Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Liam Payne a murit la 31 de ani

Liam Payne, fost membru al trupei britanice One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani. Artistul a căzut de la balconul unui hotel din Buenos Aires, relatează CNN.

Publicat

pe

Liam Payne în clipul ”Teardrops” (Acoustic)
Liam Payne în clipul ”Teardrops” (Acoustic) │ FOTO: Captură YouTube

Nefericitul incident s-a petrecut miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 17:00, potrivit autorităților. Liam Payne a căzut de la etajul trei al hotelului CasaSur Palermo de pe strada Costa Rica, din Buenos Aires. Nu este cunoscută încă cauza morții, polițiștii investigând dacă incidentul s-a petrecut accidental sau a fost un act deliberat.

Liam Payne sărbătorise recent în UK împlinirea vârstei de 31 de ani, potrivit clipurilor sale de pe Snapchat. Născut în Wolverhampton, West Midlands, Payne a fost mezinul familiei, având doi frați mai mari. În 2017, Liam a devenit tatăl unui băiat pe nume Bear, iubita sa de la momentul respectiv fiind cântăreața Cheryl Cole, fostă membră a trupei Girls Aloud.

Liam Payne a ajuns cunoscut în 2010, odată cu intrarea sa în trupa One Direction, unde i-a avut colegi pe Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Horan.

Potrivit CNN, care a relatat și moartea tânărului artist, Liam Payne a fost deschis în trecut cu privire la problemele sale cu abuzul de substanțe interzise. Acesta a vorbit despre adicția sa pe YouTube, confesându-se publicului că în vara anului 2023 a reușit să stea departe de alcool vreme de șase luni.

Cariera solo a lui Liam Payne

După ce One Direction s-a destrămat în 2015, Liam Payne a început să lucreze la primele sale piese pe cont propriu. Singurul album solo al artistului, "LP1", a fost lansat în 2019 și a urcat până pe locul 17 în topul albumelor din UK. Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale a fost "For You", melodie înregistrată în colaborare cu Rita Ora pentru soundtrack-ul filmului "Fifty Shades Freed" (2018).

Cea mai recentă piesă a artistului a fost lansată în martie anul acesta. Melodia se numește "Teardrops" și o puteți asculta mai jos în versiune acustică.

Trending