Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kylie Minogue lansează un nou album în octombrie şi va avea un turneu global uriaş în 2025

Kylie Minogue îşi continuă revenirea după albumul "Tension" pregăteşte un "Tension II", care va sosi în octombrie 2024. Va fi promovat prin cel mai mare turneu global al artistei, care se desfăşoară în 2025.

Publicat

pe

Tension II coperta album Kylie Minogue
Tension II coperta album Kylie Minogue │ FOTO: Kylie Minogue

"Tension II" are 13 piese şi va fi lansat pe 18 octombrie 2024. Turneul global asociat va debuta în Australia în februarie 2025. Apoi ajunge în Asia şi UK. În vârstă de 56 de ani, Kylie se află în plin reviriment: în februarie a câştigat un premiu Grammy, abia al doilea din cariera, la 20 de ani distanţă de primul.

Tot în 2024 a mai primit şi premiul Brits Global Icon. Şi-a început cariera în filme, cu un rol secundar într-o telenovelă în 1986 şi apoi a devenit pop star internaţional. "Tension" este albumul de studio cu numărul 16 al artistei de la Antipozi şi a debutat pe 22 septembrie 2023, fiind puternic influenţat de cultură şi muzica anilor '80.

A inclus uriaşul hit "Padam Padam" şi a depăşit 500.000 de unităţi global, dar şi jumătate de miliard de stream-uri. "Tension II" este influenţat de muzică electronică, cu elemente de dance. Înainte de el au sosit alte 4 single-uri separate de LP-uri:

  • Dance Alone, colaborare cu Sia
  • Midnight Ride cu Orville Peck şi Diplo
  • My Oh My, colaborare cu Bebe Rexha şi Tove Lo
  • Edge of Saturday Night, colaborare cu The Blessed Madonna

Noul album va avea 13 piese, majoritatea de 3 minute lungime sau sub, deci radio-friendly. Primul single se lansează pe 27 septembrie. Cu puţin noroc Kylie îşi extinde turneul şi în Europa şi ajunge şi la noi.

Kylie Minogue este o cântăreață, compozitoare și actriță australiană, cunoscută pentru cariera sa de succes în industria muzicală pop și pentru influența să majoră asupra culturii pop. Născută pe 28 mai 1968 în Melbourne, Australia, Kylie a devenit un nume celebru la nivel global, cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii.

Kylie Minogue și-a început cariera muzicală la sfârșitul anilor 1980, când a lansat primul ei single, o versiune cover a piesei "The Loco-Motion", care a devenit un hit instantaneu. Albumul său de debut, "Kylie" (1988), a consolidat statutul ei de star pop, incluzând hituri precum "I Should Be So Lucky". Succesul său a continuat de-a lungul anilor, evoluând de la un star pop adolescent la o artistă matură și respectată.

Unul dintre cele mai notabile albume ale sale este "Fever" (2001), care a inclus hitul internațional "Can't Get You Out of My Head", devenit un imn global al muzicii pop și unul dintre cele mai recunoscute cântece ale anilor 2000. Albumul a adus-o pe Kylie în topurile muzicale din întreaga lume, fiind certificat cu discuri de platină în multe țări.

Comentează

Trending