31 martie 2017

”În general, trebuie să dai la o parte tot ceea ce stă în calea simplității și aia poate să fie foarte complicat. (...) E foarte important să lași mesajul nealterat, să lași muzica să nu fie foarte complicată. Dar când spun complicată, nu spun să nu fie complexă. Să nu fie prea mult, prea împodobit.”

”Un cântec scris bine poate să fie redus la un pian și o voce, sau la o chitară și o voce. Dar de foarte multe ori, pentru că suntem atenți la ce e cool, la cum sună, nu mai suntem atenți la muzică. Și ni se pare că o piesă e foarte tare, pentru că are un instrumental foarte tare. Dar dacă iei instrumentalul, ce rămâne? Și pot să-ți demonstrez și inversul. Să-ți dau la o parte vocea și versurile, să-ți las doar instrumentalul și să-ți dai seama că dacă asculți doar instrumentalul e...nimic. E un proces destul de lung să ajungi la simplitatea asta complexă.”

Smiley despre copiii care îi ascultă muzica

"Copiii nu înțeleg foarte mult, ei simt. Copiii nu au prejudecăți, nu se ghidează după ce e la modă, după ce e cool, după ce li se spune, sau după ce sunt învățați. Ei sunt ca o pagină albă și răspund foarte prompt și foarte sincer la ceea ce e sincer și la ceea ce le transmite o vibrație pozitivă. (...) Pe măsură ce oamenii intră în societate, încep să fie modelați de societate."

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

Smiley despre inspirație și creativitate

”Câteodată îmi vine o idee, un refren, sau o temă..nu știu unde se va duce. Și secretul e să te lași liber. Să lași lucrurile să vină, nealterate. Nu știi unde se duce. E ca viața, știi? Adică în momentul în care tu îți pui o grămadă de bariere și îți faci planuri și îți dai seama, că n-ai cum să nu-ți dai seama, că planurile tale nu coincid cu desfășurarea naturală a vieții, ai două posibilități: ori te duci cu firul vieții, ori încerci să-ți desfășori activitatea according to plan. Și niciodată nu va fi according to plan.”

”Eu dacă intru în studio și spun: vreau să fac o piesă care să sune așa, să aibă subiectul ăsta, și linia să fie așa, o să-mi dau seama că nu e bine. La un moment dat, o să-mi dau seama că ceva nu funcționează, pentru că nu se face așa.”

”Lucrurile frumoase, lucrurile care ating oamenii, nu vin de la noi. Știi, nu le facem noi. Ele vin de undeva. De la Dumnezeu, de la..nu știu, spuneți cum vreți voi să-i spuneți. Inspirația asta care vine, nu vine așa...programat.”

Smiley despre piese bune și hituri

”Un hit îți rămâne în cap de la prima ascultare. O piesă bună, nu neapărat. O piesă bună nu e neapărat un hit. Ca să ai un hit, nu e îndejuns o piesă bună. Îți trebuie o piesă extraordinară, în ziua de azi.”

”Piese bune sunt foarte multe. Sunt foarte mulți oameni care fac piese bune, dar nu toată lumea poate să facă hituri. În România, termenul de hit e denigrat, de parcă toată lumea poate să facă asta. Dar de fapt nu toată lumea poate să facă asta.”

Smiley în concertul Damian & Brothers de pe 31 martie 2017

”Cumva, termenul de hit a ajuns la modul...da, dom'le, hituri. Nu-i așa. Hiturile dovedesc că muzica pe care ai făcut-o e universal valabilă. Hitul se adresează tuturor oamenilor. Nu numai unei categorii de oameni. Eu cred că datoria artistului e să transmită mesaje și stări la cât mai mulți oameni, nu la cât mai puțini.”

”Sunt unii care se străduiesc să ajungă la cât mai puțini oameni. Sau unii care folosesc treaba asta doar ca o scuză. Că nu pot să facă mai mult.”

”Într-adevăr, anumite genuri muzicale au o deschidere mai mare la public. Dar există hituri în diverse genuri muzicale. Există hituri rock, hard rock, heavy metal, hip hop, trap, jazz chiar. Ele rămân în timp. Sunt ascultate și reascultate și refăcute și reeditate și remixate. Astea sunt hituri. Termenul de hit există în orice gen muzical.”

