Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2024: Vezi cele mai tari momente din cea de-a șasea ediție de audiții de nevăzute

Vocea României 2024 a ajuns la cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute. Telespectatorii s-au delectat cu o nouă serie de voci spectaculoase. Te invităm să citești rezumatul ediției din 18 octombrie.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024
Antrenori Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

13 participanți au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține măcar o întoarcere de scaun. Află ce concurenți au trecut mai departe și în ce echipă au ales să meargă.

Concurenții din a șasea rundă de audiții Vocea României 2024

  1. Anastasia Sandu - piesă "The Edge of Glory" - 3 DA, echipa Tudor
  2. Giannis Romanos - piesă "Să nu-mi iei niciodată dragostea" - 1 DA, echipa Smiley
  3. Mădălina Deaconeasa - piesă "Mama mea e florăreasă" - NU
  4. Jorick Bronius - piesă "Iron Sky" - 4 DA, echipa Irina
  5. Bianca Bîsceanu - piesă "Gangsta" - 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
  6. Melisa Henter - piesă "Hallucinate" - NU
  7. Maria Delureanu - piesă "Mil Pasos" - 2 DA, echipa Tudor 
  8. Alexandru Ștefan - piesă "Hold Back The River" - 1 DA, echipa Irina
  9. Ana Suruniuc - piesă "You Shook Me All Night Long" - 4 DA, echipa Tudor
  10. Bianca Hărăguș - piesă "I Know You Know" - NU
  11. Mădălina Tacu - piesă "I See Red" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
  12. Camelia Boldea - piesă "I'm Still Standing" - NU
  13. Ștefan Suciu - piesă "Shape of You" - 3 DA, echipa Irina Rimes

Anastasia Sandu

Anastasia are 33 de ani și este artistă, performer și compozitoare. Concurenta a declarat că moștenește pasiunea pentru artistic de la străbunicul său care era interpret și pictor. A avut colaborări muzicale cu Fly Project, Vunk, Puya. A compus piese pentru diferiți artiști români cum sunt Andra și Lidia Buble ("Lacătul și femeia").

A venit la Vocea României pentru că este de părere că vocea ei merită să fie ascultată de milioane de oameni. Anastasia a cântat melodia "The Edge of Glory" și a întors trei scaune: Smiley, Tudor și duo-ul Horia & Theo Rose.

"Anastasia, e prima oară când te aud cântând așa ceva. Sunt profund impresionat. Ai cântat atât de proaspăt, atât de plin de viață. Eu nu am auzit niciodată piesa asta cântată atât de bine de altcineva decât de original. Ai cântat <<cărnos>>. Am simțit primul să mă întorc. Mi-ar plăcea foarte tare să te am în echipă. Mi se pare că ești o forță a naturii. Aș putea să-ți dau ocazia să ai un concert mai lung aici, la Vocea României", a transmis Smiley.

Anastasia a decis să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

Giannis Romanos

Giannis are 38 de ani și este inginer. La origine este român, însă s-a mutat în Grecia la vârsta de 1 an. A revenit în țara în timpul facultății, pentru a face practică aici și a observat că românilor le place muzica grecească. Concurentul a declarat că primul său concert a avut loc într-o tavernă grecească din Centrul Vechi.

Giannis a vurut să îi surprindă pe antrenori și a interpretat "Să nu-mi iei niciodată dragostea" în greacă și română. Smiley a fost singurul antrenor care s-a întors.

"Până în momentul de față nu am auzit un timbru masculin ca al tău. Baritonal, sănătos. Îmi pare foarte bine că m-am întors", a spus Smiley.

Jorick Bronius

Jorick are 33 de ani și vine din Olanda. Este designer de sunet pentru jocuri video. Prietena lui este din Republica Moldova și obișnuiau să se uite împreună la Vocea României. Concurentul a mărturisit că interpreta melodii românești dinainte să o cunoască pe iubita sa. La audiții, Jorick a cântat "Iron Sky" și a întors toate scaunele.

