Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Radu Pietreanu oferă un "cutremur artistic" la iUmor 2024

Cel de-al 17-lea sezon iUmor continuă cu un nou episod savuros. Invitatul special al ediției de sâmbătă este Radu Pietreanu.

Publicat

pe

Radu Pietreanu la iUmor 2024
Radu Pietreanu la iUmor 2024 │ FOTO: Antena 1

Umoristul Radu Pietreanu revine la iUmor în calitate de invitat special. Actorul revine pe scena emisunii de la Antena 1 cu un număr savuros și, ca de fiecare dată, le va oferi celor aflați pe platoul de filmare terapie prin comedie.

Jurații s-au bucurat să îl revadă pe scena iUmor pe Radu Pietreanu, iar Cheloo a mărturisit, încă o dată, că "Radu Pietreanu este magic!". Actorul și-a deschis momentul cu o fabulă adresată juriului, ce a stârnit hohote de râs și a continuat cu o poezie cântată în stilul caracteristic.

"Un lucru este foarte clar atunci când vine vorba despre Radu – se vede munca depusă, se simte interesul pe care îl acordă de fiecare dată și bucuria de a veni mereu cu ceva fresh, actual", declară Cosmin Natanticu.

Cheloo s-a declarat, de asemenea, fanul lui Radu.

"Mi-a plăcut mult de tot, a venit cu voie bună, cântec și muzică și a oferit un cutremur artistic!", a spus Cheloo.

Întregul moment susținut de unul dintre cei mai îndrăgiți actori și scenariști va putea fi urmărit sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

În sezonul 16 iUmor, lupta pentru marele trofeu s-a dat între Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula. După votul publicului și al juriului, câștigătoare a fost declarată Mădălina Mihai.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube.

Trending