Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Weeknd anunţă un nou album, "Hurry Up Tomorrow"

Parcă posturile de radio nu au mai fost saturate cu muzica lui The Weeknd de ceva vreme, dar asta se va schimba în curând. Abel a anunţat un nou album, "Hurry Up Tomorrow". Ce ştim despre el aflaţi în rândurile următoare.

Publicat

pe

The Weeknd coperta album Hurry Up Tomorrow
The Weeknd coperta album Hurry Up Tomorrow │ FOTO: The Weeknd

Deocamdată nu avem o dată de lansare pentru acest LP, dar sunt şanse mari să vină până la final de an. "Hurry Up Tomorrow" a avut câteva piese cântate live la concertele recente ale lui The Weeknd şi a fost dezvăluită şi coperta sa, artwork-ul. E chipul lui Abel în prim plan. Teaserele pentru un nou album datează încă în luna ianuarie a lui 2024.

Discul e important pentru că e finalul de trilogie, începută cu "After Hours" şi continuată cu "Dawn FM". Bucăţi de track-uri noi au fost postate de Abel Tesfaye în social media de-a lungul anului. The Weeknd vine după o perioadă tulbure, de ani de bătălie cu academia care decernează premiile Grammy şi un serial "The Idol" deloc bine primit pe HBO.

Atunci când a anunţat titlul albumului, muzicianul partajat şi un trailer însoţit de versuri ale pieselor sale puse pe muzica orchestrală.

Iată ce a spus The Weeknd în postările teaser despre noul material:

Astăzi s-a simțit că o învârtire fără sfârșit. Continui să distorsionez adevărul, imun la amețeală, amorțit de greață. Ce se află dedesubt — țipă în tăcere.

Mă uit în oglindă și mă simt atât bătrân, cât și nou, blocat într-un limbo și incapabil să mă mișc. Încă nu m-am confruntat cu mine însumi... Ceea ce odată mă făcea invincibil m-a trădat pe scena mondială. Un nou traumatism a ieșit la suprafață. Când se va încheia ziua de astăzi, voi descoperi cine sunt. Hurry Up Tomorrow.

Acesta „reprezintă apogeul creativ al proiectului, servind drept al treilea și ultimul capitol, cu teme existențiale și autoreferențiale, așa cum se poate vedea în cele mai recente teasere vizionare, care au încins așteptările fanilor pentru această încheiere.”

"Dawn FM" sosea în 2022 şi îl vedea pe muzician mai calm şi împăcat cu sine. La un concert recent din Brazilia artistul a interpretat o melodie de pe viitorul album, cunoscută ca "Sao Paulo" şi cântată live cu artistul local Anitta. S-au mai auzit şi alte două piese noi, cu titluri provizorii "Run Away" şi "Dancing In the Flames".

Trending