Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Florence Pugh, Sebastian Stan, David Harbour își unesc forțele în "Thunderbolts" - TRAILER

Marvel a lansat primul trailer pentru "Thunderbolts", un film ce prezintă o nouă echipă de supereroi. Ce probleme vor avea de înfruntat aflăm pe 2 mai 2025, când va apărea în cinematografe. Până atunci, însă, te invităm să urmărești trailerul și să guști puțin din aventurile protagoniștilor.

Publicat

pe

Trailer "Thunderbolts"
Trailer "Thunderbolts" │ FOTO: captură YouTube / Marvel Entertainment

Cu "Where Is My Mind" de la Pixies pe fundal, trailerul "Thunderbolts" o prezintă pe Yelena Belova alias Black Widow (Florence Pugh) adâncită în lumea spionajului. Ea caută îndrumare de la tatăl ei, super-soldatul Alexei "Red Guardian" Shostakov (David Harbour), dar și el pare la fel de rătăcit ca ea. Dar Yelena nu are prea mult timp de pierdut cu astfel de gânduri deoarece următoarea ei misiune o pune în aceeași cameră cu un număr de răufăcători Marvel: John Walker aka U.S. Agent (Wyatt Russel), Taskmaster (Olga Kurylenko) și Ghost (Hannah John-Kamen).

Toți sunt prinși în acel loc împreună cu un nou personaj misterios pe nume Bob aka Sentry (Lewis Pullman). Dându-și seama că sunt ademeniți într-o capcană, personajele formează o alianță, ce ajunge să fie amplificată de Bucky "The Winter Soldier" Barnes (Sebastian Stan). Toate aceste peripeții par a fi inițiate de Valentina Allegra de Fontaine, interpretată de Julia Louis-Dreyfus.

Bazat pe seria de benzi desenate cu același nume a lui Kurt Busiek, "Thunderbolts" este regizat de Jake Schreier, cu Kevin Feige producător. Louis D’Esposito, Brian Chapek, Jason Tamez și Scarlett Johansson sunt producători executivi. Scenariul este scris de Eric Pearson ("Black Widow", "Thor: Ragnarok", "Transformers One", "The Fantastic Four: First Steps"), Lee Sung Jin, creatorul "Beef" și Joanna Calo, co-showrunner "The Bear".

TRAILER "Thunderbolts":

Comentează

Muzică și film

Sebastian Stan trece printr-o operație de reconstrucție facială în "A Different Man" - TRAILER

Sebastian Stan este protagonist în "A Different Man", o dramă regizată de Aaron Schimberg. Găsești mai multe detalii în articol, precum și un trailer oficial.

Publicat

pe

Trailer "A Different Man"
Trailer "A Different Man" │ FOTO: captură YouTube / A24

"A Different Man" îl are în prim plan pe Edward (Sebastian Stan), un actor aspirant cu neurofibromatoză, o afecțiune genetică care provoacă creșterea de tumori pe piele și oase. Sebastian Stan poartă un machiaj prostetic care este inspirat de colegul său de platou, Adam Pearson, un actor real care are neurofibromatoză și a jucat în filme precum "Under the Skin" și "Chained for Life".

Edward trece printr-o operație de reconstrucție facială și este lăudat pentru noul său aspect de către colegi și nu numai. Deși a fost supus acestei proceduri medicale care i-a schimbat dramatic viața, protagonistul nu este deloc eliberat de fantomele trecutului său. Lucrurile devin mai dramatice în momentul în care el îl întâlnește pe Oswald (Pearson), un actor care îl interpretează pe Edward într-o piesă de teatru bazată pe viața lui. Edward devine obsedat de Oswald, care arată exact ca el înainte de operație.

Trailerul prezintă, de asemenea, câteva secvențe cu Renate Reinsve, cunoscută pentru rolul din "The Worst Person in the World" din 2021. "A Different Man" a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance și i-a adus lui Sebastian Stan premiul pentru "Cel mai bun actor" la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 20 septembrie.

Pentru că de multe ori viața bate filmul, Adam Pearson a petrecut ani de zile făcând campanii despre neurofibromatoză, menite să tragă un semnal de alarmă asupra agresiunilor și jignirilor cu care se confruntă adesea cei care trăiesc cu diformități.

TRAILER " A Different Man":

Citește în continuare

Trending