Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Final unic la Asia Express 2024 după cursa de pe tărâmul spiritualității indoneziene

Anca Țurcașiu și Andreea Samson și-au adjudecat imunitatea etapei a opta, pregătindu-se să savureze ipostaza de turiste în următoarele zile. Restul concurenților de la Asia Express 2024 continuă cursa, urmând să treacă printr-o situație unică în istoria concursului.

Publicat

pe

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv la Asia Express 2024
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

După chestionarul făcut de Irina Fodor în autobuz, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au pornit în întrecerea pentru imunitate de pe ultima poziție, dar au reușit performanța de a recupera, câștigând statutul imun care le propulsează direct în etapa a noua.

Pentru restul echipelor rămase pe Drumul Zeilor, cursa următoare începe nemilos, cu o luptă grea la autostop, după lăsarea întunericului, într-o ploaie torențială. Nimeni nu renunță, însă, cu gândul la jocul de amuletă pentru care se vor califica doar două perechi ce vor primi cazare.

Întrecerea din această seară va aduce pentru Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, dar și Ioana State și Mane Voicu o incursiune în lumea mistică a magiei negre indoneziene.

Șamani, ritualuri voodoo, dansuri frenetice și misiuni pentru care concurenții își vor transforma înfățișarea: urmează un spectacol unic, inspirat de tradițiile spirituale indoneziene. Iar peste toate, un trafic infernal care va da peste cap întreaga cursă, întrucât acțiunea se desfășoară în cea mai aglomerată insulă din lume după Ramadan.

Irina Fodor: "Este pentru prima dată în șapte sezoane când se întâmplă asta"

Deznodământul zilei extrem de obositoare care va decide clasamentul înainte de ultima șansă este cu totul neașteptat. Cursa va avea un final unic în istoria competiției.

"Iată că avem o situație foarte specială. Este pentru prima dată în șapte sezoane când se întâmplă asta!" a anunțat Irina Fodor.

Cum se vor descurca echipele pe tărâmul întunecat al spiritualității indoneziene și cum se va încheia cursa telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 pe 22 octombrie, de la ora 20:30.

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024: Anca Țurcașiu și Andreea Samson au luat amuleta și Jokerul

La Asia Express 2024, după sosirea echipelor în Indonezia, prima amuletă și Jokerul etapei a opta au fost câștigate de Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Urmează lupta pentru imunitate, care se va încheia cu un rezultat surprinzător.

Publicat

pe

Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au început cu dreptul prima etapă din Indonezia, a treia țară de pe traseu și cea în care se va juca finala competiției. După o bătaie cu roșii memorabilă, fetele s-au calificat la jocul de amuletă, alături de Ioana State și Mane Voicu, dar și de Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu.

VIDEO: Bătaie cu roșii la Asia Express 2024

Învingătoarele Anca și Andreea și-au adjudecat cu această ocazie și un Joker cu o poruncă grea, pe care au ales s-o dea echipei formate din Oana Paraschiv și Mihai Găinușă: Oana se va deplasa între misiuni legată la ochi. Urmează, așadar, un parcurs greu pentru cei doi competitori, cu multe momente tensionate.

"Pentru mine este foarte greu să mă las controlată de cineva. Iar acum, fiind legată la ochi, depindeam în totalitate de cineva – și este un disconfort teribil pentru mine. Mor dacă merg așa toată ziua", a declarat Oana.

Cursa pentru marea imunitate la Asia Express 2024

Nici pentru celelalte echipe nu va fi ușor, însă, întrucât urmează cursa pentru marea imunitate a etapei. Aventura îi va purta pe concurenți în zona rurală a insulei Java, dar și într-o pădure de bambus, unde una dintre misiuni îi va pune în încurcătură.

Presiunea din ce în ce mai puternică se va împleti cu unele dintre cele mai amuzante momente – petrecute într-o excursie cu autocarul, în timpul căreia Irina Fodor va provoca echipele să treacă printr-un chestionar buclucaș, care va scoate la iveală lucruri neștiute despre concurenți.

Cum se va ajunge în aceste circumstanțe care vor provoca hohote de râs, dar și cine va câștiga imunitatea mare după un traseu îngreunat de cel mai aglomerat trafic telespectatorii vor afla în ediția Asia Express de pe 21 octombrie. Emisiunea se va difuza la Antena 1 de la 20:30.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024 - Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au ieșit din concurs (Video)

La Asia Express 2024, cursa pentru ultima șansă a etapei a șaptea a adus cea de-a patra eliminare de pe Drumul Zeilor. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au părăsit competiția.

