Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Gwen Stefani a lansat piesa country "Somebody Else's"

2024 pare a fi anul muzicii country, început cu Beyonce lansând două piese din acest gen muzical. Apoi Post Malone... şi apoi chiar şi artişti rock, ca Falling In Reverse. E rândul lui Gwen Stefani, care ne oferă o baladă country numită "Somebody Else's".

Publicat

pe

Coperta album Gwen Stefani Bouquet
Coperta album Gwen Stefani Bouquet │ FOTO: Gwen Stefani

"Someobdy Else's" este mai degrabă o melodie country rock, decât rock clasic sau pop şi are ca mesaj un "adio" spus unui fost. Acesta este primul single de pe noul album al fostei soliste No Doubt, "Bouquet", al cincilea său material discografic solo. În ciuda temei melancolice, e ceva zvâc, energie şi putere în acest track. Are şi un solo foarte plăcut, cu inflexiuni ce amintesc de rock-ul alternativ al începutului de ani 2000.

Au trecut 7 ani de când jurata "The Voice" nu a mai lansat vreun album solo. El va "înflori" (cuvintele lui Gwen Stefani) pe 15 noiembrie 2024. Pivotarea lui Gwen spre country nu e deloc singulară, de vreme ce Beyonce ne-a oferit materialul country "Cowboy Carter", iar Post Malone a intrat cu ambele cizme cu pinteni în această lume prin "F-1 Trillion", un album întreg de country.

Lana Del Rey se duce în aceeaşi direcţie cu noul LP "Lasso". Posibil ca în cazul lui Gwen Stefani pivotarea să aibă de-a face şi cu soţul său, reputatul cântăreţ country Blake Shelton. De altfel cei doi vor avea un duet pe noul album, pe ultima piesă de pe disc, "Purple Irises".

Iată tracklist-ul lui "Bouquet":

1. Somebody Else’s
2. Bouquet
3. Pretty
4. Empty Vase
5. Marigolds
6. Late To Bloom
7. Swallow My Tears
8. Reminders
9. All Your Fault
10. Purple Irises (Feat. Blake Shelton)

Gwen ne-a făcut o surpriză cât se poate de plăcută la festivalul Coachella 2024, unde s-a reunit cu colegii de la No Doubt. S-a declarat de asemenea deschisă la planuri de reuniune, deşi nu e clar dacă e vorba de muzică nouă sau concerte. Acela a fost primul show live No Doubt din 2015 încoace. No Doubt a cântat alături de Olivia Rodrigo piesa "Bathwater" la festival, spre deliciul publicului.

Trending