Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Diskoteka Festival ajunge în premieră la București, la Arena Laminor - LINEUP

Diskoteka Festival, unul dintre cele mai apreciate evenimente cu muzică retro din România, va ajunge în decembrie la București. Laminor Arena va găzdui magia epocii de aur a anilor '80 și '90 alături de artiști care au marcat generații.

Publicat

pe

3 Sud Est
3 Sud Est │ FOTO: Silviu Săndulescu

După succesul avut la Timișoara și Iași, Diskoteka Festival ia cu asalt Capitala pe 7 decembrie. Iubitorii muzicii retro sunt așteptați la Arena Laminor să se bucure de cele mai îndrăgite melodii ale acelei perioade.

Alături de un lineup gândit special pentru conceptul evenimentului, organizatorii pregătesc și alte surprize ce vor transporta participanții în trecut, într-o călătorie plină de emoție și nostalgie.

Ce artiști concertează la Disktoka Festival la Arena Laminor

Atmosfera va fi antrenată de concerte electrizate, susținute de:

  • Turbo B formally Snap
  • Culture Beat
  • Fun Factory
  • Boney M Xperience
  • Arsenium ex O-Zone
  • 3 Sud Est

Prețuri bilete la Diskoteka Festival la București:

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețul de 99 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre Diskoteka Festival

Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii '80 și '90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale? Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor '80 și '90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive sau flash mob-uri inedite.

Festivalul a reușit să facă ce și-a propus. Edițiile trecute, organizate la Timișoara și la Iași, s-au bucurat de artiști români și internaționali care au cucerit mai multe generații de spectatori. Printre aceștia s-au numărat Modern Talkin, Ace of Base, CC Catch, DJ Conte, La Bouche, Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer sau Silvia Dumitrescu.

Comentează

Trending