Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Arch Enemy anunţă albumul nou "Blood Dynasty"; Când se lansează?

Arch Enemy revine în 2025 cu un album nou, "Blood Dynasty", care se va lansa în luna martie a anului viitor. Grupul suedezo-canadiano-american ne-a oferit deja un prim single, intitulat "Dream Stealer" pe 31 iulie şi acum are detalii despre noul LP.

Publicat

pe

Coperta album Arch Enemy Blood Dynasty
Coperta album Arch Enemy Blood Dynasty │ FOTO: Arch Enemy

Noul album, "Blood Dynasty" va sosi prin casa de discuri Century Media Records. Iată ce spune fondatorul şi chitaristul Arch Enemy despre noul LP:

Acest nou album împinge limitele a ceea ce am făcut până acum — este tot ceea ce te aștepți de la această trupă, și chiar mai mult! Abia așteptăm să-l asculți și să simți energia pe care am pus-o în fiecare piesă. Bine ai venit la "Blood Dynasty"!.

Ultimul material discogtrafic lansat de Arch Enemy a fost "Deceivers", care a sosit în august 2022. Grupul rămâne extrem de prolific, de când cu Alissa White-Gluz la voce, deşi a făcut o uşoară schimbare, trecând şi la secţiuni vocale mai curate, nu doar growl-uri. Totuşi single-ul nou din 2024, "Dream Stealer" părea o revenire la direcţia originală, de pe vremea solistei Angela Gossow.

În această lună trupa pleacă în turneu alături de In Flames şi Soilwork, cu opriri în Mexic, State, Europa. Arch Enemy a făcut o schimbare de componenţă, după ce a renunţat la chitaristul Jeff Loomis în decembrie 2023 şi l-a înlocuit cu Joey Concepcion.

Iată tracklist-ul noului album:

01. Dream Stealer
02. Illuminate the Path
03. March Of the Miscreants
04. A Million Suns
05. Don't Look Down
06. Presage
07. Blood Dynasty
08. Paper Tiger
09. Vivre Libre
10. The Pendulum
11. Liars & Thieves

Arch Enemy este o formație de melodic death metal, formată în 1995. Trupă este cunoscută pentru combinația de riffuri agresive de death metal, melodii captivante și abordări tehnice în muzică. De asemenea, ei sunt recunoscuți pentru versurile lor revoluționare și pentru stilul distinctiv de vocal growl (screaming), care contrastează cu melodiile elaborate ale chitarei. Trupa a fost fondată de chitaristul Michael Amott, care a făcut parte anterior din trupa Carcass, și inițial avea în componență membri din alte trupe de renume din scena metal.

Trending