Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Află când apare "Scream 7" în cinematografe

Sezonul de groază a început odată cu luna octombrie, perioadă perfectă pentru a dezvălui data de lansare a celui de-al șaptea film "Scream" din serie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ghostface în "Scream 6"
Ghostface în "Scream 6" │ FOTO: captură YouTube / Paramount Pictures

"Scream 7" a fost programat de lansare pentru 27 februarie 2026. Eroina Sidney Prescott revine pe marele ecran, portretizată de Neve Campbell. Actrița renunțase la această serie și nu a apărut în "Scream 6" din cauza unor dispute salariale. Regizorul viitorului film va fi creatorul francizei - Kevin Williamson.

Confirmarea filmului și prezența lui Neve Campbell încearcă să "spele păcatele" suferite de franciză anul trecut. Melissa Barrera, una dintre actrițele principale din "Scream 5" și "Scream 6", a fost concediată din cauza unei postări pe Instagram în legătură cu conflictul Palestina - Israel.

După eliminarea ei din proiect, și Jenna Ortega, cealaltă actrița principală, a anunțat că nu va reveni în "Scream 7" din cauza unor neconcordanțe în program. Tot la capitolul renunțări, trebuie menționat faptul că regizorul inițial pentru "Scream 7" era Christopher Christopher Landon, care a fost înlocuit de Kevin Williamson, menționat anterior.

Săptămâna trecută, Courtney Cox, singura actriță care a apărut în toate cele șase filme "Scream", a dezvăluit că nu a semnat moment un contract pentru cea de-a șaptea peliculă, dar nici nu a respins o eventuală implicare în proiect.

Trending