Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

PIAF! The Show, în interpretarea lui Nathalie Lermitte, revine la București pe 1 martie 2025

Spectacolul PIAF! The Show, în interpretarea extraordinară a lui Nathalie Lermitte, face parte din turneul mondial de aniversare a 110 de ani de la nașterea inegalabilei Édith Piaf, și va avea loc la Circul Metropolitan din București.

Publicat

pe

PIAF! The Show la Sala Palatului pe 3 martie 2024 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, jucat cu casa închisă pe Broadway și în sălile de spectacole din peste 50 de țări, PIAF! The Show a depășit vânzări de peste un milion de bilete. Spectacolul s-a bucurat de un succes deosebit în 2024, la Sala Palatului din București și, la cererea publicului, va reveni în România de Mărțișor, în 2025, pentru a celebra 110 ani de la nașterea artistei.

Interpretat de talentata Nathalie Lermitte și conceput și regizat de Gil Marsalla, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiații lui Édith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței. În PIAF! The Show Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera și viața emoționante ale "Micuței Privighetori", cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau "Milord".

Pe 1 martie 2025, publicul este invitat să re(trăiască) povestea celei mai mari cântărețe franceze din toate timpurile într-o scenografie nouă de excepție, care te va transporta pe străzile din Parisului cu piesele ei atemporale, ce au fermecat publicul din întreaga lume.

Despre Nathalie Lermitte

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței. S-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album "Tu es tout ce que j’aime", două extrase pe single vânzând peste 400.000 de copii. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera națională a artistei.

Cântăreața și-a continuat cariera înregistrând numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații, iar 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul "Starmania" timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional încheiat în Moscova și Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Édith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf.

Despre regizorul Gil Marsalla

Gil Marsalla studiază muzica încă de la vârsta de 14 ani și a avut o carieră împlinită ca muzician, director muzical, dirijor și director artistic. A produs cu succes spectacole muzicale și teatrale, precum și evenimente de amploare în ultimii 20 de ani, cel mai recent cu propria sa companie de producție, Directo Productions, pe care a fondat-o în 2001 cu scopul de a sprijini și prezenta artiști francezi.

Publicul român are ocazia anul acesta de a se bucura de încă unul dintre spectacolele produse de Gil - "Formidable! Aznavour" cu Jules Grison, pe 6 decembrie, la Circul Metropolitan din București.

Bilete PIAF! The Show 2025 la Circul Metropolitan

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 94,50 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Comentează

Trending