Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2024: "Ai fost un showman, ai avut siguranță fără să ai aroganță", i-a transmis Tudor Chirilă unui concurent

Alessio Paddeu a făcut un adevărat spectacol pe scena de la Vocea României. Concurentul italian a întors toate scaunele. Află în ce echipă merge mai departe în emisiune.

Publicat

pe

Allesio Paddeu la Vocea României
Allesio Paddeu la Vocea României │ FOTO: PROTV

Alessio are 41 de ani și vine din Sardinia. Nu este prima oară când vine în România, a mai vizitat țara noastră în urmă cu 10 ani. Concurentul a declarat că unele dintre lucrurile care îl atrag aici sunt mâncarea și muzica populară. Cântă și compune, are prieteni români, așa că s-a gândit că participarea la Vocea României ar fi binevenită. Alessio a electrizat atmosfera cu "Higher Ground" și a întors toate scaunele.

"O să fie o mare bătaie pe tine în seara asta pentru că ești una din vocile excepționale din concurs. Ce m-a impresionat, dincolo de performanța vocală, este felul în care ai acoperit scena. Ai fost un showman, ai avut siguranță fără să ai aroganță, ai fost vedetă și ai fost un om obișnuit. Mi se pare că nu e vorba despre noi în seara asta, cât despre bucuria pe care aș putea să o am să fac un parteneriat cu un cântăreț, e puțin spus cântăreț...Ai fost un element complex și complet în seara asta. Felicitări!", a spus Tudor.

Irina a mărturisit:

"Nu știu sincer dacă am o șansă pentru că miroase a foarte mult testosteron aici. M-am obișnuit ca atunci când vin bărbați ca tine să aleagă alți bărbați. Masculi alfa să aleagă alți masculi alfa. Dar să știi că nu trebuie să fie neapărat o regulă. În general, eu tot timpul am considerat că relația dintre un antrenor și un concurent trebuie să fie una de colaborare. Mie mi-ar plăcea foarte mult să colaborăm împreună la parcursul tău aici, la Vocea României. Te rog frumos să-mi dai această șansă pentru că știu că o să-ți placă să lucrezi cu o colaboratoare ca mine."

Horia a declarat:

"În tine văd one-man show. Tu știi să ții Sala Palatului în mână, cum ar veni. Tu trebuie să te potrivești cu cine te înțelege, nu cine îți dă gogoși. Sunt specialiști toți în gogoși. Aici ai doi oameni care de fiecare dată îți vor da două idei. Ăsta e un lucru formidabil. Ai de două ori mai multe șanse să câștigi Vocea României și nu glumesc deloc, și nu-ți vând nicio gogoașă."

"Alessio, eu sunt uluit de ceea ce am văzut. Mi se pare că naturalețea cu care faci lucrurile extraordinare pe care le faci este șocantă. Mă bucur că m-am întors de la început că te-am văzut cum te manifești pe scenă. Superb tot ce am auzit și ce am văzut. Cred că e una dintre cele mai tari interpretări ale acestei piese", a spus Smiley menționând că s-a apucat să pună bazele unui studio în Italia.

Greu de refuzat propunerea lui Smiley, însă Alessio a fost cucerit de discursul lui Tudor Chirilă și a ales să meargă în echipa lui.

Allesio Paddeu - "Higher Ground" la Vocea României

Emisiuni radio-tv

"Tu reprezinți ideea Vocii României", i-a spus Horia Brenciu unui concurent în audițiile pe nevăzute - VIDEO

Ionuț Hanțig a fost o prezență spectaculoasă în audițiile pe nevăzute de la Vocea României din 11 octombrie. Concurentul i-a impresionat pe antrenori cu piesa "Unholy". Te invităm să urmărești momentul muzical și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Ionuț Hanțig la Vocea României 2024
Ionuț Hanțig la Vocea României 2024 │ FOTO: PROTV

Ionuț are 20 de ani și studiază regia de operă la Conservatorul de Muzică din Cluj-Napoca. A început să cânte prin imitație. La 10 ani a descoperit-o pe Lady Gaga și felul de a fi al artistei i-a dat curajul să fie el însuși, să-ș îmbrățișeze vulnerabilitățile și să își etaleze autenticitatea.

