Urmărește-ne în Social Media

pop

Smiley: "Sunt pasionat și pasional. Cred că sunt și competitiv" - VIDEO INTERVIU

Smiley iubește muzica. Îi cunoaște toate etapele, dictându-i direcția din primul moment, când pe masa de lucru e doar o idee, până în stadiul final al creației, când se adaugă ultimele detalii de producție. Se dedică complet acestei pasiuni și o face în mod firesc, pentru că așa simte. Are întotdeauna încredere în instinctele sale, fără a-și dori neapărat să fie primul. ”Important e să fii în joc”, pentru că doar așa poți evolua, crede Smiley. Iar el evoluează mereu, așa cum ne-o arată portofoliul său, acumulat în cei 16 ani de carieră.

Publicat

pe

Aflați la prima noastră vizită la HaHaHa Production, am pus multe întrebări și am aflat multe lucruri despre creativitate, inspirație, emoție, sinceritate, viziune și implicare. L-am cunoscut pe Smiley altfel decât poate fi el văzut la televizor sau pe YouTube. Am stat de vorbă cu un om și un artist ambițios, modest, pasionat de ceea ce face, dornic să învețe în continuare și să le transmită și celor din jur ceea ce a învățat. De la el am aflat cât de important este să zâmbești și cât de ușor e să le faci celorlalți ziua mai frumoasă.

De vorbă cu Smiley (sinteza discuției):

E diferit omul Smiley de artistul Smiley?

”Nu. Avem niște diferențe, într-adevăr, dar nu suntem foarte diferiți. Doamne, cum vorbesc, de parcă aș fi doi oameni. Nu, nu sunt diferențe mari. Adică sunt cât se poate de natural. Ca artist, nu mă dedublez când sunt pe scenă.”

Poate Smiley să fie cucerit cu un zâmbet?

”Da. Realizez treaba asta de fiecare dată când îmi zâmbește cineva. Și mi s-a întâmplat treaba asta și o recomand. Vă recomand să faceți asta când vă uitați la cineva, când dați ochi în ochi cu cineva, chiar dacă nu-l cunoașteți. Un zâmbet poate să schimbe ziua omului respectiv. Mie mi s-a întâmplat asta. Pe bune. Și am realizat: <<Mamă, cât de puternic e un zâmbet!>>. Cât de puternică e starea asta de spirit. Nu numai că poate să-ți schimbe ție ziua, dar poate să le-o schimbe și oamenilor din jurul tău. E atât de simplu să faci ziua frumoasă cuiva.”

Poate Smiley să fie dezamăgit de la prima greșeală?

”Nu. Nu sunt dezamăgit de la prima greșeală.”

Este Smiley perfecționist?

”Mi se șoptește în cască că sunt (râde). Cică sunt. Nu-mi dau seama. Nu știu.”

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Este Smiley competitiv?

”Sunt pasionat. Sunt pasionat și pasional. Cred că sunt și competitiv. Nu-mi doresc neapărat să fiu primul, dar sunt foarte competitiv la orice. Și nu mă refer la muzică. Și dacă joc tenis de masă, și dacă joc tenis de câmp, și dacă joc FIFA, sau fotbal, sunt competitiv, adică ai cu cine să joci. Sunt implicat. Joc. I'm a player. Nu țin morțiș să ies primul, deși e bine, doar că nu e ăsta cel mai important lucru. Important e să joci. Niciodată primul n-o să fie primul tot timpul. Și, cumva, important e să fii în joc. Să fii în joc și să-ți dorești mai mult de la tine. La un moment dat se va întâmpla să fii și primul.”

Ce-i trebuie unei voci pentru a ajunge în echipa lui Smiley la Vocea României

”Mie îmi plac vocile mai soul. Îmi plac vocile care pot să cânte groovy, să fie ”soulish”, să îmi transmită lucruri. Dar în mare parte am căutat timbre speciale. Spre exemplu, la Ana Munteanu, anul trecut, m-am întors după două cuvinte. Aș minți dacă aș spune că mi-am dat seama din două cuvinte că e o voce extraordinară. Nu pot să-mi explic cum m-am întors așa. E o treabă pe care am simțit-o. Nu m-am gândit. A plecat mâna așa: poc. Și am apăsat. În principiu, mă ghidez mult după ceea ce simt și asta m-a ajutat foarte mult în viață. Și recomand și altora să fie foarte atenți la ceea ce simt. Dar atenți. Că știi ce face mintea cel mai bine? Te minte.”