Smiley despre muzica pe care o are în playlist și ce ascultă în mașină

”Dintre artiștii noi, îmi place Kendrick Lamar. Dar nu e chiar nou.”

”Câteodată ascult și radio, dar în 90% din cazuri sunt pe playlistul meu. Ascult muzică relaxantă, că în traficul din București trebuie să intri așa, într-o atmosferă relaxantă. Ascult Jack Jones, ascult John Legend, John Mayer, Vangelis, Mike Oldfield.”

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

Poate muzica să schimbe lumea?

”Da. Muzica, în momentul de față, pentru că ocupă un loc important în viețile tuturor, da, poate să schimbe lumea.”

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 2 iunie 2018

Smiley - SOLD OUT

Loc
Arenele Romane
Comentează

Emisiuni radio-tv

Concurenții de la Vocea României care au rămas în inima publicului (sezoanele 1 - 12) - VIDEO

În septembrie 2011, publicul din România făcea cunoștință cu formatul The Voice, o altfel de emisiune de talente, în care doar vocea contează. Ideea show-ului a prins, iar emisiunea a avut succes și la noi. După aproape 13 sezoane, Vocea României continuă să aducă în platou concurenți cu voci foarte bune, însă anumite live-uri mai vechi sunt mai prezente în inima publicului decât cele noi. Le-am adunat în acest articol pe cele evidente și așteptăm și de la voi sugestii de concurenți care v-au rămas în amintire.

Publicat

pe

Bogdan Ioan
Bogdan Ioan │ FOTO: Victor Leontescu

Sezonul 1 Vocea României (Antrenori: Smiley, Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga)

Primul sezon al emisiunii Vocea României a fost câștigat de Ștefan Stan, din echipa lui Smiley, însă Liviu Teodorescu se numără cu siguranță printre concurenții care s-au evidențiat, dovadă fiind parcursul său în muzică de după încheierea show-ului. La audiții, Liviu a interpretat "I Believe I Can Fly" și a întors patru scaune.

Liviu Teodorescu - "I Believe I Can Fly" (Audițiile pe nevăzute)

Sezonul 2 Vocea României (Antrenori: Smiley, Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga)

Felicia Donose, cunoscută în prezent drept Feli, a participat la Vocea României în 2012. Feli a făcut parte din echipa lui Marius Moga, care nu a reușit să câștige trofeul. Pe locul 1 a fost Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu.

Fely Donose - "You and I" (Lady Gaga) (Audițiile pe nevăzute)

Sezonul 4 Vocea României (Antrenori: Smiley, Tudor Chirilă, Loredana Groza, Marius Moga)

Cel de-al patrulea sezon a marcat venirea lui Tudor Chirilă în scaunul de antrenor. Acesta a câștigat show-ul cu Tiberiu Albu, live-urile sale din emisiune rămânând și acum printre cele mai urmărite de pe YouTube-ul oficial Vocea României. Coverul său după "Dream On" a ajuns la 1,5 milioane de vizualizări.

Tiberiu Albu - "Dream on" (Aerosmith) (primul Live)


Sezonul 6 Vocea României (Antrenori: Tudor Chirilă, Smiley, Loredana, Marius Moga)

Sezonul 6 a avut parte de unul dintre cele mai spectaculoase momente de la audițiile pe nevăzute. Teodora Buciu a interpretat "Purple Rain" și a întors 4 scaune. În vârstă de 16 ani, Teodora a câștigat trofeul în echipa lui Tudor Chirilă.

Teodora Buciu - "Purple Rain" (Prince)

Tot în sezonul al 6-lea a participat și Ioana Ignat, care a întors patru scaune. Artista a fost finalista lui Marius Moga. Mai jos puteți urmări momentul ei de la audiții, care a atins aproape pragul de un milion de vizualizări pe YouTube.

Ioana Ignat - "Bird Set Free" | Auditiile pe nevăzute

Sezonul 7 Vocea României (Antrenori: Tudor Chirilă, Adrian Despot, Smiley, Loredana)

Mano Raduly Botond - "In My Defence" | Audițiile pe nevăzute

Sezonul 8 Vocea României (Antrenori: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Andra)

Bogdan Ioan, câștigătorul sezonulului 8 Vocea României, deține recordul de vizualizări pe YouTube în întreaga istorie a emisiunii. Coverul său după piesa "Earth Song" de la Michael Jackson a ajuns la 59 de milioane de vizualizări.

