Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Moartea în vacanță" ajunge în cinema; Vezi trailer-ul (Video)

"Moartea în vacanță", noua comedie produsă de Bravo Films, ajunge în cinematografele din România pe 28 octombrie. Mircea Bravo, Costel Bojog și Maria Popovici joacă în rolurile principale, regia fiind semnată de Cristian Ilișuan.

Publicat

pe

Poster "Moartea în vacanță"
Poster "Moartea în vacanță"

După "Mirciulică" (2022) și "Nuntă pe bani" (2023), Mircea Bravo revine cu un nou proiect cinematografic, o comedie spumoasă cu peripeții în Grecia. Intitulată sugestiv "Moartea în vacanță", pelicula spune povestea lui Mihăiță, a lui Adrian și a Patriciei, care se luptă să intre în grațiile Rodicăi, o bătrână singură și bogată. După ce Rodica moare, cele trei personaje interpretate de Mircea Bravo, Costel Bojog și Maria Popovici pun la cale un plan pentru a-i moșteni averea bătrânei, caracterul fiecărui protagonist ieșind la iveală.

"Eu am un rol al unui băiat destul de spontan, energic, aiurit (Adrian) și mi-a plăcut foarte tare să-l interpretez", a povestit Costel Bojog în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Detalii despre fiecare personaj în parte au venit și de la Mircea Bravo, invitat de asemenea în emisiunea lui Măruță.

"Sunt trei personaje care-și cam dau în cap în fiecare moment. Costel e omul ăla nebun, liber, care nu ține cont de absolut nimic, spiritul liber, iar eu sunt exact opusul, ăla crispat tot timpul. Maria e tipa aia care e cumva prefăcută, venită la oraș, care vrea să impresioneze, dar de fapt e super speriată în interiorul ei", a dezvăluit Mircea Bravo.

Costel Bojog: "La sfârșitul filmului am fost: <<Mamă, ce tare!>>"

"Parvenită așa un pic", l-a completat Costel, continuând: "De fapt sunt trei personaje la care o să ții. Noi am văzut filmul. Eu m-am dus cu inima cât un purice acolo, că aveam emoții, sunt destul de critic, dar la sfârșitul filmului am fost: <<Mamă, ce tare!>> Și curge frumos o oră jumătate, nici nu simți", a declarat Costel.

"Moartea în vacanță" ajunge în cinematografele din țară pe 28 octombrie. Filmul a fost regizat de Cristian Ilișuan, la scenariu lucrând Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

VIDEO: "Moartea în Vacanță" (Trailer Oficial)

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mircea Bravo și Costel au povestit și despre cele două luni de filmări petrecute în Grecia, pe insula Poros, dar și în România.

"Mi-a plăcut foarte tare toată perioada de filmare, toată echipa. Foarte faini oamenii, chiar am legat prietenii. A fost o experiență extraordinară. Iar cu Maria și cu Mircea am râs de ne-am prăpădit la filmare. A fost foarte relaxant", a spus Costel.

VIDEO: Cum a fost la filmări în Grecia cu Maria Popovici și Costel Bojog

Trending