Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Robbie Williams este portretizat de o maimuță în trailerul pentru "Better Man" - VIDEO

Robbie Williams ajunge să-l înțeleagă pe Gregor Samsa din nuvela "Metamorfoza". Chiar dacă nu este vorba de o gânganie, ca la personajul lui Kafka, cântărețul trece totuși printr-o transformare animalică pentru viitorul film biografic - "Better Man". Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer film "Better Man"
Trailer film "Better Man" │ FOTO: captură YouTube / Paramount Pictures

Viața și cariera lui Robbie Williams vor fi explorate într-un film biografic, de tip musical, intitulat "Better Man". Pelicula este regizată de Michael Gracey și va apărea pe 25 decembrie în anumite cinematografe, cu o lansare la scară largă din 17 ianuarie 2025. Williams narează povestea, însă este prezentat vizual ca o maimuță CGI.

"Știu la ce te gândești. Care-i treaba cu maimuța? Eu sunt Robbie Williams. Sunt unul dintre cei mai mari cântăreți pop din lume. Dar întotdeauna m-am văzut mai puțin evoluat", declară artistul în trailer.

Materialul arată secvențe din copilăria/adolescența lui Williams, perioadă în care era pasionat de fotbal, lucru evidențiat de ținuta purtată de maimuță. Apoi, trailerul arată imagini spectaculoase din concertele artistului și energia lui de showman. Sau showmonkey, în acest caz.

"Better Man" spune povestea cu suișuri și coborâșuri a cântărețului britanic - de la a fi cel mai tânăr membru al trupei de Take That până la realizările sale de neegalat ca artist solo, în același timp confruntându-se cu provocările pe care celebritatea le poate aduce.

Distribuția filmului este completată de Steve Pemberton, Damon Herriman, Raechelle Banno, Alison Steadman, Kate Mulvaney, Frazer Hadfield, Tom Budge, Anthony Hayes și Jonno Davies.

TRAILER "Better Man":

Trending