Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mihail - Cu sinceritate, pe ritmuri clasice şi indie - VIDEO-INTERVIU

Mihail este un nume nou în industria muzicală, care a reuşit în scurt timp să se afirme. Artist complet, perfecţionist, dornic să schimbe ceva în peisajul autohton, Mihail Sandu ne-a acordat un interviu cu zâmbetul pe buze şi sufletul deschis.

Publicat

pe

Absolvent al Universității de Artă şi Design din Cluj Napoca, tânărul a transformat hobby-urile sale în veritabile pasiuni, astfel muzica, pictura, fotografia şi graphic design-ul sunt coordonatele în care îl veţi regăsi.

Am povestit în cadrul unei discuţii relaxate despre importanţa culturii ruseşti imprimate în ADN-ul său de artist, de partiturile preferate de pian, dar şi de momentele mai dificile pe care le-a depăşit. După primele minute din  discuţie, l-am reperat drept un om complex, muncitor, extrem de ambiţios, sensibil, în care devotamentul şi răbdarea sunt două dintre calităţile care îl vor ajuta în parcursul său muzical.

De mic copil, a visat că va performa pe scenă, în făurirea acestui demers fiindu-i alături familia, care l-a susţinut şi îndreptat paşii spre domenii artistice conexe. Studiul aprofundat al pianului şi mai apoi lecţiile de chitară şi-a pus amprenta asupra tânărului, astfel că astăzi, cu o paletă largă de compozitori preferaţi, de la Mozart la John Mayer, Mihail înfloreşte sub ochii privitorilor.

"Pe scenă mă simt cel mai bine. Senzaţia aceea nu pot să o explic, primesc o doză de adrenalină de care în timp am devenit dependent. Doar pe scenă simt prezentul, acolo mă eliberez."

Mihail intervievat de Lavinia Fusu pentru InfoMusic.ro

Mihail intervievat de Lavinia Fusu pentru InfoMusic.ro

Fan The Black Keys, dar şi Holograf, artistul român născut în Rusia a cucerit publicul din momentul lansării primului său single, "Dans Nocturn". După alte două piese-cover înregistrate şi expuse în media, Mihail se pregăteşte de lansarea unui următor single ("Sweet Collapsing Poetry"), parte din album de debut.

Mai jos, puteţi regăsi interviul cu Mihail, un artist de care veţi mai auzi, fiind asemeni unui pariu sigur în timpuri incerte.

Urmărește interviul video cu MIHAIL

Comentează

Concerte & turnee

Festivalul DWMT La Conac 2024 a anunțat un noul val de artiști

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță un alt val al lineup-ului său, amplificând promisiunea unei experiențe unice pe moșia Conacului Udriște Năsturel. Vezi despre cine e vorba.

Publicat

pe

Trupa Dora Gaitanovici
Trupa Dora Gaitanovici │ FOTO: Vladimir Pogonariu

În acest nou val, pe Main Stage vor urca și artiști de peste Prut, precum Satoshi, Mihail, Prima Dragoste, dar și o serie de nume apreciate din peisajul muzical local: Dora Gaitanovici, Kadjavsi, Dimitri's Bats, Alex Purje & Mind The Gap Trio, Aim + Wall, Hardplay și Andrew Dum.

"Suntem abia la a doua ediție, dar simt că am evoluat mult față de anul trecut. Dorim să ne menținem poziționarea ca festival de tip discovery. Anul acesta avem și primul nostru nume internațional, pe Kerala Dust, însă credem cu tărie în întregul lineup. Fiecare proiect muzical este atent selecționat. Toți artiștii au un sound bine închegat și promit un show un pic altfel. Prin acest festival încercăm să ducem mai departe idealul DWMT Sessions de a fi un playground creativ pentru proiectele artistice în care credem. Chiar dacă unii sunt la început de drum, noi le urmărim parcursul de ceva timp, și știm, cu siguranță, că vă vor surprinde în cel mai plăcut mod posibil", a transmis Călina Purje, Booking Manager & Co-Founder DWMT la Conac.

Aceste trupe se alătură primului val de artiști anunțat anterior: om la lună, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă și, în premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului: Kerala Dust. Prin combinația lor eclectică de genuri și influențe, aceste trupe și artiști promit să transforme DWMT La Conac într-o întâlnire culturală rară care nu trebuie ratată.

În paralel cu experiența muzicală, DWMT La Conac va celebra și artele vizuale printr-o expoziție intitulată "We Lived Good Lives", curatoriată de Medina Pop. Această expoziție încurajează publicul să exploreze teme profunde prin operele a cel puțin 20 de artiști români, fiecare contribuind la o poveste complexă și profundă despre viață și memorie.

Prețuri bilete DWMT La Conac:

  • Biletele sunt disponibile online, la prețul de 350 lei (abonament acces general), 300 lei (reducere elevi/studenți), dar și la pachete promoționale de grup. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending