Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

A patra rundă de audiții de la Vocea României 2024: ce piese au cântat concurenții

Scena de la Vocea României a fost din nou pregătită pentru a primi noi concurenți în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute. 12 participanți și-au scos la înaintare toate calitățile vocale pentru a întoarce măcar un scaun.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024
Antrenori Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

Voci spectaculoase s-au auzit pe 4 octombrie 2024 la Vocea României, în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute. Concurenții și-au etalat calitățile muzicale și au încercat cu toate puterile să-i convingă pe antrenori că locul lor este pe scenă.

Concurenții din a patra rundă de audiții Vocea României 2024

  1. Valentin Dovlecel - piesă "Soulstorm" - 3 DA, echipa Smiley
  2. Lavinia Jitaru - piesă "Nu mă duc la club" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
  3. Nahomy Perez - piesă "Stronger" -  NU
  4. Francesca Tuzzolino - piesă "Love Don’t Let Me Go" - 3 DA, echipa Tudor
  5. Gabriela Dandeș - piesă "Vreau să am steaua mea" - NU
  6. Oleg Spînu - piesă "I Put A Spell On You" - 4 DA, echipa Irina
  7. Izabela Ionescu - piesă "Clown"- 1 DA, echipa Tudor Chirilă
  8. Briana Vîlcu - piesă "Who's Loving You" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
  9. Ștefan Orfescu - piesă "Run To You" - NU
  10. Raluca Moldoveanu - piesă "Mother" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
  11. Ruxandra Rață - piesă "Sweater Weather" - NU
  12. Florin Iordache - piesă "Eye of the Tiger" - 4 DA, echipa Tudor Chirilă

Valentin Dovlecel

Valentin Dovlecel are 31 de ani și este originar din Reșița. A început să cânte la vârsta de 14 ani când s-a îndrăgostit de chitară. În viața de zi cu zi este artist stradal în Timișoara. Deși nu are niciun studiu muzical, concurentul a învățat singur să cânte la chitară, tobe, percuție și didgeridoo, un instrument australian, flaut și drâmbă.

Pe lângă muzică, Valentin este pasionat de echilibristică. Merge pe monociclu, slackline și jonglează. În sezonul rece este instructor de schi.

A venit la Vocea României din pură curiozitate. Deși nu a fost niciodată pasionat de televiziunea, participarea la emisiune îl poate ajuta în dezvoltarea personală. La audiții, tânărul a fost un adevărat showman. A cântat la chitară, la vocea și a făcut beatbox pe “Soulsorm”. I-a convins pe Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Smiley a spus:

"Valentin, a fost o reală plăcere să te ascult. M-am prins de la început că e o treabă de looping acolo. Foarte frumos ți-a ieșit! Dacă scapă o milisecundă, s-a dus loop-ul. Îmi doresc foarte tare să te am în echipa mea!"

Valentin a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Lavinia Jitaru

Lavinia Jitaru are 20 de ani și este studentă la Conservator. Pasiunea pentru muzică a luat naștere în copilărie când a început să cânte muzică populară. Înclinația pentru acest domeniu a fost alimentată și de părinții săi. Tatăl este trompetist, iar mama solistă. Cu toate acestea, ei își câștigă existența fiind ambulanțieri.

În audițiile de la Vocea României, Lavinia a cântat piesa lui Theo Rose, "Nu mă duc la club". Interpretarea concurentei a făcut-o pe artistă să apese butonul. Alături de Theo și Horia s-a întors și Irina Rimes.

"Mă bucur atât de tare că ai venit sezonul ăsta la Vocea! Nu mă așteptam!", a spus Theo Rose.

Artista a povestit că a cunoscut-o pe Lavinia în Suceava, la un concert. Apoi a continuat să o urmărească pe social media.

Lavinia a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Francesca Tuzzolino

Francesca Tuzzolino are 25 de ani și este originară din Italia. De 11 ani locuiește în Cluj unde lucrează ca operator call-center. Consideră că muzica este menirea ei și a venit la Vocea României să-și demonstreze că are toate șansele să urmeze o carieră în acest domeniu. La audiții a cântat "Love Don’t Let Me Go" și a întors trei scaune: Smiley, Irina și Tudor.

