Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Andreea Bălan lansează albumul "O lume minunată", un omagiu adus copilăriei

Înaintea concertului "Povestea sufletului meu" de la Sala Palatului, Andreea Bălan lansează un nou material de studio. Albumul se numește "O lume minunată" și include hituri ca "Te joci cu mine" și "Liberă din nou".

Publicat

pe

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Albumul "O lume minunată" reprezintă un omagiu adus copilăriei, aducând în prim-plan bucuria, inocența și energia vibrantă care ne însoțesc încă din primii ani de viață. Artista va cânta piesele de pe album în cadrul concertului de la Sala Palatului, unde publicul va fi prezent la o poveste despre viață și dragoste, putere și supraviețuire, vindecare și iertare.

Ce piese include albumul "O lume minunată"

"O lume minunată" este o colecție de piese care reînvie emoții nostalgice, dar totodată reinterpretează într-o manieră modernă teme universale despre iubire, familie și bucuria de a trăi. Albumul cuprinde un mix de piese ritmate și balade emoționante, care reflectă atât maturitatea artistică a Andreei, cât și legătura specială pe care o are cu publicul său de toate vârstele.

Pe album se regăsesc piese precum "O lume minunată", "Copilărie", "O viață și un minut", "SuperÎndrăgostiți (Remix)", "Ploaie de vară", "Acum", "Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)", "Cu inima ta", "SuperÎndragostiți", dar și piese ajunse hituri precum "Te joci cu mine", "Liberă din nou", "Prinde-mă, Aprinde-mă", "Trippin", "Like a bunny", "Ooops Eroare", "Aparențe", "Evadez", "Iubi/Paradis", "Baila/Zizi", "Baby get up and dance". Discul este disponibil pe toate platformele digitale și lansat sub egida Cat Music.

Cu o carieră de peste două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai versatile artiste din România. Recunoscută pentru hiturile sale care au influențat generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea continuă să fie reprezentativă în industria muzicală românească. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România.

Trending