Sezonul 10 Vocea României (Antrenori: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose, The Motans)

Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10, a primit din partea antrenorului său o piesă extrem de dificilă, pe care a reușit să o interpreteze în stilul său. "Child In Time" de la Deep Purple s-a auzit pentru prima oară la Vocea României.

Iulian Nunucă - "Child In Time" (primul Live)

Citește în continuare

Concerte & turnee

John Newman, Smiley, Andi Moisescu fac parte din lineup-ul CiTYMAGiA 2025, un nou concept de festival

Pe 8 martie 2025, CiTYMAGiA Festival va aduce la Arena Laminor un nou concept de divertisment, în care arta imersivă se îmbină cu muzica live. Află cât costă biletele.

Publicat

pe

John Newman / Smiley
John Newman / Smiley

CiTYMAGiA Festival promite o experiență de neuitat, formată din artă imersivă, show-uri vizuale și muzică. Cu un lineup spectaculos format din John Newman, Willy William, Smiley, Andi Moisescu (DJ set), CiTYMAGiA aduce la Arena Laminor o atmosferă vibrantă, unde magia sunetului și a spectacolului se întâlnesc pentru a crea o noapte memorabilă.

Organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, acest eveniment unic sărbătorește diversitatea, energia și frumusețea vieții într-un mod inovator. Pe lângă muzică, participanții se vor bucura de un show imersiv spectaculos, care le va purta simțurile într-o călătorie fascinantă.

LINEUP CiTYMAGiA Festival 2025

John Newman este un cântăreț, compozitor și producător britanic. El este cel mai bine cunoscut pentru piesa "Love Me Again", care s-a clasat pe locul #1 în topurile din UK în 2013 și a apărut în FIFA 14. Artistul s-a bucurat de succes și cu melodiile "Feel the Love" feat. Rudimental) și "Not Giving In", care au ajuns pe locul #1 și, respectiv, pe locul #14 în top. În 2014, a colaborat cu Calvin Harris pentru "Blame", piesă care a ocupat, de asemenea, locuri fruntașe în topurile muzicale.

După o pauză în cariera muzicală, John Newman a revenit în 2022 cu piesele "Waiting for a Lifetime" și "Holy Love". Anul trecut, în 2023, artistul a prezentat ascultătorilor "Guiding Light".

Cu un număr impresionant de hituri, Smiley este unul dintre cei mai aclamați artiști ai României. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Recent, Smiley le-a prezentat fanilor "SmileyVerse", un proiect muzical nou, creat după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

Willey William este un DJ francez, cu origini jamaicane, producător, cântăreț și compozitor, cunoscut pentru remix-urile lui și colaborările cu dansatori și muzicieni. Printre artiștii cu care a lucrat se numără Major Lazer, Inna și Daddy Yankee.

Andi Moisescu este cunoscut pentru apariții în diferite show-uri de televiziune și emisiuni, însă, în același timp, este pasionat și de muzică. Și-a arătat abilitățile în cluburi, festivaluri și evenimente, iar pe 8 martie, la CiTYMAGiA va prezenta un DJ Set plin de energie.

Prețuri bilete CiTYMAGiA la Arena Laminor

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 149 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Urmărește al doilea episod din Confruntările de la Vocea României 2024

Pe 15 noiembrie 2024, telespectatorii au putut urmări o nouă ediție din etapa Confruntărilor de la Vocea României și au aflat ce concurenți merg mai departe în competiție.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024 - audiții pe nevăzute
Antrenori Vocea României 2024 - audiții pe nevăzute │ FOTO: PRO TV

Confruntările nu sunt o etapă ușoară pentru concurenți, întrucât nu au doar presiunea competiției, ci și faptul că trebuie să se armonizeze pe o piesă, alături de un alt coleg din echipă. Într-o confruntare au intrat doi concurenți și o singură decizie pentru antrenor. Însă, după fiecare cântare, antrenorii au putut face o recomandare cu butoanele pe care le-au avut la dispoziție. Unele s-au dovedit de ajutor, altele, însă, au făcut alegerea și mai dificilă. Concurenții care nu au fost aleși au mai avut o șansă: ceilalți antrenori i-au putut salva, nu o dată, ci de două ori pe parcursul duelurilor.