"Dacă ești călduț pentru toată lumea, deja mi se pare că ceva e cam neinteresant acolo. Nu poți să fii pentru toată lumea. Este foarte bine să fii neînțeles, într-o anumită măsură", a declarat concurentul.

Cu toate că s-a confruntat de-a lungul timpului cu jigniri sau observații răutăcioase, Ionuț are planul lui bine stabilit și nimic nu îl va împiedica să-l ducă la bun sfârșit. În trecut, a participat la X Factor, ajungând până în semifinale. Acum, Ionuț vede în Vocea României o rampă de lansare și visează ca până la 30 de ani să câștige un Grammy. În audiții a cântat melodia "Unholy" și a întors toate scaunele.

"Mi se pare că, în sfârșit, s-a cântat piesa asta așa cum ar trebui să fie cântată. Pe lângă asta, îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți tu cu totul. Este despre libertate, curajul de a fi cine ești cu adevărat și cred că ești un exemplu care ar trebui să fie dat mai des. Ești un băiat tare deștept, o prezență foarte mișto și o voce cum nu sunt foarte multe. Ești special cu totul! Bravo ție!", a declarat Theo Rose.

Horia Brenciu a completat:

"Tu reprezinți ideea Vocii României. Ești cu spatele, vine cineva și cântă, mă întorc și ceea ce mă întâmpină vizual este 180 de grade și îmbogățește ceea ce credeam la început. De asta îți mulțumim amândoi că ai avenit astăzi la Voce."

Smiley a spus:

"Mie mi-a plăcut foarte mult varianta ta. Un pic mai mult decât varianta lui Sam Smith. Mi s-a părut că ai adus ceva nou, interesant. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună pentru că am impresia că ai un potențial de spectacol fantastic."

Tudor a adăugat:

"Este evident că toată lumea te vrea foarte mult în echipa fiecăruia. Cred că e important să menționăm că e foarte mișto să vezi un tânăr care gândește matur vizavi de ce vrea el să facă. Fac regie ca să pot să spun o poveste, spun o poveste ca să pot să fac un moment, fac un moment ca să transmit un mesaj. Acum, vizavi de ce fac eu la Vocea României, eu fac momente și cred că aș putea să te ajut sau să ne ajutăm unul pe altul să facem momentele alea și să nu te chinui acum, cel puțin, la Vocea României să te mai uiți tu, din exterior, la tine. Mă uit eu, dacă ai încredere că eu aș putea să fiu regizorul tău de operă".

Irina a mărturisit:

„Eu o să recunosc că m-am întors prima pentru că, în general, eu fac lucruri atunci când simt să le fac. Nu le fac niciodată dacă nu simt. Am simțit că tu ești un concurent cu care eu m-aș putea conecta. Îmi pari genul de om care ar face o alegere neașteptată. Cred că ți-ar fi bine în echipa mea. Abia aștept, dacă vii și sper să vii-n echipa mea, să descopăr cu tine ce poți tu să cânți, mai mult decât crezi tu că poți să cânți. Mi-ar plăcea să mă alegi, îți spun cu mâna pe inimă.”

Irina Rimes și-a văzut doleanța îndeplinită pentru că Ionuț a ales să meargă în echipa ei.

Ionuț Hanțig - "Unholy" la Vocea României

Citește în continuare

Concerte & turnee

"Românii au talent" ajunge la sezonul 15; Află cine va fi în juriu

Au început filmările pentru cel de-al 15-lea sezon "Românii au talent". Smiley și Pavel Bartoș surprind pentru încă o ediție emoțiile concurenților din culise, PRO TV anunțând și componența juriului.

Publicat

pe

Smiley și Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Timp de 14 sezoane, emisiunea "Românii au talent" a schimbat viețile a mii de oameni talentați, oferindu-le șansa de a apărea în fața întregii țări pentru a-și demonstra aptitudinile. Cea mai mare scenă din România este pregătită acum să primească noi concurenți, ce vor da totul pentru a obține marele premiu și titlul de cel mai talentat român.