"Ai cântat cu foarte multă personalitate! Ai cântat foarte tare deși n-ai cântat tare. Felicitări!", a spus Smiley.

Irina a mărturisit:

"Tu ești prima din concurs, până în momentul ăsta, care vine cu vocea asta. Și cu timbru, și cu o inteligență în interpretare. Mi-aș dori foarte mult să lucrez cu tine."

Însă alegerea concurentei a fost Tudor Chirilă.

Oleg Spînu

Cunoscut publicului de la Românii au talent, Oleg își continuă ascensiunea muzicală. A cântat pe scene alături de Andra, inclusiv pe Wembley. Tânărul a venit la Vocea României ca să-și arate încă o dată abilitățile muzicale. Oleg a interpretat piesa "I Put A Spell On You" și a întors toate scaunele.

Irina Rimes a apăsat butonul MUTE pentru Horia și Theo Rose, aceștia din urmă nemaiputând să-și țină pledoariile.

"Eu știu cât de bun ești! Ai ajuns până în finală la <<Românii au talent>>. De atunci mi s-a părut că ai o voce extraordinară. Oleg, știi ce-mi place la tine? E clar că ai o voce extraordinară, dar ai un suflet extraordinar. Mie asta mi-a plăcut de prima dată când te-am văzut și asta îmi place cel mai mult la tine", a spus Smiley.

Tudor a declarat:

"Dă-mi șansa să te ajut să faci momentele pe care ți le dorești și pe care le meriți. Te rog mult măcar să mă iei în calcul. Al naibii de mult vreau să lucrez cu tine."

Oleg a fost cucerit de Irina pentru că a ales să meargă în echipa ei.

"Oleg, eu o să am grijă de tine ca mama ta!", a spus Irina.

Izabela Ionescu

Izabela are 19 ani și vine din Brașov. Este studentă la Drept, dar marea ei pasiune este muzica. Deși nu a cântat pe scene atât de mari, Izabela a pășit încrezătoare în platoul de la Vocea României și a interpretat cu emoție piesa "Clown". Tudor Chirilă a fost singurul care s-a întors.

"M-a impresionat foarte mult emoția pe care ai pus-o în cântecul ăsta. Sunt foarte fericit că m-am întors singur. Nu-mi plac neapărat luptele tot timpul și mi se pare ok să iei o voce ca asta fără luptă. Categoric m-aș fi luptat pentru tine foarte mult", a mărturisit Tudor.

Briana Vîlcu

Briana are 18 ani și vine din Constanța. Studiază muzica de la vârsta de 10 ani. Concurenta a declarat că părinții ei au crezut în ea de la bun început și au susținut-o mereu în acest demers artistic. În audițiile de la Vocea României, adolescenta a cântat "Who's Loving You" și i-a întors pe Horia & Theo Rose și Irina Rimes.

"Briana, mă bucur tare că ai cântat piesa asta la Vocea României. Este prima dintre cele pe care le-am cântat care mi-a adus succes atunci când eram un copil. Piesa asta mi-a rămas la inimă, Jackson 5 cu totul mi-a rămas la inimă", a spus Theo Rose.

Horia Brenciu a adăugat:

"La 18 ani să cânți piesa asta, cu toate nebuniile pe care le-ai făcut...Ești senzațională!"

Briana a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Raluca Moldoveanu

Raluca are 23 de ani și este din București. Este studentă la Științele Comunicării, iar în timpul liber cântă și merge la karaoke. Totodată, este pasionată de make-up, tarot și divinație. Prin participarea la Vocea României, tânăra vrea să-și dovedească că poate cânta așa cum și-a propus și că nu poate decât să evolueze în acest demers muzical. Și a reușit. Raluca a electrizat audiența cu piesa "Mother" și a întors toate scaunele.

"O interpretare excepțională! Serios! Este una dintre cele mai bune audiții de până acum", a spus Tudor.