Smiley, intervievat de InfoMusic (2018)

Smiley, intervievat de InfoMusic (2018)

Ce-i trebuie unui artist ca să ajungă la HaHaHa Production

”Îi trebuie talent, în primul rând, curaj, și trebuie să aibă o personalitate proprie. În mare parte, preferăm artiștii care și scriu, care se implică în procesul creativ - ne plac oamenii ăștia. Ne plac oamenii entuziaști. Ne plac oamenii care fac asta cu bucurie, oamenii care nu sunt încrâncenați, frustrați, și așa mai departe. Ne plac oamenii deschiși, artiștii care au ceva de transmis și întotdeauna îi încurajăm să aibă personalitate proprie. Îi ghidăm, cât putem de bine, dar încurajăm personalitățile. Încurajăm lucrurile noi, sound-urile noi, modurile noi de abordare. Câteodată nu ne iese, dar și atunci când ne iese, e o bucurie foarte mare.”

Smiley despre prima impresie

”Prima impresie contează, dar nu e definitorie. Câteodată e și înșelătoare.”

Smiley despre sinceritate în actul artistic

”Cred că publicul simte atunci când artistul are ceva de exprimat și, într-adevăr, oamenii simt. Eu am observat treaba asta de-a lungul anilor, pentru că există și produse, sau pseudoartiști, care rezistă o piesă, două, trei, dar la un moment dat oamenii vor mai mult. Fast food-ul îți ține de foame atunci când ești pe fugă, dar nu poți să mănânci fast food în fiecare zi. Și atunci îți vine să mănânci ceva pe bune: o ciorbă, ceva făcut de mama, pentru că asta te hrănește cu adevărat.”

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

”Pentru mine, muzica e adevăr, pentru că adevărul meu e iubirea și muzica pe care eu o fac e din iubire și pentru asta.”

Smiley despre cine dictează trendurile în muzică: media VS public

”Cred că e un echilibru în treaba asta. (...) Oamenii nu caută ce este nou, oamenilor trebuie să li se spună ce să asculte, pentru că nu au timp. Ei nu au timp să caute ce e nou. Și-atunci li se sugerează tot timpul. Ne sugerează YouTube-ul la ce să ne uităm, ne sugerează radio-ul, ne sugerează televizorul, ne sugerează playlisturile din Spotify, Apple Music, Deezer și așa mai departe (...) În mare parte ni se sugerează ce să ascultăm. Există un procent de 20% în care oamenii împing anumite lucruri care sunt foarte pe gustul maselor, ca să zic așa, și cam atât. Deci cred că raportul e 80 - 20...hai să zicem 70 - 30. (....) Nu știu, s-ar putea să fie 60 - 40, poate mă înșel (...) Nu cred că totul stă în promovarea de la radio, TV și social media. Cred că vine și invers, cumva.”

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley despre importanța trendurilor în munca de producător

”Ca producător, întotdeauna trebuie să fii la curent cu tot ce e nou. Tot ce e nou în materie de sound, de subiecte abordate. Eu tot timpul am încercat să fiu la curent cu tot ce e nou. Ascult tot ce e nou. Absolut tot, indiferent de genul de muzică. Chiar dacă nu-mi place, ascult, pentru că trebuie să înțeleg. E foarte important, ca producător, să nu respingi nimic din ce vine nou, pentru că tot ce vine nou este cumva, într-o anumită proporție, dictat de oamenii noi. Și-atunci tu trebuie să fii în contact cu ce le place oamenilor noi, ca să poți să dai mesajele pe care vrei sa le dai și muzica pe care vrei s-o scoți într-un fel în care oamenii s-o accepte sau s-o înțeleagă.”

Smiley despre ideile simple și simplitate în muzică

”Simplitatea e foarte complicată. Pe mine m-a urmărit cuvântul ăsta cam jumate din viață. Când eram în trupa Simplu, cumva, tot ceea ce făceam noi era foarte complicat. Tot ce făceam noi n-avea nicio legătură cu ce se întâmpla în România. Plecând de la cultura hip-hop și dansul specific, breakdance-ul, și continuând cu prezența scenică, cu dansurile, cu absolut tot. Totul era foarte complicat. Și de-aia era foarte mișto numele - Simplu. Când priveai din exterior, totul părea foarte simplu. Dar nu tot ceea ce e simplu, e și ușor.”

