Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Căsătoria", filmul regizat de Bendeac, a primit un trailer - VIDEO

Prima doză de umor din pelicula "Căsătoria" ajunge la public sub forma unui trailer amplu, de două minute și jumătate. Comedia scrisă și regizată de Mihai Bendeac va avea premiera în cinematografe pe 6 decembrie.

Publicat

pe

Bendeac în filmul "Căsătoria"
Bendeac în filmul "Căsătoria"

"Căsătoria" este o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu. Cei trei pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Pe Mihai Bendeac îl vom vedea în rolul lui Pagubă, Liviu Pintileasa va fi Conașu, iar Vlad Drăgulin Arsenie. Din distribuţia filmului mai fac parte Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Serghei Mizil, Andra și Loredan Groza.

"Viața, prieteni dragi, nu e despre a fi pe val, ci despre a face valuri", spune Conașul în primul trailer al peliculei "Căsătoria", creionând astfel trăsăturile de caracter ale personajului.

În trailer-ul de două minute și jumătate al filmului facem cunoștință și cu Pagubă și Arsenie, dar și cu alte personaje, interpretate de nume cunoscute precum Serghei Mizil, Nicole Cherry, Andra și Loredana Groza.

VIDEO: "Căsătoria" - Trailer Oficial

Înainte de premiera filmului, programată pe 6 decembrie, Mihai Bendeac a transmis publicului viziunea sa cu privire la acest proiect.

"Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune sunt urmărite peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte.

Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt.

Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Restul nu contează", a scris Mihai Bendeac într-un reel publicat pe pagina sa de Facebook.

Muzică și film

Află când apare în cinematografe comedia "Mentorii"

"Mentorii" are toate ingredientele pentru a deveni una dintre cele mai apreciate comedii ale anului viitor: o distribuție cu actori îndrăgiți, dar și cu cele mai urmărite personalități din spațiul public, umor inteligent, comic de situație, personaje bine conturate și cu o chimie extraordinară.

Publicat

pe

Poster "Mentorii"
Poster "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Communication

"Mentorii", primul film produs de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe, se lansează în cinematografele din toată țara pe 28 februarie 2025.

În rolurile principale îi găsim pe Cătălin Bordea, Loredana, Dorian Popa și Radu Bucălae, cărora li s-au alăturat actori renumiți, creatori de continut, sportivi talentați, oameni de media sau artiști precum MIRA, Doina Teodoru, Adrian Titieni, Mario Fresh, Bogdan Drăcea, Tina Duceac, Cătălin Oprișan, Dan Frînculescu, Mihai Petre, Emil Rengle, Alejandro Fernandez, Raluca Bădulescu, Silviu Mircescu, Joseph Adam, Andrei Bordeianu, Meko Selim (Mekomko). Pe lângă aceștia, producătorii au pregătit și câteva apariții surpriză ale unor personalități din showbiz, ce își vor face simțită prezența pe parcursul filmului.

Află cum poți câștiga invitații VIP la gala de lansare a filmului în cinematografele din România

Producătorii filmului "Mentorii" au pregătit și surprize pentru fanii comediei, care deja s-au reunit în număr extrem de mare pe platformele de social media ale lungmetrajului. Peste 10.000 de fani urmăresc cu interes scenele de tip "behind the scenes" postate pe conturile sociale ale comediei. Cei care se înscriu în concurs pot câștiga invitații VIP la avanpremiera filmului și vor putea savura comedia alături de actorii din film. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe site-ul oficial al filmului și vor intra automat în tragerea la sorți pentru cele 10 invitații duble. Concursul se desfășoară în perioada 15 octombrie - 1 februarie 2025.

"Mentorii" este un film care oglindește, prin umor și ironie, fenomenul pe care îl întâlnim zi de zi pe rețelele sociale și nu numai - acela al "specialiștilor" mereu pregătiți să ne ofere cele mai rapide scurtături pentru a atinge bunăstarea materială, fizică sau spirituală. Comedia își propune să arate spectatorilor întâmplări pe care le-au trăit și ei cel puțin odată în viață.