Smiley a continuat:

"Performanța ta vocală e extraordinară!"

Irina a declarat:

"Raluca, sunt mai multe motive pentru care te vreau în echipa mea. Cred că noi două o să ne conectăm foarte bine că avem multe lucruri în comun. Tu te-ai simți foarte bine la mine-n echipă pentru că alegerile muzicale pe care le vom face împreună vor fi pentru tine și niște provocări, dar și niște plăceri vinovate."

Luptele dintre antrenori au fost acerbe, astfel că Tudor a fost blocat de Horia și nu a mai putut fi luat în considerare de Raluca. Gestul lui Horia a dat roade pentru că Raluca a ales să meargă în echipa lui și a lui Theo Rose.

"Nu te cred! Ești nebun la cap?! Mă urc pe pereți", a exclamat Theo Rose.

Florin Iordache

Florin are 36 de ani, este din București și se ocupă cu muzica. A făcut parte din trupa Krypton câțiva ani. În pandemie s-a orientat spre alte domenii de activitate, dar nu au dat roade. Iubita sa și fetița lor i-au schimbat perspectiva asupra vieții. Florin a ajuns la concluzia că trebuie să le ofere darul primit de la Dumnezeu - cântatul.

În audițiile de la Vocea României, concurentul a interpretat o versiune specială a piesei "Eye of the Tiger" și a întors toate scaunele.

"Florin, eu m-am întors prima pentru că m-am gândit că este imposibil să nu te întorci la un concurent care cântă atât de bine. Prea bine ai cântat! Tu pentru mine ai fi o provocare, dar te rog să nu uiți că eu am fost prima care ți-a acordat prezumția de încredere", a spus Irina.

Horia a transmis:

"Ai un timbru superb! Tu poți să seduci niște ascultători cu ușurință. Tu trebuie să-ți cauți echipa muzicală pentru că ție îți stă perfect acest tip de melodie."

Florin a declarat:

"Profesional, vă super apreciez pe toți. De aia, decizia nu o să fie profesională. Decizia o să fie astrologică. Cine e născut pe 28 mai, în aceeași zi cu mine?"

Răspunsul a fost Tudor Chirilă.

Emisiuni radio-tv

Valentin Dovlecel a fost omul-orchestră la Vocea României 2024

Valentin Dovlecel a dat startul celei de-a patra runde de audiții pe nevăzute de la Vocea României cu un moment surprinzător, ce nu a mai fost făcut la această emisiune. Află despre ce e vorba.

Publicat

pe

Valentin Dovlecel în audițiile de la Vocea României 2024
Valentin Dovlecel în audițiile de la Vocea României 2024 │ FOTO: PRO TV

Valentin Dovlecel are 31 de ani și este originar din Reșița. A început să cânte la vârsta de 14 ani când s-a îndrăgostit de chitară. În viața de zi cu zi este artist stradal în Timișoara. Deși nu are niciun studiu muzical, concurentul a învățat singur să cânte la chitară, tobe, percuție și didgeridoo, un instrument australian, flaut și drâmbă.

Pe lângă muzică, Valentin este pasionat de echilibristică. Merge pe monociclu, slackline și jonglează. În sezonul rece este instructor de schi.

A venit la Vocea României din pură curiozitate. Deși nu a fost niciodată pasionat de televiziune, participarea la emisiune îl poate ajuta în dezvoltarea personală. La audiții, tânărul a fost un adevărat showman. A cântat la chitară, la vocea și a făcut beatbox pe "Soulsorm". I-a convins pe Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

"Tu îmbini perfect tema de anul trecut cu tema de anul ăsta. În primul rând, tu ai o plăcere nebună și o bucurie de a cânta, <<audibilă>> prima dată, după aceea vizibilă, dar, fără doar și poate, ți-ai dat ușor, instrument cu instrument <<dă muzica mai tare>>. Dovlecel, bine ai venit la Vocea României!", i-a transmis Horia Brenciu concurentului.