”Ca să ajungi la simplitate, există un proces de dezvoltare. Tocmai pentru că suntem bombardați de o grămadă de informații, o grămadă de filme, clipuri, artiști, muzici, trenduri..suntem bombardați din toate părțile. Păreri! Toată lumea își dă cu părerea și vezi toate părerile. Pe vremuri, nu știai. Te întâlneai cu lumea la concerte, în general oamenii sunt drăguți, știi, nu-ți spun...Acum vezi toate părerile, absolut toate părerile, și asta poate fi o chestie foarte complicată pentru artiști. În general, ne influențează mai repede lucrurile negative decât cele pozitive, din păcate. Și-asta e o chestie pe care puteți s-o probați.”

Smiley în concertul Damian & Brothers de pe 31 martie 2017

”În general, trebuie să dai la o parte tot ceea ce stă în calea simplității și aia poate să fie foarte complicat. (...) E foarte important să lași mesajul nealterat, să lași muzica să nu fie foarte complicată. Dar când spun complicată, nu spun să nu fie complexă. Să nu fie prea mult, prea împodobit.”

”Un cântec scris bine poate să fie redus la un pian și o voce, sau la o chitară și o voce. Dar de foarte multe ori, pentru că suntem atenți la ce e cool, la cum sună, nu mai suntem atenți la muzică. Și ni se pare că o piesă e foarte tare, pentru că are un instrumental foarte tare. Dar dacă iei instrumentalul, ce rămâne? Și pot să-ți demonstrez și inversul. Să-ți dau la o parte vocea și versurile, să-ți las doar instrumentalul și să-ți dai seama că dacă asculți doar instrumentalul e...nimic. E un proces destul de lung să ajungi la simplitatea asta complexă.”

Smiley despre copiii care îi ascultă muzica

"Copiii nu înțeleg foarte mult, ei simt. Copiii nu au prejudecăți, nu se ghidează după ce e la modă, după ce e cool, după ce li se spune, sau după ce sunt învățați. Ei sunt ca o pagină albă și răspund foarte prompt și foarte sincer la ceea ce e sincer și la ceea ce le transmite o vibrație pozitivă. (...) Pe măsură ce oamenii intră în societate, încep să fie modelați de societate."

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

Smiley despre inspirație și creativitate

”Câteodată îmi vine o idee, un refren, sau o temă..nu știu unde se va duce. Și secretul e să te lași liber. Să lași lucrurile să vină, nealterate. Nu știi unde se duce. E ca viața, știi? Adică în momentul în care tu îți pui o grămadă de bariere și îți faci planuri și îți dai seama, că n-ai cum să nu-ți dai seama, că planurile tale nu coincid cu desfășurarea naturală a vieții, ai două posibilități: ori te duci cu firul vieții, ori încerci să-ți desfășori activitatea according to plan. Și niciodată nu va fi according to plan.”

”Eu dacă intru în studio și spun: vreau să fac o piesă care să sune așa, să aibă subiectul ăsta, și linia să fie așa, o să-mi dau seama că nu e bine. La un moment dat, o să-mi dau seama că ceva nu funcționează, pentru că nu se face așa.”

”Lucrurile frumoase, lucrurile care ating oamenii, nu vin de la noi. Știi, nu le facem noi. Ele vin de undeva. De la Dumnezeu, de la..nu știu, spuneți cum vreți voi să-i spuneți. Inspirația asta care vine, nu vine așa...programat.”

Smiley despre piese bune și hituri

”Un hit îți rămâne în cap de la prima ascultare. O piesă bună, nu neapărat. O piesă bună nu e neapărat un hit. Ca să ai un hit, nu e îndejuns o piesă bună. Îți trebuie o piesă extraordinară, în ziua de azi.”

”Piese bune sunt foarte multe. Sunt foarte mulți oameni care fac piese bune, dar nu toată lumea poate să facă hituri. În România, termenul de hit e denigrat, de parcă toată lumea poate să facă asta. Dar de fapt nu toată lumea poate să facă asta.”

Smiley în concertul Damian & Brothers de pe 31 martie 2017

”Cumva, termenul de hit a ajuns la modul...da, dom'le, hituri. Nu-i așa. Hiturile dovedesc că muzica pe care ai făcut-o e universal valabilă. Hitul se adresează tuturor oamenilor. Nu numai unei categorii de oameni. Eu cred că datoria artistului e să transmită mesaje și stări la cât mai mulți oameni, nu la cât mai puțini.”

”Sunt unii care se străduiesc să ajungă la cât mai puțini oameni. Sau unii care folosesc treaba asta doar ca o scuză. Că nu pot să facă mai mult.”