Cine sunt jurații sezonului 15 "Românii au talent"

Dornici să fie martorii unor momente de neuitat în noul sezon, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete revin la masa juriului și sunt determinați să descopere cele mai neașteptate talente. În acest an, așteptările lor sunt la cel mai înalt nivel, iar concurenții trebuie să vină pregătiți să cucerească scena, publicul și să îi impresioneze pe cei patru, în speranța de a obține "DA-urile" care îi califică în etapa următoare.

Ce spun prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt și ei pregătiți și entuziasmați: "Românii au talent" ajunge la sezonul 15.

"Am ajuns la sezonul 15! Nu-mi vine să cred! Chiar că va fi de poveste! Ca de obicei, Românii au talent mă va surprinde. E un show uimitor, n-ai ce-i face, așa s-a născut el! Mă bucur că este așa. Abia aștept să fiu, din nou, cu Smiley, să fim surprinși de poporul talentat în sezonul 15", a declarat Pavel Bartoș.

"Eu pot spune clar, răspicat, asumat, verificat în mulți ani, după nenumărate "Bă, ești nebun?!" și 15 sezoane: românii au talent non-stop, inepuizabil, mereu suprinzător. Dacă cineva mai are vreun dubiu că talentele României sunt cu fiecare an altele, mai fresh, mai variante, mai spectaculoase, îl invit să fie alături de noi în noul sezon „Românii au talent”.

Vă spun doar că va fi de poveste și mai ales de povestit. Ne întâlnim în jurul butonului auriu pe care îl apăs împreună cu Pavel și în numele telespectatorilor!", a afirmat Smiley.

Noul sezon "Românii au Talent" #15depoveste pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Filmările au început.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Tudor Chirilă către un concurent de la Vocea României 2024: "Ai fost un element complex în seara asta. Și complet"

Audițiile pe nevăzute continuă la Vocea României 2024. Unul dintre concurenți, cu o voce spectaculoasă, reușește să atragă cuvinte pline de laudă de la Tudor Chirilă. Prestația sa de pe scenă a fost una ”complexă” și ”completă”, i-a spus Tudor la finalul momentului său de la audiții, avertizându-l că se va da o luptă puternică între antrenori.

Publicat

pe

Tudor Chirilă la Vocea României 2024
Tudor Chirilă la Vocea României 2024 │ FOTO: Captură YouTube

O nouă ediție Vocea României 2024 vine cu voci senzaționale care îi vor determina pe antrenori să aducă argumente solide pentru a avea concurenții favoriți în echipele lor.

Tudor Chirilă către unul dintre concurenții de la Vocea României 2024: "Ai avut siguranță, fără să ai aroganță. Ai fost vedetă și ai fost un om obișnuit"

Mulți dintre cei care vin pe scenă, se gândesc dinainte în ce echipă și-ar dori să meargă, dacă vor întoarce toate scaunele. De foarte multe ori, însă, discursurile antrenorilor îi pot face să-și schimbe deciziile pe moment.

"O să fie o mare bătaie pe tine în seara asta pentru că ești una din vocile excepționale din concurs. Ce m-a impresionat, dincolo de performanța vocală, este felul în care ai acoperit scena: ai fost un show-man, ai avut siguranță, fără să ai aroganță. Ai fost vedetă și ai fost un om obișnuit. Ai fost un element complex în seara asta. Și complet", îi va spune Tudor unuia dintre concurenți.

După acest moment, Irina va recunoaște că: "îmi era clar că se duce la Tudor, nici nu am mai luptat până la capăt." Totuși, concurentul venise cu o echipă în minte.

"Prima mea alegere era Irina. Apoi, nu știu de ce, am fost cucerit de aerul pozitiv al lui Tudor", a mărturisit concurentul.

Pentru unii, Vocea României este "momentul vieții", pentru alții, locul unde și-ar fi dorit să vină încă de la primul sezon și pentru o parte dintre ei scena unde se dezbracă de hainele de zi cu zi: "sunt ofițer de poliție, în Londra. Din locul din care fuge toată lumea, noi mergem spre el."

Cel de-al cincilea episod al emisiunii se difuzează pe 11 octombrie la Pro TV, de la 20:30. Găsiți detalii despre concurenții care au urcat deja pe scena de la Vocea României în articolele InfoMusic:

Citește în continuare

Trending