Smiley a spus:

"Valentin, a fost o reală plăcere să te ascult. M-am prins de la început că e o treabă de looping acolo. Foarte frumos ți-a ieșit! Dacă scapă o milisecundă, s-a dus loop-ul. Îmi doresc foarte tare să te am în echipa mea!"

Irina a declarat:

"Sunt trei lucruri pe care vreau să le fac cu tine. Mi-ar plăcea să mă înveți să schiez. Știu să mă dau cu placa, dar nu știu să schiez. Al doilea lucru ar fi să mă înveți să cânt și eu cu loop-ul. I-am rugat pe băieții mei să mă învețe și niciunul nu vrea că n-au încredere c-o să-mi iasă. Al treilea este să vii în echipa mea pentru că am impresia că noi o să facem chestii foarte mișto aici la Vocea României".

Valentin a ales să meargă în echipa lui Smiley.

VIDEO: Valentin Dovlecel la Vocea României 2024

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

La Vocea României, un concurent îndrăznește să facă "ceva ce nu a mai fost făcut"

Noi participanți urcă pe scena de la Vocea Romaniei în etapa auditiilor pe nevăzute. În cel de-al patrulea episod al emisiunii, un concurent se declară îndrăgostit iremediabil de muzică și promite să facă "ceva ce nu a mai fost făcut la Vocea României".

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024 - audiții pe nevăzute
Antrenori Vocea României 2024 - audiții pe nevăzute │ FOTO: PRO TV

Scena de la Vocea României este pregătită să primească noi participanți în etapa audițiilor pe nevăzute. În cea de-a patra seară, 12 concurenți vor face tot posibilul să întoarcă scaunele și să meargă mai departe în competiție.

"Muzica are cel mai important rol în viața mea. În seara asta o să fac ceva ce nu a mai fost făcut la Vocea României și sper să iasă bine", va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scenă.

Bătălia pentru cele mai bune voci îi va face pe antrenori să se lupte în argumente tăioase.

"Concurentul câștigă Vocea României, nu antrenorul!", va fi remarca lui Smiley, la una dintre discuții.

Tudor, în maniera ce îl caracterizează, nu va ezita să contracareze replica lui Smiley.

"E adevărat, concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o."

Smiley: "Se întâmplă să o mai dăm și în bară. Dar ce pot să-ți garantez eu este că sunt îndrăgostit de vocea ta"

Arătându-i unei concurente cât de mult și-o dorește în echipă, Smiley își va continua pledoaria, răspunzându-i lui Tudor.

"Oricât de mult ne-am bate cu pumnii în piept că știm noi exact, se întâmplă să o mai dăm și în bară. Dar ce pot să-ți garantez eu este că sunt îndrăgostit de vocea ta - e foarte important pentru mine pentru că de aia sunt la Vocea României de atâtea sezoane – caut voci care să mă inspire, cu care să-mi doresc să lucrez nu numai la Vocea României, ci și dincolo de ea", îi va spune Smiley unei concurente pe care și-o dorește în echipă.

Seara nu va fi privată nici de emoții puternice pe care concurenții de pe scenă le vor trezi în antrenori.

"A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge", va spune Theo Rose, după una dintre interpretările de pe scenă.

Cel de-al patrulea episod al emisiunii se difuzează pe 4 octombrie la Pro TV, de la 20:30. Găsiți detalii despre concurenții care au urcat deja pe scena de la Vocea României în articolele InfoMusic:

 

Citește în continuare

Lifestyle

Irina Rimes a vorbit în podcastul lui Exarhu despre destinul tragic al bunicii sale

Irina Rimes i-a povestit lui Răzvan Exarhu despre bunica sa, una dintre cele mai influente persoane din copilăria ei. Subiectul, deși unul sensibil, nu a fost ocolit. Artista a vorbit pentru prima oară despre destinul tragic al bunicii Irina, cea de la care a moștenit atât numele, cât și o "adâncime în gândire și-n simțire".

Publicat

pe

Irina Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Mereu vulnerabilă în muzica ei, Irina Rimes a fost transparentă și în discuția sa cu Răzvan Exarhu. În cadrul podcastului "Ac de Siguranță", artista a deschis un subiect sensibil, pe care nu îl mai detaliase public până acum. Irina i-a povestit realizatorului de radio despre familia sa și cu precădere despre bunica ei, cea de la care artista consideră că moștenește înclinația spre muzică și domeniile artei.

