Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ice Nine Kills a lansat un scurt metraj legat de filmul "Terrifier 3", colaborare cu basistul System of a Down

Pare că totul are legătură cu System of a Down în aceste zile. Între noul EP al lui Serj Tankian şi piesa celor de la Ice Nine Kills cu basistul SOAD, Shavo Odadjian... Ei bine, această piesă tocmai a primit un videoclip, care e mai degrabă un scurt metraj de 15 minute.

Publicat

pe

Videoclip Ice Nine Kills A Wort of Art Terrifier 3
Videoclip Ice Nine Kills A Wort of Art Terrifier 3 │ FOTO: Ice Nine Kills

Ice Nine Kills e o trupă destul de apreciată şi populară în România, judecând după primirea lor în deschiderea celor de la Five Finger Death Punch, în vară. Acum Ice Nine Kills a lansat un single nou, "A Work Of Art", o piesă pentru coloana sonoră oficială a filmului horror "Terrifier 3". Acesta a debutat deja în SUA în cinematografe şi aproape de Halloween va sosi şi la noi.

Evident videoclipul este NSFW şi sângeros, tipic pentru trupă americană. Videoclipul este regizat de către colaboratorul de lungă durată al formaţiei, Jensen Noen şi îi include în distribuţie pe David Howard Thornton, infamul clown din "Terrifier", dar şi pe Catherine Corcoran, din acelaşi film şi pe Leah Voysey din "Terrifier 2". Apare şi Richard Christy, toboşar pentru trupele Death, Control Denied şi Charred Walls of The Damned.

Nu lipseşte Shavo Odadjian, basistul System of a Down şi Seven Hours After Violet. Efectele speciale din clip au fost create de către câştigătorul de premiu Oscar Christopher Nelson, care a mai lucrat la "American Horror Story", "Halloween 2018", "Suicide Squad" şi "Kill Bill".

Iată ce a spus solistul Ice Nine Kills despre acest proiect cinematografic:

Crearea unei piese pentru Terrifier 3 este ca și cum ai păși într-un teren de joacă suprem al groazei. Filmul și noul nostru single, A Work Of Art, reflectă aceeași energie distorsionată și neînduplecată de care fanii atât ai ICE NINE KILLS, cât și ai francizei Terrifier, se bucură. Faptul că videoclipul nostru a rulat în cinematografe după film, la proiecțiile speciale de aseară, a fost onoarea supremă și cel mai bun mod de a aduce un omagiu terorii cinematografice care m-a inspirat pe mine și pe această trupă. Versiunea extinsă a videoclipului marchează începutul unei noi ere a groazei legate de INK, dar ce înseamnă asta va rămâne ascuns în coșmarurile mele... pentru moment. Psihopați, vă prezentăm ceea ce ar putea fi cea mai gloriosă și sângeroasă creație a noastră de până acum, sigur vă va lăsa fără cuvinte și îngroziți — A Work Of Art."

Ice Nine Kills va pleca împreună cu Metallica şi Limp Bizkit într-un turneu pe marile stadioane din lume, etapa 2025 a turneului "M72".

Comentează

Trending