Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ana de Armas face echipă cu John Wick în "Ballerina" - TRAILER

Ana de Armas intră în rolul unui asasin dansator în "Ballerina", un nou film de acțiune ce are loc în universul "John Wick". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 6 iunie 2025. Până atunci, te invităm să urmărești primul trailer oficial.

Publicat

pe

Trailer "Ballerina"
Trailer "Ballerina" │ FOTO: captură YouTube / Lionsgate Movies

Ana de Armas o joacă pe Eve Macarro, o balerină care caută să se răzbune pe niște asasini care i-au ucis tatăl. Acțiunea din film are loc între evenimentele din "John Wick: Capitolul 3 - Parabellum" și "John Wick: Capitolul 4", concentrându-se pe povestea lui Macarro, personaj care a avut doar o scurtă apariție în cel de-al treilea film "John Wick" și a fost interpretat inițial de Unity Phelan.

Trailerul arată originile lui Eve Macarro și a setei sale de răzbunare. Protagonista își arată abilitățile de luptătoare și chiar ajunge să-l întâlnească pe John Wick.

Potrivit scenaristului Shay Hatten, Reeves joacă un rol important în film, Wick fiind un personaj propriu-zis și nu doar o apariție de scurtă durată. Alți actori din "John Wick" care fac parte din distribuția "Ballerina" sunt Ian McShane, Anjelica Huston și regretatul Lance Reddick. Acestora li se alătură Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno și Norman Reedus.

Filmul este regizat de Len Wiseman, pe baza personajelor create de Derek Kolstad. Kaley Smalley Romo este producător executiv, alături de producătorii Basil Iwanyk, Erica Lee și Chad Stahelski, care au lucrat la toate cele patru filme "John Wick".

"Ballerina" vine după cel de-al patrulea capitol "John Wick", care a fost cel mai profitabil fim din serie, cu peste 440 de milioane de dolari la box-office. Povestea s-a mai aventurat în spin-off-uri, cum este "The Continental", cu Mel Gibson în rolul principal.

TRAILER "Ballerina":

Trending