Printre destăinuiri, unele din copilărie, altele ancorate în prezent, Irina a menționat că bunica ei a avut un "destin tragic".

"Nu știu ce înseamnă destin tragic", a spus Exarhu, lăsând-o pe Irina să dezvăluie publicului la ce anume se referă.

Fără a ocoli întrebarea, Irina a răspuns direct.

"Bunica mea s-a sinucis. N-o să zic cum, pentru că real e foarte macabru ce s-a întâmplat."

Irina nu-și mai amintește ce vârstă avea atunci, dar era destul de conștientă de gravitatea lucurilor.

"Eram copil. Eu am crescut cu bunica mea. Pe bunica mea tot Irina o cheamă și eu am primit numele de la ea. Acum înțelegi de ce părinților nu le place subiectul ăsta?", a spus Irina.

"Cred că am moștenit de la ea (bunica) această adâncime în gândire și-n simțire"

Artista a dezvăluit, apoi, că are multe lucruri în comun cu bunica ei și că ea a fost cea care a învățat-o să cânte.

"Cred că am moștenit de la ea această adâncime în gândire și-n simțire. Tot timpul am simțit-o așa, dar eu atunci nu puteam să conștientizez lucrurile astea. Acum când sunt mare și am trăit niște chestii, pot să fac această legătură. Eu cu ea m-am conectat, întotdeauna am simțit că am cu ea o conexiune la nivel emoțional.

M-a învățat multe lucruri: m-a învățat să cânt, am învățat multe cântece de la ea și cântam cu ea în biserică."

Care este acul de siguranță al Irinei Rimes

Irina a primit și întrebarea nelipsită din podcastul lui Răzvan Exarhu, respectiv "Care este acul ei de siguranță?". "Se schimbă în dependență de circumstanțe", a spus artista, explicând apoi pe larg.

"La un moment dat, acest ac de siguranță a fost acasă. Îmi plăcea să merg acasă la părinți și să-mi găsesc liniștea acolo. (...) Dar la un moment dat am ajuns acasă și problemele au venit cu mine. N-am scăpat de ele. Am avut o perioadă și mi-am dat seama că nu-mi găsesc liniștea nici acasă și trebuie s-o caut undeva în sufletul meu. Și-atunci m-am întâlnit cu demonii mei. E greu să lupți cu demonii tăi și asta e lupta mea de zi cu zi. Încă îmi caut echilibrul, încă nu l-am găsit.

Încerc să mă agăț de toate lucurile care par reale. Pentru că real nu consider niciun lucru. Totul este efemer pentru mine. Dar încerc să mă agăț de lucurile care sunt cele mai aproape de ce ar putea însemna real. Și reală, în momentul ăsta, este responsabilitatea pe care o am în proiectul ăsta. Astăzi asta e realitatea mea de care mă agăț. Trebuie să fiu aici, acum, focusată pentru oamenii care mă înconjoară, pentru că și ei, la rândul lor, au fost pentru mine, când am avut nevoie. Mâine s-ar putea să-mi dau seama că și ăsta e un lucru efemer, pentru că nu știi niciodată cine rămâne lângă tine atunci când tu nu mai ești cine ești. Și s-ar putea să găsesc un alt ac de siguranță. S-ar putea să nu-mi găsesc deloc. Admit și treaba asta", a spus Irina.

"Nici iubirea nu e un ac de siguranță?", a vrut să mai știe Exarhu.

"Care iubire? Că și iubirea este... mi se pare că totul este efemer. Totul poate fi și nu fi în același timp", a conchis Irina într-o notă filosofică.

În cadrul interviului cu Răzvan Exarhu, Irina a mai povestit și despre greșeli, regrete, planuri de retragere, noul album "Origini" și sunete care aduc fericirea. Podcastul integral este disponibil pe YouTube.

Citește în continuare

Trending