"Vocea ta este o combinație de două voci pe care eu le iubesc. Una este fostul solist al trupei Journey și a doua este una dintre cele mai speciale voci care s-a născut vreodată în muzica universală. Este vorba de John Anderson, cel care a colaborat cu Vangelis. Partitura pe care ne-ai cântat-o m-a dus într-o lume puțin psihedelică", a declarat Horia.

Irina Rimes a spus:

"Jorick, ești foarte special! Ești o voce cum încă nu am avut aici, la Vocea României. Trebuie să-ți spun că mi-ar plăcea la un moment dat, indiferent de parcursul tău aici, să-mi dai șansa să lucrez cu tine în studio. Am impresia că vocea ta înregistrată ar suna incredibil".

Jorick a mers în echipa Irinei Rimes.

Bianca Bîsceanu

Bianca are 19 ani și vine din Buzău. La vârsta de 10 ani a realizat că muzica este pasiunea ei. În ciuda faptul că s-a confruntat cu niște probleme medicale cu corzile vocale, tânăra nu s-a dat bătută. S-a vindecat și a continuat drumul muzical. La Vocea României, Bianca a ales piesa "Gangsta" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo Rose și Smiley.

De cum a văzut-o, Horia a recunoscut-o pe Bianca. Tânăra a urmat cursurile Academiei Horia Brenciu.

"Mă bucur din suflet că ești aici! Bestial! Ce ordonat ai fost vocal! Bravo!", a declarat cu mândrie Horia.

Smiley a spus:

"Bianca, ce pot să spun cu certitudine este că ai haz. Piesa asta nu este o piesă ușoară deloc. Ești genul de voce cu care mi-ar plăcea să lucrez, ești genul de voce pe care îmi place să o ascult. Ai și un pic din timbrul Rihannei. Kehlani e una dintre artistele r'n'b din noul val care mie îmi place foarte mult. Întâmplător, sunt și asociat cu producătorul ei."

Bianca a ales echipa Horia & Theo Rose.

Maria Delureanu

Maria are 26 de ani și este solist vocal. A început să cânte la vârsta de șapte ani, iar la 11 ani a susținut primul recital, la nunta vărului său. A urmat cursurile Liceului de Muzică din Târgoviște. Nu a avut încredere până acum să vină la Vocea României, dar tânăra a decis că 2024 este anul schimbărilor în acest sens. La audiții a cântat melodia "Mil Pasos" și i-a întors pe Tudor, Horia & Theo Rose.

"Maria, e neașteptat ca cineva să vină la Vocea României cu o piesă de genul ăsta pentru că nu te provoacă foarte mult. Asta e o piesă de stare. E o piesă de timbru. A fost exact ce a trebuit vocea ta pe piesa asta astfel încât să convingă două scaune să se întoarcă pentru că ești deosebită", a fost de părere Theo Rose.

Tudor Chirilă a transmis:

"E curajos să te întorci pentru o voce care cântă egal, dar cântă cu foarte multă stare. Ai cântat cu foarte multă stare. Pe de altă parte, e nevoie de dinamică într-un parcurs la Vocea României și dacă ai veni în echipa mea, eu asta mi-aș propune. Să vedem unde te duci, cât de sus poți să ajungi."

Maria a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Alexandru Ștefan

Alexandru are 20 de ani și vine din Moara Vlăsiei. Decizia de a veni la Vocea României a fost atât una gândită, cât și una venită din impuls. Chiar dacă a avut câteva emoții, tânărul a avut încredere în vocea sa scenă și a interpretat piesa "Hold Back The River". Irina Rimes a fost singurul antrenor care s-a întors.

"Mie mi se pare că ai o voce foarte caldă care merită o șansă", a spus Irina.

Ana Suruniuc

Ana are 34 de ani și este muzician. De mai bine de 10 ani locuiește în Germania. Plecase inițial doar pentru trei săptămâni ca să onoreze niște cântări, însă a decis să se stabilească acolo. Concurenta a declarat că i-ar plăcea să se întoarcă în România. Vocea României reprezintă cea mai mare provocare pe plan muzical pentru Ana, însă are încredere în talentul ei și în pasiunea de a cântă. În audiții, a energizat audiența cu "You Shook Me All Night Long" și a întors toate scaunele.

