Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Motley Crue lansează piesa "Fight For Your Right", cover Beastie Boys

Motley Crue participă la revirimentul perioadei glam, lansând un EP cu piese noi în 2024. Include 3 melodii, printre care şi "War Dogs", care a sosit în aprilie, dar şi proaspăt lansatul cover după Beastie Boys "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)".

Publicat

pe

Motley Crue

Ca şi "Dogs of War", noul single a fost înregistrat în aprilie 2023, alături de reputatul producător Bob Rock. Există şi o a treia piesă, care va apărea pe noul EP, "Cancelled" şi poartă de altfel numele EP-ului. Acest material se lansează pe 4 octombrie 2024. Motley Crue a cântat deja live "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)" în cadrul unui concert secret, în faţa a doar 450 de fani.

A avut loc în legendarul club Underworld, din Londra. Ultimul album de studio al grupului american a fost "Saints of Los Angeles" din 2008, urmat de o compilaţie "Greatest Hits" în 2009. E drept că în 2018, odată cu apariţia filmului Netflix "The Dirt", o biografie a formaţiei, trupa a înregistrat 4 piese noi. Una era "The Dirt", colaborare cu Machine Gun Kelly, rapper care îl joacă de altfel pe toboşarul Motley Crue, Tommy Lee în film.

A apărut în aceeaşi peliculă şi un cover după Madonna, "Like a Virgin". Motley Crue a suferit o schimbare importantă de componentă: problemele de sănătate ale lui Mick Mars nu i-au mai permis să continue, aşa că a fost înlocuit de John 5. Acest chitarist e cunoscut pentru colaborările cu Marilyn Manson, Rob Zombie şi alţi mari artişti.

Despre direcţia muzicală a noului EP, basistul Nikki Sixx a spus următoarele:

Mulți oameni au spus că sună diferit, dar, să fiu sincer cu tine, nu sunt neapărat de acord cu asta. Dacă asculți versurile, sunt foarte asemănătoare cu multe dintre lucrurile pe care le-am făcut — acel lucru simplu și grindant cu acele melodii aproape ca la CHEAP TRICK. Iar riff-ul, vreau să spun, ar putea fi de pe 'Dr. Feelgood'. Așa că nu simt cu adevărat că e atât de diferit. Cred că ceea ce e diferit pentru oameni este că, atunci când lucram la piesă, Tommy [Lee, toboșarul CRÜE] a avut ideea de a lăsa să cadă baza în versuri, ceea ce nu facem de obicei. De obicei, mergem pe ea, și [este] cu adevărat unic pentru Vince [Neil, solistul CRÜE].

Solistul Vince Neil a descris "War Dogs" drept "old school întâlneşte new school".

Comentează

Trending