Publicat

pe

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au părăsit Asia Express 2024
Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au părăsit Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

După un parcurs cu suișuri și coborâșuri, în care Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au reușit să se facă temuți de către celelalte echipe și au deținut recordul pentru mașinile prinse cu cea mai mare rapiditate la autostop, aseară, la finalul etapei a șaptea, și-au încheiat parcursul în aventura de la capătul lumii.

Ediția Asia Express de pe 16 octombrie a debutat cu votul de la careu. Cu Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, dar și Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu deținători ai celor două imunități ale etapei, restul de patru echipe s-au aflat sub amenințarea ultimei șanse, trei dintre acestea fiind condamnate la mult temuta cursă. Astfel, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei s-au situat pe ultimele două locuri la întrecerea din ediția de luni seară, intrând automat la cursa pentru ultima șansă.

Cea de-a treia echipă a fost aleasă în urma unui vot din care nu au lipsit replicire dure: perechea care a întrunit cele mai multe nominalizări, Ioana State și Mane Voicu, s-a aliniat la start, luptând din răsputeri pentru a rămâne în competiție.

A urmat o întrecere în care adrenalina s-a împletit cu stresul mizei uriașe, dar și cu emoțiile cauzei nobile a misiunilor – sărbătorirea zilelor de naștere a unor copii din comunitățile defavorizate. În ciuda eforturilor, pe ultimul loc s-au clasat Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, pentru care aseară Zeul a fost roșu, culoarea eliminării.

Ce au declarat Adi Nartea și Cosmin Vîjeu

"Eu plec cu fruntea sus, pentru că știu că am dat tot ce-am putut. Știu și că nu l-am dezamăgit pe Adi", a declarat Cosmin.

"M-a bucurat spiritul lui curat și frumos. Și m-a motivat de multe ori, fără să-și dea seama. Dacă v-ați dat vreodată într-un roller coaster, asta se întâmplă acum cu sufletele noastre. Dezamăgirea și înfrângerea sunt greu de dus – e o luptă cu tine. Dar suntem foarte recunoscători pentru ce am trăit aici. Și sper să nu se supere fiica mea, Mara, pe mine", a declarat Adi Nartea, cu lacrimi în ochi.

VIDEO: Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați

Cu cele cinci echipe rămase pe Drumul Zeilor, Asia Express continuă duminica aceasta, de la ora 20:00, cu cea de-a opta etapă – prima din Indonezia, destinația unde se va juca și marea finală a reality show-ului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

Marea premieră a celui de-al șaptelea Asia Express va aduce la Antena 1, pe 1 septembrie, un start fulgerător pe Drumul Zeilor. Concurenții vor avea parte de cele mai dificile provocări. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Victor Slav și Selina la Asia Express 2024
Victor Slav și Selina la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Cele nouă echipe de vedete sunt propulsate în competiție într-un ritm nemilos, ajungând încă de la primele misiuni să experimenteze cel mai auster stil de viață în vârf de munte, să se întreacă într-o cursă spectaculoasă cu elefanți și să descopere o comunitate unică pe Terra: tribul femeilor cu gâtul lung, ascuns pe înălțimile muntoase din nordul Thailandei.

După trei zboruri și aproximativ 30 de ore, concurenții ajung în nordul Thailandei, în Chiang Rai, punctul de pornire într-o cursă nebună, care nu-i va lăsa să se odihnească. Fără niciun moment de respiro, echipele au parte de un start cu totul neașteptat – cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane.

Chiar dacă sunt obosiți și au multe bagaje, concurenții se văd nevoiți să-și revină cât mai rapid din șocul startului fulgerător. Luptându-se cu confuzia și presiunea timpului, echipele se avântă pe un traseu necunoscut, spre o destinație care le va dezvălui o fațetă inedită a Thailandei: un loc ascuns pe hartă, unde bogata cultură tribală își păstrează rădăcinile seculare. Departe de orașele cu ritm trepidant, în mijlocul triburilor de munte din nordul Thailandei, concurenții vor petrece prima noapte, confruntându-se cu o misiune care îi va scoate complet din confortul vieții de zi cu zi, lăsat în urmă la plecarea pe Drumul Zeilor. De la culmile progresului din marile metropole la cel mai auster cadru de viață din vârf de munte, concurenții fac un salt amețitor pe Drumul Zeilor, în căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express.

După o cursă spectaculoasă cu elefanți, vor ajunge în inima unei alte comunități fascinante din Thailanda: tribul femeilor cu gâturile lungi, cunoscute în întreaga lume pentru inelele purtate la gât, care fac parte din imaginea lor distinctivă, ca simbol al frumuseții și grației.

Echipe Asia Express, sezonul 7

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Citește în continuare

Trending