Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Halle Berry a fost invitată în oraș de Prince, iar actrița l-a refuzat

Halle Berry a povestit într-un interviu acordat lui Jimmy Kimmel că în perioada tinereții sale a fost învitată în oraș de Prince. Actrița nu s-a ferit să dezvăluie că l-a refuzat pe legendarul artist, oferind și detalii cu privire la modul în care Prince i-a spus că o place.

Publicat

pe

Halle Berry în emisiunea lui Jimmy Kimmel
Halle Berry în emisiunea lui Jimmy Kimmel │ FOTO: Captură YouTube

Venită în emisiunea "Jimmy Kimmel Live" pentru a-și promova cel mai recent proiect, filmul "Never Let Go", Halle Berry a purtat o discuție destul de personală cu gazda show-ului. În vârstă de 58 de ani, actrița i-a oferit detalii lui Jimmy despre menopauză, dar și despre perioada tinereții.

În stilul obișnuit, Jimmy Kimmel a încercat să demonteze în emisiune diverse zvonuri despre persoana invitată. Așa a ajuns să o întrebe pe Halle despre persoanele celebre care s-ar spune că au invitat-o în oraș.

"Este adevărat că Michael Jackson l-a rugat pe Babyface să te invite în oraș din partea lui?", a întrebat-o Jimmy pe Halle.

Actrița a fost vagă în privința lui Michael, dar a făcut o altă dezvăluire.

"Nu știu, dar Prince m-a invitat în oraș", a spus actrița.

Halle a detaliat apoi întreaga întâmplare.

"Eram la unul dintre concertele sale de aici, de pe Sunset, la Key Club, și a trimis pe cineva să-mi dea un bilețel. În stilul biletelor trimise de copii, pe el scria: <<Îți place de mine? Da sau nu>>.

I-am răspuns că da! Eram la concertul lui, nu? Apoi a venit un alt bilet, pe care scria: <<Vrei să ieși în oraș cu mine?>>", a povestit râzând Halle Berry.

Spre surprinderea lui Jimmy și a publicului, artista a dezvăluit apoi că l-a refuzat pe artist.

"Nu i-am mai dat biletul înapoi. L-am păstrat", a spus Halle.

VIDEO: Halle Berry la Jimmy Kimmel Live

Nu este pentru prima oară când Halle Berry a vorbit despre Prince într-un interviu. În 2017, actrița a povestit pentru Andscape despre relația sa apropiată cu Prince.

"Primul concert la care am mers a fost al lui Prince. Acest om și muzica lui mi-au schimbat copilăria și adolescența. M-a ajutat să trec peste niște momente grele. Am fost un mare fan al său și am devenit în timp prieteni."

Prince s-a stins din viață în 2016, la vârsta de 57 de ani. Un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, Prince a fost un artist complet, care a continuat an de an să își reinventeze stilul.

Muzică nouă

Ascultă o variantă rară a piesei "United States Of Division", în interpretarea lui Prince

Lansarea pe scară largă a piesei "United States of Division" a fost realizată de Sony Music Entertainment. Este pentru prima dată când melodia a devenit disponibilă pe platformele de streaming. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Prince - United States Of Division
Prince - United States Of Division │ FOTO: captură YouTube / Prince

Un cântec rar al lui Prince a primit în sfârșit o lansare globală. Intitulat "United States Of Division", el a sosit inițial pe 4 iulie 2004 ca partea B a single-ului "Cinnamon Girl" și a fost disponibil doar în câteva ediții fizice din Marea Britanie și Europa. Acum, pentru prima dată, se găsește pe toate platformele de streaming.

Din punct de vedere liric, așa cum sugerează și titlul, "United States Of Division" este un cântec politic care îi îndeamnă pe oameni să nu mai lupte, să lase armele jos și să se unească, să facă muzică și dragoste. În strânsă legătură cu emoțiile transmise de "Cinnamon Girl", care deplânge pierderea de vieți omenești și ascensiunea rasismului ca urmare a atacului din 11 septembrie, "United States Of Division" ridică întrebări care nu reușesc încă să primească un răspuns: "De ce ne grăbim să declarăm război" și "Pentru ce luptăm?".

Cea de-a 20-a aniversare a albumul "Musicology", cel de-al 28-lea din cariera lui Prince, va fi sărbătorită pe 20 aprilie, iar lansarea piesei "United States of Division" sosește în cinstea acestei ocazii. În plus, albumul în sine este disponibil pe CD și vinil împreună cu o linie specială de produse de merch, toate disponibile pe site-ul oficial Prince.

Între timp, regretatul artist va fi subiectul unor adaptări cinematografice, printre care un film produs de Ryan Coogler (Black Panther), pe baza unui scenariu scris de Bryan Edward Hill (Titans, Ash vs. Evil Dead) și o producție teatrală inspirată de filmul "Purple Rain".

AUDIO: Prince - United States Of Division

Citește în continuare

Trending