Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Summer Well 2025 are data oficială stabilită

Summer Well 2025 se va desfășura în cel de-al doilea weekend din august. Va fi cea de-a 14-a ediție a festivalului, iar organizatorii promit un show epic.

Publicat

pe

Poze YungBlud la Summer Well 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În weekend-ul 8 - 10 august 2025, Summer Well ne dă întâlnire din nou pe Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii festivalului promit o ediție epică, anunțând și punerea în vânzare a abonamentelor Early Bird.

"Ca de obicei, ne vom întâlni în cel de-al doilea weekend din august și va fi epic. Notați-vă ziua în calendar și asigurați-vă locurile astăzi", au anunțat organizatorii.

Cât costă biletele la Summer Well 2025:

  • Abonamentele earlybird costă 275 lei. Prețurile biletelor pe zile nu au fost încă anunțate.

La ediția din 2024, pe scena Summer Well au urcat Royal Blood, Keane, Nothing But Thieves și Two Doors Cinema Club. Nume sonore au ajuns la festival și în 2023, când i-am putut vedea pe Florence and the Machine, Yungblud și Röyksopp.

Summer Well, un festival ca o vacanță

Summer Well surprinde în fiecare an cu momente de neuitat, un spațiu feeric și un lineup cu nume mari, dar și cu nume up & rising pe care le descoperi pentru prima dată pe scena din Buftea. Fiecare detaliu continuă misiunea Summer Well începută în 2011, și anume, să aducă pe scenele sale cei mai relevanți artiști ai momentului, construind totodată un festival ca o vacanță.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 8 august 2025

Summer Well 2025

Loc
Domeniul Știrbey

Trending