”Într-adevăr, anumite genuri muzicale au o deschidere mai mare la public. Dar există hituri în diverse genuri muzicale. Există hituri rock, hard rock, heavy metal, hip hop, trap, jazz chiar. Ele rămân în timp. Sunt ascultate și reascultate și refăcute și reeditate și remixate. Astea sunt hituri. Termenul de hit există în orice gen muzical.”

Smiley despre muzica pe care o are în playlist și ce ascultă în mașină

”Dintre artiștii noi, îmi place Kendrick Lamar. Dar nu e chiar nou.”

”Câteodată ascult și radio, dar în 90% din cazuri sunt pe playlistul meu. Ascult muzică relaxantă, că în traficul din București trebuie să intri așa, într-o atmosferă relaxantă. Ascult Jack Jones, ascult John Legend, John Mayer, Vangelis, Mike Oldfield.”

Concert Smiley la Arenele Romane pe 1 iunie 2017

Poate muzica să schimbe lumea?

”Da. Muzica, în momentul de față, pentru că ocupă un loc important în viețile tuturor, da, poate să schimbe lumea.”

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 2 iunie 2018

Smiley - SOLD OUT

Loc
Arenele Romane
Comentează

Emisiuni radio-tv

Aura Șova a câștigat Vocea României 2024

Trofeul Vocea României 2024 și premiul de 100.000 de euro au ajuns la Aura Șova din echipa lui Tudor Chirilă. Finala competiției de voci a avut loc pe 20 decembrie, iar cei patru concurenți rămași în joc și-au scos toate armele din dotare pentru marele premiu. Te invităm să citești rezumatul ediției.

Publicat

pe

Aura Șova la Vocea României 2024
Aura Șova la Vocea României 2024 │ FOTO: Vocea României

Aura Șova a adus cea de-a șaptea victorie echipei Tudor Chirilă. În cadrul finalei Vocea României 2024, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finaliștilor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Seara a fost deschisă de Lara Fabian cu o interpretare emoționantă a piesei "Je t'aime". Momentul artistei s-a potrivit perfect în cadrul unui final de sezon Vocea României. Artista a revenit pe scenă și a cântat "Je t'ai cherche".

Clasamentul final Vocea României 2024

Locul 1: Aura Șova
Locul 2: Robert Lukian
Locul 3: Raluca Moldoveanu
Locul 4: Narcisa Badea

Rezumatul finalei Vocea României 2024

"Listen to Your Heart" a fost piesa care a dat startul competiției. Melodia a fost interpretată de Raluca Moldoveanu și antrenorii săi, Horia Brenciu și Theo Rose.

"Bai, ați început foarte mișto seara asta. Mi-a plăcut foarte mult felul în care au pus-o în valoare pe Raluca cei doi antrenori. Ați făcut o treabă extraordinară, te-ai ridicat deasupra vocilor lor", a spus Tudor Chirilă.

Theo Rose a mărturisit că nu le-a fost ușor să găsească o piesă care să se potrivească pe toate cele trei voci și, în același timp, să o evidențieze pe Raluca. S-a bucurat, însă, că le-a ieșit momentul și că au transmis un mesaj prin alegerea muzicală pe care au făcut-o.

Horia Brenciu a adăugat:

"Pentru noi această experiență a fost extraordinară!"

Primul solo din finala Vocea României a fost susținut de Aura Șova, din echipa lui Tudor Chirilă. Concurenta a interpretat melodia "It's All Coming Back to Me Now".

"Mă bucur tare pentru tine că ești în acest proces", a spus Theo Rose care prevede o carieră muzicală de succes pentru Aura.

În asentiment a fost și Smiley:

"Aura, cred că prezența ta aici nu e întâmplătoare. Mi se pare că ai toate datele să reușești în cariera de artist. Felicitări, ai avut o prestație foarte bună!"

Irina Rimes a apreciat versatilitatea vocii Aurei și a declarat că abia așteaptă să cânte iar împreună pe aceeași scenă.

"Mi s-a părut cea mai bună interpretare a ta. Seara ta abia începe", a spus Tudor Chirilă.

Primul invitat special al serii a fost Feli, care a cântat alături de Robert Lukian piesa "Die With a Smile" (Lady Gaga & Bruno Mars).

A urmat cel de-al doilea moment solo, de data aceasta din echipa Irinei Rimes. Narcisa Badea a electrizat audiența cu piesa "Focul".

