Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Justin Timberlake vine la Electric Castle 2025

Justin Timberlake promite un show de neratat la Electric Castle 2025, în cadrul căruia se vor auzi hit-uri consacrate, dar și piese noi. Este primul concert al artistului în România.

Publicat

pe

Justin Timberlake live la SNL
Justin Timberlake live la SNL │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Justin Timberlake este primul artist anunțat, unul dintre headlinerii celei de-a 11-a ediții Electric Castle. Între 16 și 20 iulie, zecile de mii de fani se vor bucura de un lineup eclectic, într-o producție de festival spectaculoasă și o atmosferă unică, așa cum doar domeniul Banffy poate oferi.

Justin Timberlake este cântăreț, compozitor, producător muzical, dansator, om de afaceri, filantrop și actor. Încă din copilărie, Justin a fost atras de lumea divertismentului, apărând în show-urile televizate Star Search și Clubul lui Mickey Mouse. În anii 90, Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formației NSYNC. Artiștii au lansat patru albume de studio și au devenit una dintre cele mai bine vândute trupe de băieți din toate timpurile, cu vânzări de peste 70 de milioane la nivel mondial.

Succesul artistului a cunoscut creșteri importante și în perioada solo. "Justified", albumul de debut a prezentat hit-urile "Cry Me a River" și "Rock Your Body". Cel de-al doilea album al său, "FutureSex/LoveSounds" a debutat pe poziții fruntașe în topul Billboard 200 din SUA, iar piesele "SexyBack" (ft. Timbaland), "My Love" (T.I.) și "What Goes Around...Comes Around", extrase de pe acest disc, au ajuns pe locul #1 în Billboard Hot 100.

Din 2008 până în 2012, Timberlake și-a întrerupt cariera muzicală pentru a se concentra pe actorie, jucând în filme ca "The Love Guru" (2008), "The Social Network" (2010), "Bad Teacher" (2011), "Friends with Benefits" (2011) și "In Time" ( 2011).

Cariera lui Justin Timberlake este o probă pură de longevitate artistică și succes. De-a lungul timpului, artistul a câștigat 10 premii Grammy la categorii diferite și patru premii Emmy. În 2017, hit-ul "Can't Stop the Feeling!", inclus pe coloana sonoră a filmului "Trolls", a fost nominalizat la Oscar, la categoria "Cea Mai Bună Piesă Originală".

Pe 15 martie 2024, după șase ani, Justin Timberlake a revenit în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". În prezent, artistul se află în turneul de promovare a acestui material.

Prețuri bilete Electric Castle 2025:

  • Abonamentele de acces pentru Electric Castle 2025 se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 109 euro. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 16 iulie 2025

Electric Castle 2025

Loc
Castelul Banffy

Trending