Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Protagoniștii comediei "Retreat Vama Veche" pornesc în turneu

Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Adelina Pestrițu, Răzvan Fodor și Radu Vâlcan pornesc în Caravana "Retreat Vama Veche", în 9 orașe din țară. Lungmetrajul regizat de Petre Năstase apare în cinematografe pe 18 octombrie.

Publicat

pe

Adela Popescu, Laura Cosoiși Ada Condeescu, protagoniste în filmul "Retreat Vama Veche"
Adela Popescu, Laura Cosoiși Ada Condeescu, protagoniste în filmul "Retreat Vama Veche"

Actorii din comedia românească "Retreat Vama Veche" se vor plimba prin 9 orașe mari din țară. Calendarul caravanei debutează pe 11 octombrie, la Constanța, protagoniștii filmului urmând să transforme fiecare oraș într-un loc de retreat, ca-n Vama Veche, în care se face terapie prin comedie.

Datele turneului "Retreat Vama Veche"

Ada Condeescu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Adelina Pestrițu, Daniel Nuță, Vasile Calofir, Jorge, Lia Sinchevici, Mihai Mărgineanu, Ovidiu Niculescu, Roxana Condurache sunt parte din actorii care vor ajunge în cinematografele din Constanța, Cluj, Timișoara, București, Brașov, Iași, Craiova, Galați, Brăila, Sibiu.

Unde ajunge Caravana "Retreat Vama Veche":

  • 11 octombrie - Constanța
  • 13 octombrie - Cluj
  • 14 octombrie - Timișoara
  • 17 octombrie - Brașov
  • 20 octombrie - Iași
  • 23 octombrie - Craiova
  • 25 octombrie - Galați și Brăila
  • 28 octombrie - Sibiu

"Retreat Vama Veche" sau petrecerea burlăcițelor Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi

Lungmetrajul are în prim plan povestea a trei prietene bune interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi care își respectă promisiunea din tinerețe și organizează petrecerea burlăcițelor în Vama Veche. Aici se întâlnesc cu iubiri vechi, distracții ca pe vremuri, nebunii ca-n tinerețe și revelații care le schimbă culorile prezentului și viziunile asupra viitorului. Filmul beneficiază de o distribuție valoroasă în care se regăsesc, pe lângă protagoniste, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Lia Sinchevici, Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Smaranda Caragea, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, Roxana Condurache alături de guest star-ul Florin Călinescu.

"Este un film în care am încercat să fac o radiografie a femeii moderne de succes din România care încearcă să fie perfectă atât în plan personal, cât și în plan profesional, un film în care femeia apare frumoasă, bine îmbrăcată, puternică, centrul universului.

Spuneam noi la întâlnirile noastre că este un film pentru și despre femei pe care ar trebui să-l vadă obligatoriu și bărbații", adaugă Petre Năstase, regizorul filmului.

Biletele la toate proiecțiile se pot cumpăra pentru toată țara de pe site-ul filmului, www.retreatvamaveche.ro.

Trailer "Retreat Vama Veche"

Muzică și film

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi joacă în "Retreat Vama Veche" - TRAILER

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul "Retreat Vama Veche", al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Publicat

pe

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu la filmările pentru "Retreat Vama Veche"
Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu la filmările pentru "Retreat Vama Veche"

Eva (Ada Condeescu) are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlăcițelor, pe care i-o organizează bunele ei prietenele ei, Corina (Adela Popescu) și Dana (Laura Cosoi). Evadarea celor trei femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele.

Comedia "Retreat Vama Veche" este distribuită de Vertical Entertainment și va avea premiera în exclusivitate pe marile ecrane din țară începând cu 18 octombrie.

"Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Și chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în viețile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile firești și cu mult râs pe care le avem. Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuși, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie. Ne ținem de terapie, că așa spun specialiștii că trebuie, ca să ne meargă bine. Și să avem și încălzirea făcută pentru vizionările și turneul național de lansare a filmului, din toamnă. O să tot fim în Retreat, unde vă așteptăm și pe voi toți, ca să simțiți binele pe care l-am simțit și noi", au declarat Ada, Adela și Laura.

Filmările au avut loc chiar în Vama Veche în vara lui 2023 și au fost pentru întreaga echipă de filmare și la nivel personal ca un "retreat" în care și-au retrăit, rescris și continuat poveștile de viață, de prietenie și de profesie.

Distribuția "Retreat Vama Veche" este completată de Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

TRAILER "Retreat Vama Veche":

Citește în continuare

Trending