Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește un nou trailer pentru "Nosferatu", filmul gotic inspirat de romanul "Dracula"

"Nosferatu" intrigă și mai mult privitorii cu un nou trailer. Vedem o Lily-Rose Depp îndrăgostită și ademenită de vampirul misterios, interpretat de Bill Skarsgard. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer nou "Nosferatu"
Trailer nou "Nosferatu" │ FOTO: captură YouTube

Cel de-al doilea trailer oficial pentru "Nosferatu" oferă mai multe detalii despre povestea vizuală pregătită de regizorul Robert Eggers. Ellen Hutter (Lily Rose-Depp) este prinsă în mrejele Contelui Orlok (Bill Skarsgard). Trailerul păstrează misterul acestui personaj și nu prezintă decât câteva "umbre" ale celui ce devine Nosferatu.

"Stând în fața mea era moartea, dar nu am fost niciodată atât de fericită", rostește Ellen Hutter cu lacrimi curgându-i pe față, în timp ce telespectatorii întrezăresc contururile siluetei vampirului, care pândește la uși și ferestre.

Distribuția filmului este completată de Nicholas Hoult (Thomas Hutter), Emma Corrin (Anna Harding), Aaron Taylor-Johnson (Friedrich Harding), Willem Dafoe (Prof. Albin Eberhart Von Franz), Simon McBurney (Herr Knock) și Ralph Ineson (Dr. Wilhelm Sievers).

Bazată pe scenariul original "Nosferatu" de Henrik Galeen și pe romanul "Dracula" de Bram Stoker, pelicula va ajunge în cinematografe pe 25 decembrie 2024.

Deși au existat mai multe proiecte centrate pe vampirul Nosferatu, cel mai faimos ar fi filmul mut din 1922, regizat de F.W. Murnau, care a devenit o piesă fundamentală în cinematografia horror. Au urmat alte adaptări precum "Nosferatu the Vampyre" (1979) și "Shadow of the Vampire", acesta din urmă aducându-i lui Willem Dafoe o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Max Schreck.

VIDEO: Al doilea trailer "Nosferatu"

Trending