"Ești o voce pe care mi-o doresc foarte mult la mine-n echipă pentru că nu am așa ceva la mine-n echipă. De fiecare dată când mă întorc la o voce rock care care îmi place foarte mult, de cele mai multe ori se întoarce și Chirilă și mi-o ia. Nu înțeleg de ce majoritatea vocilor rock se duc la Chirilă și nu vin la mine", a spus Smiley care l-a redus la tăcere pe Tudor Chirilă cu butonul de MUTE.

Irina Rimes a mărturisit:

"Vreau sa zic și eu că mi-a plăcut cum ai cântat. Adică am decis asta pe final pentru că la început, când ai cântat nota aia de sus, noi toți, cred, am crezut că e o disfonie. Că s-a întâmplat ceva. Noi nu am realizat că este o chestie care poate să iasă dintr-o gură. A trebuit să decid toată cântarea dacă îmi place sau nu și, într-un final, am decis că-mi place foarte mult. Mi-ar plăcea să lucrez cu tine pentru că mi se pare că ești un teritoriu de cercetat și asta este pasiunea mea: să cercetez lucruri în oameni și să le scot la suprafață" - Irina

Chiar dacă nu a putut vorbi, Tudor a urcat pe scenă lângă concurentă și a dirijat un moment muzical interesant și plin de dramatism.

Ana a mers în echipa Tudor Chirilă.

Mădălina Tacu

Mădălina are 33 de ani și este din Mioveni. Chiar dacă primele sale amintiri se învârt în jurul muzicii, concurenta a pus-o pe un plan secund și nu s-a mai concentrat deloc pe acest drum artistic. Totuși, dragostea pentru muzică a rămas vie în sufletul Mădălinei și a decis că este timpul să o fructifice. Cel mai mare vis al său este să se ocupe 100% de muzică. În audițiile de la Vocea României, Mădălina a interpretat piesa "I See Red" și a întors toate scaunele.

"Vreau să punctez ceva despre tine, despre mama și despre omul care vrea mai mult de la el. Pentru multe mame care probabil au renunțat de mult la a face ceva, o schimbare importantă în viața lor. Pentru ele ai fost astă seară un exemplu, drept pentru care îți mulțumesc frumos!", a spus Horia Brenciu.

Smiley a adăugat:

"Madi, ai o voce superbă! Ai o voce super puternică! Ești un concurent de care eu am nevoie la mine-n echipă."

Madi a mers alături de Horia Brencu și Theo Rose.

Ștefan Suciu

Ștefan Suciu este din Cluj-Napoca, are 20 de ani și este student. Se ocupă cu social media, dar cea mai mare pasiune a sa este muzica. Este ca o terapie pentru el și a declarat că se simte mai bine de câte ori cântă. A studiat chitara și pianul, a învățat să compună. Crede că Vocea României este visul oricărui tânăr talentat din țara noastră. În audiții, Ștefan a interpretat cântecul "Shape of You" și a întors trei scaune: Smiley, Irina și Horia & Theo.

"Am apreciat felul în care te-ai jucat, cum ți-ai pus vocea în valoare pe o piesă care nu era așa ofertantă pentru vocea ta. Sper să ne dai șansa să lucrăm cu tine în echipă fiindcă am simțit real că meriți o șansă să mergi mai departe", a declarat Theo Rose.

Irina a transmis:

"Eu cred că tu ești un băiat foarte sensibil și cred că ai nevoie de cineva sensibil care să lucreze cu sensibilitatea ta."

Ștefan a mers în echipa Irinei Rimes.

Emisiuni radio-tv

"Tu ai venit să faci spectacol", i-a spus Smiley unei concurente la Vocea României 2024

Ana Suruniuc a adus energie și adrenalină în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României. Concurenta a întors toate scaunele. Află în ce echipă a ales să meargă.

Publicat

pe

Audiții Ana Suruniuc la Vocea României 2024
Audiții Ana Suruniuc la Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

Ana are 34 de ani și este muzician. De mai bine de 10 ani locuiește în Germania. Plecase inițial doar pentru trei săptămâni ca să onoreze niște cântări, însă a decis să se stabilească acolo. Concurenta a declarat că i-ar plăcea să se întoarcă în România. Vocea României reprezintă cea mai mare provocare pe plan muzical pentru Ana, însă are încredere în talentul ei și în pasiunea de a cântă. În audiții, a energizat audiența cu "You Shook Me All Night Long" și a întors toate scaunele.

