Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

James Blunt promite să-și schimbe numele dacă urcă în fruntea topurilor cu albumul său aniversar

James Blunt ne demonstrează că dincolo de talent îl recomandă și simțul umorului. Artistul britanic promite că-și va schimba numele în mod legal dacă ediția aniversară a albumului "Back To Bedlam" intră pe prima poziție în topurile de profil.

Publicat

pe

James Blunt
James Blunt │ FOTO: Captură YouTube

După 20 de ani de carieră, James Blunt este dispus să-și asume riscuri mari pentru a se menține pe val. Artistul a anunțat prin intermediul unui video minuțios gândit și montat că își va schimba numele dacă publicul îi va readuce albumul de debut pe prima poziție în topuri. Discul "Back To Bedlam" împlinește luna aceasta 20 de ani de la apariție, iar artistul îl relansează într-o versiune aniversară.

"Numele meu este James Blunt, iar tu ai puterea să-mi distrugi viața"

Nu știm a cui a fost ideea acestei campanii de publicitate, însă îți trebuie, cu certitudine, o doză sănătoasă de autoironie pentru a te lăsa, în felul acesta, pe mâinile publicului. Cu atât mai mult cu cât numele nou al lui James Blunt va fi decis tot de către fani.

"Numele meu este James Blunt, iar tu ai puterea să-mi distrugi viața. Știu că ai auzit zvonurile și sunt adevărate. Relansez albumul de debut "Back To Bedlam" pe 11 octombrie, un material care m-a menținut în atenția voastră în ultimii 20 de ani. Pentru a vă mulțumi vouă, publicul meu adorabil, îmi voi schimba numele legal dacă albumul întră din nou în topuri pe prima poziție.

Care va fi noul meu nume? Asta depinde doar de voi. Mi s-a spus în multe feluri în viața mea: cel mai detestat om din muzica pop, cel mai enervat, James Baej. Voi lăsa publicul să decidă.

Dacă albumul nu ajunge pe prima poziție, nu-mi voi schimba numele. Putem spune, fără exagerare, că acesta este momentul democratic de maximă importanță al acestui an", spune James Blunt cu aplombul unui actor de Hollywood într-un clip atent lucrat.

VIDEO: James Blunt anunță publicul că își va schimba numele dacă albumul "Back To Bedlam" ajunge Number 1

Albumul "Back To Bedlam" a apărut pe 11 octombrie 2004 și a urcat pe prima poziție în topurile oficiale din UK. Discul a devenit un succes la nivel internațional după lansarea celui de-al treilea single, "You're Beautiful". Ulterior, "Back to Bedlam" a fost declarat cel mai bine vândut album britanic din 2005, clasându-se în prezent pe locul 18 în topul celor mai bine vândute albume britanice ale tuturor timpurilor. Pe lângă hitul emblemă "You're Beautiful", pe acest material se regăsesc și piesele "Goodbye My Lover", "High" și "Wisemen".

James Blunt a reușit să urce din nou pe prima poziție cu albumul "All the Lost Souls", lansat în 2007. Alte 6 materiale au intrat în top 10.

Comentează

Trending