"Într-o lume în care internetul ne bombardează cu modele de urmat, este esențial să ne amintim că toate răspunsurile de care avem nevoie sunt deja în noi. Din punct de vedere stilistic, am optat pentru gag-uri minuțios gândite, cu pauze bine plasate, menite să accentueze momentele comice și să adauge un ritm natural, aproape muzical, în care tensiunea crește și explodează în hohote de râs. Fiecare scenă este construită cu atenție la detaliu pentru a maximiza impactul comic și pentru a menține publicul captivat pe toată durata filmului. Am râs mult la filmări, râdem la montaj și sper că vom râde împreună și în sălile de cinema, locul în care energia comediei și mesajul filmului se vor îmbina perfect. Ne vedem, deci, din 28 februarie, doar în cinematografe", a declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului.

 

Citește în continuare

Concerte & turnee

"Românii au talent" ajunge la sezonul 15; Află cine va fi în juriu

Au început filmările pentru cel de-al 15-lea sezon "Românii au talent". Smiley și Pavel Bartoș surprind pentru încă o ediție emoțiile concurenților din culise, PRO TV anunțând și componența juriului.

Publicat

pe

Smiley și Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Timp de 14 sezoane, emisiunea "Românii au talent" a schimbat viețile a mii de oameni talentați, oferindu-le șansa de a apărea în fața întregii țări pentru a-și demonstra aptitudinile. Cea mai mare scenă din România este pregătită acum să primească noi concurenți, ce vor da totul pentru a obține marele premiu și titlul de cel mai talentat român.

Cine sunt jurații sezonului 15 "Românii au talent"

Dornici să fie martorii unor momente de neuitat în noul sezon, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete revin la masa juriului și sunt determinați să descopere cele mai neașteptate talente. În acest an, așteptările lor sunt la cel mai înalt nivel, iar concurenții trebuie să vină pregătiți să cucerească scena, publicul și să îi impresioneze pe cei patru, în speranța de a obține "DA-urile" care îi califică în etapa următoare.

Ce spun prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt și ei pregătiți și entuziasmați: "Românii au talent" ajunge la sezonul 15.

"Am ajuns la sezonul 15! Nu-mi vine să cred! Chiar că va fi de poveste! Ca de obicei, Românii au talent mă va surprinde. E un show uimitor, n-ai ce-i face, așa s-a născut el! Mă bucur că este așa. Abia aștept să fiu, din nou, cu Smiley, să fim surprinși de poporul talentat în sezonul 15", a declarat Pavel Bartoș.

"Eu pot spune clar, răspicat, asumat, verificat în mulți ani, după nenumărate "Bă, ești nebun?!" și 15 sezoane: românii au talent non-stop, inepuizabil, mereu suprinzător. Dacă cineva mai are vreun dubiu că talentele României sunt cu fiecare an altele, mai fresh, mai variante, mai spectaculoase, îl invit să fie alături de noi în noul sezon „Românii au talent”.

Vă spun doar că va fi de poveste și mai ales de povestit. Ne întâlnim în jurul butonului auriu pe care îl apăs împreună cu Pavel și în numele telespectatorilor!", a afirmat Smiley.

Noul sezon "Românii au Talent" #15depoveste pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Filmările au început.

Citește în continuare

Muzică și film

"Căsătoria", primul film regizat de Mihai Bendeac are premiera pe 6 decembrie

După câţiva ani de teasere, iată că primul film regizat de Mihai Bendeac primeşte data premierei. "Căsătoria" are premiera pe 6 decembrie 2024, doar la cinema. Acest lungmetraj este o comedie autentic românească.

Publicat

pe

Film Casatoria Mihai Bendeac
Film Casatoria Mihai Bendeac

"Căsătoria" spune povestea unui parior degenerat, care se află într-o situaţie disperată şi a prietenilor săi, pe care... nu prea îi duce mintea. Protagonistul este jucat de Liviu Pintileasa, iar cei doi amici de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Din cauza datoriilor tot mai mari şi a sevrajului provocat de adicţie, eroul poveştii este vânat de cămătari şi cei 3 amici creează un plan complex de scăpare.

Implică o căsătorie din interes cu o fiică de miliardar. "Căsătoria" include personaje excentrice, dialoguri efervescente şi un scenariu plin de acţiune şi situaţii comice. În distribuţie se mai află şi Gloria Gaitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Serghei Mizil și Lucian Ionescu. Sunt şi nume din muzica şi teatru precum Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Loredana.

Despre implicarea sa în film, Mihai Bendeac declară:

„Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune, sunt urmărite de peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie simplă, asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte. Ce am aflat în ultimii 3 ani?

Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt. Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Pur și simplu fericiți. Restul nu contează."

Citește în continuare

Trending