Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

La Asia Express 2024 a început etapa a șasea pe Drumul Zeilor

La Asia Express 2024 continuă aventura de la capătul lumii. După eliminarea lui Victor Slav și a Selinei la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului.

Publicat

pe

Mihai Găinușă la Asia Express 2024
Mihai Găinușă la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Etapa a 6-a marchează jumătatea traseului de la Asia Express 2024. Ea îi poartă pe concurenți prin inima junglei până în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei.

Echipe Asia Express 2024 în etapa a șasea

La Asia Express au mai rămas în competiție 6 echipe. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu au fost echipele care s-au aliniat la startul noii etape, gata pentru alte provocări lansate de Irina Fodor.

"Eu mă așteptam ca drumul nostru în competiție să fie foarte scurt, dar iată că ne-am surprins pe noi în fiecare zi și am ajuns foarte departe", a spus Oana Paraschiv.

VIDEO: Etapa a șasea din Asia Express 2024 - Ce misiune au primit concurenții

Concurenții au explorat cele mai vechi păduri tropicale de pe Terra, Malaezia fiind tărâmul acestui patrimoniu verde, și au vizitat descendenții vechilor aborigeni, comunități care trăiesc și azi în comuniune cu natura. Pentru rezolvarea noilor misiuni, echipele au încercat din răsputeri să depășească bariera de comunicare cu localnicii. Probele au născut unele dintre cele mai amuzante momente, totul desfășurându-se sub presiunea timpului.

Cum s-a jucat Joker-ul și cine a câștigat

Jokerul a fost jucat de echipele formate din Anca Țurcașiu și Andreea Samson (plecate ultimele de la startul etapei și ajunse primele la joc), Mihai Găinușă și Oana Paraschiv și Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. Probele au constat în:

  • tragerea cu sulița la țintă,
  • identificarea hainelor puse pe sfoară la uscat
  • rezolvarea unei ecuații cu ajutorul semnelor matematice imprimate pe hainele recuperate

În final, echipa care a câștigat Jokerul a fost cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Ajutate de localnici, Anca și Andreea au plecat primele în următoarea misiune, spre prima imunitate. Odată cu lăsarea nopții, însă, concurenții au trebuit să-și caute cazare. După câteva ore de odihnă, competiția continuă cu lupta pentru imunitatea etapei a șasea.

Trending