Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Află ce actori au fost confirmați în distribuția seriei "Monster", sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al seriei "Monster" prinde și mai mult contur odată cu mărirea distribuției. Trei actori au fost proaspăt anunțați și i se alătură lui Charlie Hunnam, confirmat recent în rolul protagonistului Ed Gein.

Publicat

pe

Laurie Metcalf și Tom Hollander
Laurie Metcalf și Tom Hollander │ FOTO: captură YouTube / The Late Show with Stephen Colbert

Cel de-al treilea sezon i-a adăugat în distribuție pe Laurie Metcalf, Tom Hollander și Olivia Williams. Potrivit Variety, Metcalf o va interpreta pe Augusta, mama lui Gein, în timp ce Hollander îl va juca pe Alfred Hitchcock, iar Williams o va portretiza pe Alma Reville, soția lui Hitchcock.

Având în vedere că Ed Gein a servit drept inspirație pentru personajul Norman Bates din filmul "Psycho", regizat de Hitchcock, se pare că viitorul sezon al seriei va analiza modul în care crimele lui Gein au influențat atât filmul, cât și romanul pe care s-a bazat pelicula (scris de Robert Bloch).

Ed Gein a devenit faimos în anii 1950, când autoritățile au descoperit că a ucis mai multe persoane, dar și că a dezgropat morminte dintr-un cimitir din apropierea casei sale și a modelat tot felul de articole de uz casnic și îmbrăcăminte din rămășițe umane.

Laurie Metcalf este una dintre cele mai apreciate actrițe contemporane, primind mai multe premii pentru aparițiile ei în televiziune, film și teatru. A câștigat patru Premii Emmy și a fost nominalizată pentru rolurile din seriale ca "The Big Bang Theory", "Getting On" și "Desperate Housewives". Metcalf a primit o nominalizare la Oscar și la Globurile de Aur pentru rolul din "Lady Bird". De asemenea, actrița a fost nominalizată de șase ori la Premiile Tony, fiind recompensată cu două trofee: unul pentru "A Doll's House, Part 2" și celălalt pentru "Three Tall Women".

Tom Hollander a mai colaborat cu Ryan Murphy, creatorul seriei "Monster", pentru cel de-al doilea sezon "Feud", unde l-a interpretat pe Truman Capote. Actorul a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru acest rol. Anterior, Hollander a mai jucat în "The White Lotus", "Rev", "Taboo", "The Night Manager", "Gosford Park", "Pride & Prejudice", "Bohemian Rhapsody" sau franciza "Pirates of the Caribbean".

Olivia Williams a apărut recent în "The Crown", unde a jucat-o pe Camilla Parker Bowles. Ea urmează să apară și în viitoarea serie "Dune: Prophecy", un prequel al filmelor "Dune". Printre alte proiecte de televiziune și cinematografice se numără "Manhattan", "Counterpart", "Dollhouse", "The Nevers", "Rushmore", "The Sixth Sense", "Hanna", "An Education" și "Hyde Park on Hudson".

Primul sezon al seriei "Monster" l-a avut ca subiect pe Jeffrey Dahmer, interpretat de Evan Peters. Cel de-al doilea sezon a detaliat povestea fraților Lyle și Eric Menendez, jucați de Nicholas Chavez și Cooper Koch.

Trending