Duelurile celei de-a doua ediții a Confruntărilor de la Vocea României 2024

  1. Echipa Horia & Theo Rose: Colin Doljescu vs David Marshall / Ioana Novac vs Bianca Bîsceanu
  2. Echipa Irina: Diana Toader vs Jorick Bronius / Nica Dudca vs Arcangelo D'Angelo / Ștefan Suciu vs Simona Delegeanu
  3. Echipa Smiley: Jaqueline Crăciun vs Carla Iliași / Eliza Chifu vs Valentin Dovlecel
  4. Echipa Tudor: Teodora Negreanu vs Anastasia Sandu

Colin Doljescu vs David Marshall

Horia Brenciu și Theo Rose s-au gândit la o piesă cu semnificație pentru perechea Colin și David. "Home" de la Michael Buble a fost alegerea antrenorilor, fiind de părere că Vocea României este acum "acasă" pentru americanul David și tânărul Colin, care a trăit mulți ani în Irlanda.

"Îmi place foarte mult cum a sunat acest duet. Într-adevăr, m-am gândit și eu că mai e un pic și vine Crăciunul, m-ați băgat în atmosfera asta. Și mie îmi place foarte mult piesa asta. Cred că mie mi-a plăcut mai mult David", a transmis Smiley.

Tudor Chirilă a declarat:

"A fost ca o cântare tată-fiu, într-un fel. Mi s-a părut mai multă experiență de viață care a dat un parfum special acestui cântec la David. Vârsta nu e tot timpul un dezavantaj. Amândoi ați fost mișto pe cântecul ăsta, dar mi s-a părut că parcă plăcerea a fost mai mult, în seara asta, la David. Parcă n-ai nicio miză și asta e foarte mișto."

Horia și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Colin. David a fost selectat de Tudor și continuă parcursul la Vocea României.

Diana Toader vs Jorick Bronius

Diana și Jorick, din echipa Irina Rimes, au electrizat scena de la Vocea României cu piesa "Smells Like Teen Spirit".

"Am văzut în sfârșit un battle. Am văzut un duel. V-a ajutat și alegerea muzicală, dar mi-a plăcut foarte mult că am simțit că vă și luptați unul cu altul. Mi-a plăcut tare momentul vostru", a spus Theo. 

Smiley a transmis:

"Mie îmi place alegerea foarte mult. Mi se pare că lipsea o Nirvana de la Vocea României și mi se pare că i-ați făcut cinste. Ați cântat amândoi bine, rock, cu atitudine."

Irina a mers mai departe cu Diana. Jorick a părăsit competiția.

Jaqueline Crăciun vs Carla Iliași

Smiley le-a pregătit pe Jaqueline și Carla pentru un confruntare măreață cu piesa "Enough is enough" - Barbra Streisand și Donna Summer.

"Este unul dintre duetele care mi-a plăcut cel mai mult de la Smiley. A fost really powerful (n.r. foarte puternic). Cu actoria la voi, cu dansul la voi, cu vocea la voi, cu respirația la voi, cu interpretarea la voi, Mi-a plăcut foarte mult", a transmis Tudor.

Irina a declarat:

"A fost foarte frumos! Mi-au plăcut foarte mult momentele în care v-ați armonizat, ați fost bine acolo. Dar mi-au plăcut și momentele când ați fost separate pentru că am putut să departajez și să-mi aleg favorita. Alegerea piesei mișto, voi sunteți mișto, totul e mișto!"

Smiley a ales-o pe Carla. Jaqueline a părăsit competiția.

Teodora Negreanu vs Anastasia Sandu

Teodora și Anastasia au cântat "Cry" de la Aerosmith, un clasic, după cum a declarat Tudor Chirilă.

"Mi s-a părut echilibrată situația la voi. V-am putut departaja și eu, și Horia, doar în funcție de cine ni s-a părut nouă că stă mai bine pe scenă. Că vocal sunteți acolo", a spus Theo.