"Ești o voce pe care mi-o doresc foarte mult la mine-n echipă pentru că nu am așa ceva la mine-n echipă. De fiecare dată când mă întorc la o voce rock care care îmi place foarte mult, de cele mai multe ori se întoarce și Chirilă și mi-o ia. Nu înțeleg de ce majoritatea vocilor rock se duc la Chirilă și nu vin la mine", a spus Smiley care l-a redus la tăcere pe Tudor Chirilă cu butonul de MUTE.

Antrenorul a adăugat:

"Sunt foarte puțini concurenți care fac pe scenă, la Vocea României în audiții, ce ai făcut tu. Adică să facă spectacol, să se miște mult pe scenă, să danseze, să cânte cu publicul. Majoritatea vor să le iasă foarte binele notele, să le iasă floricelele, să le iasă în evidență vocea. Tu ai venit să faci spectacol."

Irina Rimes a mărturisit:

"Vreau să zic și eu că mi-a plăcut cum ai cântat. Adică am decis asta pe final pentru că la început, când ai cântat nota aia de sus, noi toți, cred, am crezut că e o disfonie. Că s-a întâmplat ceva. Noi nu am realizat că este o chestie care poate să iasă dintr-o gură. A trebuit să decid toată cântarea dacă îmi place sau nu și, într-un final, am decis că-mi place foarte mult. Mi-ar plăcea să lucrez cu tine pentru că mi se pare că ești un teritoriu de cercetat și asta este pasiunea mea: să cercetez lucruri în oameni și să le scot la suprafață."

Theo Rose a spus:

"Mie prima notă mi s-a părut nepământească. Mi s-a părut ceva diferit de tot ce am mai auzit vreodată cu urechile astea două. Sunt foarte curioasă dacă poți repeta nota asta. Mi-ar plăcea s-o mai aud pentru că mi-a adus furnicături pe șira spinării."

Tudor Chirilă - dirijor pentru Ana Suruniuc

Chiar dacă nu a putut vorbi, Tudor a urcat pe scenă lângă concurentă și a dirijat un moment muzical interesant și plin de dramatism.

Ana a mers în echipa Tudor Chirilă.

"Strategia a fost să-i arăt un mic eșantion de ce vom face împreună dacă vom vorbi. Cum puteam să fac asta decât încercând să-i arăt ce se poate naște dintr-un moment de cântare. Știam că am o super trupă în spatele meu, band-ul de la Vocea României. A ieșit, fata s-a dezlănțuit, a cântat", a conchis Chirilă.

VIDEO: Audiții Ana Suruniuc la Vocea României 2024

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine este Jorick Bronius, concurentul care a venit din Olanda la Vocea României 2024

Jorick Bronius a fost unul dintre concurenții care a avut o audiție de patru scaune. A cântat piesa "Iron Sky" a lui Paolo Nutini și i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa. Te invităm să urmărești momentul și să afli mai multe detalii despre Jorick.

Publicat

pe

Jorick Bronius în audițiile de la Vocea României 2024
Jorick Bronius în audițiile de la Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

Jorick are 33 de ani și vine din Olanda. Este designer de sunet pentru jocuri video. Prietena lui este din Republica Moldova și obișnuiau să se uite împreună la Vocea României. Tot ea a fost și cea care l-a convins pe tânăr să participe la ediția din acest an. Concurentul a mărturisit că interpreta melodii românești dinainte să o cunoască pe iubita sa. La audiții, Jorick a cântat "Iron Sky" și a întors toate scaunele.

"Vocea ta este o combinație de două voci pe care eu le iubesc. Una este fostul solist al trupei Journey și a doua este una dintre cele mai speciale voci care s-a născut vreodată în muzica universală. Este vorba de John Anderson, cel care a colaborat cu Vangelis. Partitura pe care ne-ai cântat-o m-a dus într-o lume puțin psihedelică. Îți mulțumesc foarte mult că ai venit aici pentru a-mi oferi acest petic de muzică și de voce frumoasă!", a declarat Horia.