"Narcisa, eu cred că ți se potrivește atât de mut această piesă, și mesajul ei în special. S-a văzut că focul arde în trupul și inima ta. Se vede că ești super pasionată și pasională în general. Ești foarte bună, îți stă foarte bine pe scenă", a spus Smiley.

Theo Rose a declarat:

"Ai atâta bucurie atunci când cânți și mă faci să mă simt așa bine când te văd în fața ochilor."

Antrenoarea Irina Rimes s-a declarat întristată că se termină concursul și nu mai are ocazia să creeze momente care mai de care mai speciale alături de Narcisa.

Tudor Chirilă și Aura Șova au cântat o poveste cu însemnătate prin intermediul compoziției "În țara în care m-am născut".

Chirilă a enumerat încă o dată motivele pentru care a ales-o pe Aura și i-a complimentat vocea specială, care se potrivește atât pe folclor, cât și pe muzica ușoară. Acesta a și fost scopul melodiei din acest duet: vocea concurentei să fie pusă în valoare de un chansonette special, cu influențe interbelice.

Raluca Moldoveanu a urcat din nou pe scenă, de această dată acompaniată de Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase. Au interpretat "Mai ții minte, măi dragă Mărie" și "Sanie cu zurgălăi".

Interpretarea solo a lui Robert Lukian s-a derulat pe melodia "The Winner Takes It All". A părut ca o scenă dintr-un film în care protagonist este Robert și își cântă reușita în cariera muzicală.

"Ai o voce fantastică!", a spus Horia Brenciu, invitându-l pe Robert la reprezentația musical-ului "Mamma Mia" de la Sala Palatului.

Theo Rose a adăugat simplu:

"Te iubesc! Ești unul dintre preferații mei!"

Smiley a concluzionat:

"Am trăit momentul ăsta atât de intens alături de tine. Am stat cu niște emoții, parca era copilul meu pe scenă. Momentul tău a fost grandios pentru că vocea ta este grandioasă. Aș fi onorat să lucrez cu o voce ca a ta."

Narcisa Badea și Irina Rimes au interpretat în duet melodia "The Best".

"Aveți o chimie așa frumoasă! Ne-am bucurat de un moment foarte frumos!", a spus Theo Rose.

Irina Rimes s-a simțit onorată să cânte alături de Narcisa:

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru momentul ăsta!"

Aura Șova și Marius Manole au îmbinat muzica cu teatrul. "Vai, sărmana turturică" a fost cântată, recitată și trăită de cei doi protagoniști de pe scenă.

Pentru momentul solo, Raluca Moldoveanu a pregătit cea mai grea piesă pe care a cântat-o până acum, după cum însăși a declarat. A fost vorba despre "Il dolce suono".

"Cred că acest moment ți se potrivește atât de bine!", a spus Smiley, apreciind nebunia alegerii muzicale.

Tudor Chirilă a declarat:

"Ai o tehnică foarte bună, e un moment excelent! Felicitări pentru piesă!"

Theo a menționat:

"Mi-am ținut respirația aproape tot momentul. Raluca, pentru tine a meritat tot sezonul asta. Meriți tot ce e mai bun!"

Horia Brenciu a adăugat:

"Tu ai o voce nepământeană."

Smiley și Robert Lukian și-au unit vocile pentru "Oameni".

Mi se pare că cu această interpretare i-ați făcut cinste lui Aurelian Andreescu", a spus Irina Rimes.

Smiley a concluzionat:

"Sunt extrem de emoționat că am cântat această piesă, nu am cântat în viața mea așa ceva. Noroc că am cântat cu Robert. Este un mesaj pentru toți oamenii să fie mai iubitori, mai toleranți, să fim mai mult împreună pentru că împreună suntem puternici."

Narcisa Badea și Dan Bittman au încheiat finala celui de-al 12 sezon Vocea României. Cei doi au interpretat cântecul "Ochii tăi".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câștigătorul de la Vocea României 2024 e ales vineri; Ce momente se pregătesc

Aura Șova, Narcisa Badea, Robert Lukian și Raluca Moldoveanu au pregătit câte trei momente speciale pentru marea finală de la Vocea României 2024. Află cine sunt invitații speciali cu care vor cânta concurenții și cum îți poți vota finalistul preferat. Câștigătorul trofeului Vocea României 2024 este ales de către public.

