Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Robert Pattinson se multiplică în "Mickey 17" - TRAILER

A fost lansat primul trailer al filmului "Mickey 17", regizat de Bong Joon ("Parasite") și cu Robert Pattinson în rolul principal. Pelicula va ajunge în cinematografe la începutul anului viitor.

Publicat

pe

Robert Pattinson în trailerul pentru "Mickey 17"
Robert Pattinson în trailerul pentru "Mickey 17" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros.

Bong Joon, cunoscut și premiat cu Oscar pentru filmul "Parasite", revine în atenția cinefililor cu un nou proiect special. Este vorba despre "Mickey 17", un thriller științifico-fantastic, bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Edward Ashton.

Robert Pattison este Mickey Barnes, un tânăr trimis în misiuni periculoase pentru a coloniza o planetă de gheață. Când o versiune a lui Mickey moare, este creată o copie pentru a înlocui "originalul", capabilă să îi păstreze majoritatea amintirilor. Intriga filmului este marcată de o greșeală în procesul de duplicare, rezultând în mai mulți Mickey.

Distribuția este completată de Mark Ruffalo, Steven Yeun, Toni Collette, Naomi Ackie, printre alții. "Mickey 17" va fi lansat în cinematografe pe 31 ianuarie 2025.

"Mickey 17" este primul film al lui Bong lansat după "Parasite" (2019), ce s-a bucurat de un real succes din partea criticilor și fanilor. A fost primul film într-o limbă străină care a câștigat Premiul Oscar pentru "Cel mai bun film". Pelicula a obținut trofee și la categoriile "Cel mai bun scenariu original", "Cel mai bun regizor" și "Cel mai bun lungmetraj internațional". Printre alte filme notabile din portofoliul lui Bong se numără "Snowpiecer", "Okja", "Memories of Murder", "The Host" și "Mother".

Cât despre Robert Pattinson, el l-a interpretat pe Batman în filmul lui Matt Reeves din 2022. Recentele sale proiecte SF sunt "Tenet" (Christopher Nolan) și "High Life" (Claire Denis).

TRAILER "Mickey 17":

Trending