Irina Rimes a spus:

"Jorick, ești foarte special! Ești o voce cum încă nu am avut încă aici, la Vocea României. Trebuie să-ți spun că mi-ar plăcea la un moment dat, indiferent de parcursul tău aici, să-mi dai șansa să lucrez cu tine în studio. Am impresia că vocea ta înregistrată ar suna incredibil! Dar, aici la Vocea României, sper să mă alegi pe mine."

Smiley i-a transmis concurentului:

"Eu am stat, te-am ascultat. Ești într-adevăr o prezență specială la Vocea României și ai o voce spectaculoasă, foarte dramatică. Pe mine m-a intrigat timbrul vocii tale, felul în care cânți tu, felul în care te arunci pe notele astea. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipă pentru că într-adevăr ești o voce specială și cred că poți să creezi momente foarte interesante la Vocea României."

Tudor Chirilă a declarat:

"Cred că e foarte interesant că ai făcut o chestie specială în sensul că, ce ai făcut tu acum cu audiția ta, n-am avut sentimentul că cânți Paolo Nutini. Am înțeles că tu ai adus piesa asta foarte la tine. Cred că am o afinitate puternică cu vocea ta și cred că ești un individ care merită provocat."

Toate discursurile antrenorilor au fost pe deplin apreciate de concurent. Însă, el a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

VIDEO: Audiții Jorick Bronius la Vocea României 2024

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

La Vocea României 2024 se conturează "finalistul din echipa Tudor"

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2024 continuă cu un nou episod și 13 concurenți dornici să demonstreze ce pot. În lupta pentru cele mai bune voci, Tudor Chirilă încearcă să convingă un concurent să vină în echipa sa explicându-i cum se conturează finalistul din echipa sa.

Publicat

pe

Tudor Chirilă la Vocea României 2024
Tudor Chirilă la Vocea României 2024 │ FOTO: Captură YouTube

Competiția de la Vocea României 2024 rămâne la fel de strânsă, toți concurenții încercând să-i impresioneze pe antrenori și să-i convingă să-și întoarcă scaunele. Pe 18 octombrie, 13 noi participanți vor veni la audițiile pe nevăzute pentru a face show. Antrenorii caută vocea câștigătoare și sunt gata să se lupte pentru ea, prin diferite strategii.

Tudor Chirilă îi explică unui concurent care e rolul său de antrenor și cum ajungi finalist în echipa sa

"Te vreau foarte tare în echipa mea – vorbesc ușor, să nu te sperii, vorbesc clar ca să mă fac înțeles. Rostul meu la Vocea României este să muncesc pentru concurenții mei, să facă cele mai frumoase momente ca o piramidă al cărei vârf se numește finalistul din echipa Tudor", va spune Chirilă.

Pentru a contracara discursul lui Tudor, Irina Rimes va veni cu o nouă strategie:

"Nu am mai făcut asta până acum! În general, noi ne luptăm pentru a ne construi echipele și a obține voci foarte bune. Eu voiam să vă propun să nu ținem nicio pledoarie și să o lăsăm pe ea să aleagă cu feelingul."

Declarațiile concurenților hotărâți să-și schimbe viața prin participarea la Vocea României 2024

Mulți dintre cei care vin pe scena de la Vocea României, o fac în urma unor decizii care le-au schimbat viețile.

"Până acum am lucrat în IT, vreme de 11 ani. Am avut curajul de a renunța la un job foarte bine plătit și stabil și a-mi urma visul", a mărturisit unul dintre concurenți după momentul de la audiții.

Un alt concurent și-a propus să fie un exemplu de tărie pentru telespectatori.

"Vreau să le arăt tuturor că și cu o problemă cum am avut eu, tot poți să reușești să ajungi acolo unde vrei, dacă îți dorești din suflet."

Cel de-al șaselea episod al emisiunii se difuzează pe 18 octombrie la Pro TV, de la 20:30. Găsiți detalii despre concurenții care au urcat deja pe scena de la Vocea României în articolele InfoMusic:

Citește în continuare

Trending