Smiley a declarat:

"Mie mi-a stârnit niște amintiri așa frumoase pentru că mi-am adus aminte de clipul ăla. Mai țineți minte clipul cu Alicia Silverstone și cu Liv Tyler, care devastau benzinării, sălbaticie. Eu eram puștan atunci, aveam 10-12 ani și mă uitam așa...eram terminat, eram îndrăgostit de amândouă, nu știam pe care să o aleg. Îmi plac în egală măsură ambele voci."

Tudor a decis ca Teodora să meargă mai departe. Anastasia a părăsit competiția. 

Nica Dudca vs Arcangelo D'Angelo

Echipa Irina Rimes a urcat din nou pe scenă, de data aceasta fiind reprezentată de Nica și Arcangelo. Cei doi concurenți au interpretat "Un-Break My Heart".

"Cred că cântecul ăsta v-a adus niște provocări. A părut că vă căutați pe parcursul piesei locul potrivit unde să vă sune vocea. Asta m-a făcut cumva să pierd din romantismul de mult pierdut al acestei piese pe care am auzit-o la toate bairamele groaznice în care încercam să ne combinăm și noi cu o fată. Atât de mult am ascultat piesa asta, atât de mult așteptam să se stingă lumina și să tăbărâm pe fete încât nu pot să spun că mă mai emoționează", a fost de părere Tudor Chirilă.

Theo a mărturisit:

"Mie mi-a plăcut mai mult când v-am auzit împreună, în armonie, decât separat. Abia când vă armonizați, mă mai relaxam."

Irina l-a ales pe Arcangelo. Nica a părăsit emisiunea.

Ioana Novac vs Bianca Bîsceanu

Ioana și Bianca, din echipa Horia Brenciu & Theo Rose, s-au duelat pe melodia "Give It To Me Right".

Un duet cinstit, onest, fiecare v-ați făcut partea, ați susținut piesa, mi-a plăcut de voi. Din punctul meu de vedere, există o alegere care ține de timbru", a declarat Chirilă, recomandând-o pe Ioana.

Irina a spus:

"Nu mă așteptam să aud piesa asta aici și mai ales, nu știu de ce, nu mă așteptam să o aud la ei. Eu cred că ați cântat foarte bine. Mi-a plăcut coloratura pe care ați aplicat-o pe piesa asta. Sunteți amândouă foarte bune, cred că o să fie o alegere grea."

Ioana Novac a mers mai departe. Bianca a părăsit competiția.

Eliza Chifu vs Valentin Dovlecel

Eliza și Valentin și-au unit forțele și au creat un moment special pe melodia "Wild World" (Cat Stevens).

"Niciodată să nu faceți un reggae fără armonie. Iertați-mă, dar asta simte sufletul meu muzical", a declarat Horia Brenciu.

Irina a spus:

"Nu-s neapărat de acord că trebuia să existe o armonizare și că trebuia să cântați pe voci pentru că, într-adevăr, există momente, există concurenți care nu știu să cânte împreună. Nu zic neapărat că e cazul vostru, dar nu mi-a lipsit neapărat treaba asta. Mi se pare că v-a ieșit foarte frumos. Felicitări!"

Smiley a ales-o pe Eliza. Valentin a părăsit competiția.

Ștefan Suciu vs Simona Delegeanu

Ștefan și Simona au adus sensibilitate pe scena Vocea României cu piesa "lovely" (Billie Eilish & Khalid).

"E o chestie aici pe care ar trebui să o știe toată lumea când vine la Vocea României. Nu e ca acasă. Ceva ce știi bine să faci acasă nu mai funcționează aici. Mi se pare că ați ieșit din zona de confort, ați intrat într-o altă zonă și nu mi s-a mai părut că a fost ce trebuie. Și mi-aș fi dorit foarte mult pentru că am amândoi sunteți niște voci foarte bune, cu niște timbre foarte bune", a fost părerea lui Tudor.

Smiley a spus:

"Există și piese lente pe care trebuie să le cânți cu energie. Voi trebuie să aveți energie chiar și acolo unde e o piesă lentă. În seara asta parcă n-ați transmis și către noi. Cred că Ștefan a avut un pic mai mult zvâc în seara asta."

Irina a mers mai departe cu Simona. Ștefan a părăsit competiția.

Citește în continuare

Trending