Publicat

pe

Antrenorii de la Vocea României 2024
Antrenorii de la Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, are loc marea finală a sezonului 12 Vocea României. Publicul va decide și anul acesta cine va fi câștigătorul trofeului și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Cei patru finaliști sunt:

  • Aura Șova, din echipa Tudor Chirilă,
  • Narcisa Badea, din echipa Irina Rimes,
  • Raluca Moldoveanu, din echipa Horia & Theo Rose,
  • Robert Lukian, din echipa Smiley.

Ce momente pregătesc finaliștii de la Vocea României 2024

Fiecare concurent va cânta, în finală, câte trei piese: una individuală, una alături de antrenori și una cu un invitat special.

Cine sunt invitații speciali ai finaliștilor de la Vocea României 2024

  • Aura Șova va interpreta o piesă alături de Marius Manole
  • Dan Bittman va urca pe scenă cu Narcisa Badea
  • Simion Bogdan - Mihai și Lăutarii de Mătase o vor susține pe Raluca Moldoveanu
  • Robert Lukian va cânta o piesă împreună cu Feli.

Lara Fabian urcă pe scena de la Vocea României 2024

În 2024, Vocea României o va întâmpina cu brațele deschise pe una dintre cele mai îndrăgite artiste ale lumii. Lara Fabian revine în țara noastră, special pentru a urca pe scena emisiunii.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera artistei a fost marcată de 16 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani. Anul trecut, Lara Fabian a încântat publicul bucureștean cu o apariție specială în cadrul unui concert aniversar dedicat maestrului Gheorghe Zamfir. Evenimentul a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf.

Cum votezi concurentul preferat

Câștigătorul sezonului 12 Vocea României va fi decis de public. Cei de acasă își pot vota favoriții prin SMS la 1444 sau, online, pe vot.protv.ro. Conform regulamentului, votul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, în ceea ce privește votul prin SMS și pe întreg teritoriul lumii, în ceea ce privește votul online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cum o susține Tudor Chirilă pe finalista lui la Vocea României 2024

Tudor Chirilă luptă pentru un nou trofeu la Vocea României. În 2024, Aura Șova ar putea fi cartea sa câștigătoare. Finalista este încurajată de antrenor cu un mesaj menit să atragă simpatia publicului.

Publicat

pe

Tudor Chirilă la Vocea României 2024
Tudor Chirilă la Vocea României 2024 │ FOTO: Captură YouTube

Marea finală de la Vocea României 2024 are loc vineri seară, pe 20 decembrie. Tudor Chirilă, antrenorul cu cele mai multe trofee, intră în această etapă alături de Aura Șova, o tânără în vârstă de 26 de ani, de profesie arhitect. Înaintea finalei, Tudor se adreseasă fanilor săi din online cu un mesaj menit să atragă atenția asupra calităților pe care Aura le are.

"Vineri avem finala Vocea României. Eu m-am procopsit cu fata asta specială, doctorandă în neuroarhitectură virusată cu muzică şi caval. Nu suntem favoriți, dar când am fost? Lucrăm momentele şi dacă o să vă placă….", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Pe același ton autoironic, Aura i-a răspuns lui Tudor cu un alt mesaj.

"Și eu m-am pricopsit cu antrenorul ăsta mișto. Ce să facem? Ne descurcăm."

Cine este Aura Șova, finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României 2024

Aura Șova este arhitect și a întors patru scaune la audițiile pe nevăzute. Toți antrenorii au luptat pentru a o câștiga în echipa lor, Irina Rimes insistând cel mai mult în discursul ei. Aura a mers însă la Tudor, mărturisind că întotdeauna i-au plăcut vacanțele în Vama Veche.

Momentul Aurei de la audiții a depășit un milion de vizualizări, extrem de apreciat fiind și momentul său din confruntări. Tânăra a cântat piesa "Tu n-ai avut curaj", a Mădălinei Manole, și l-a convins pe Tudor că merită să meargă mai departe, în detrimentul lui David Marshall și al Teodorei Negreanu. Găsiți mai multe detalii despre momentele Aurei în articolul nostru de pe InfoMusic.

Cine sunt ceilalți finaliști de la Vocea României 2024

Ceilalți trei finaliști sunt:

  • Narcisa Badea (echipa Irina Rimes, fostă concurentă a lui Tudor Chirilă),
  • Raluca Moldoveanu (echipa Theo Rose și Horia Brenciu),
  • Robert Lukian (echipa Smiley).

Marea Finală de la Vocea României 2024 are loc pe 20 decembrie și poate fi urmărită pe Pro TV de la 20:30. Lara Fabian este invitat special al emisiunii.

Citește în continuare

Trending