Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Charlie Hunnam va fi protagonist în cel de-al treilea sezon al seriei "Monster" (Netflix)

Actorul Charlie Hunnam, cunoscut pentru rolul din "Sons of Anarchy", îl va interpreta pe criminalul Ed Gein în cel de-al treilea sezon din "Monster". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Charlie Hunnam într-un interviu la Jimmy Kimmel
Charlie Hunnam într-un interviu la Jimmy Kimmel │ FOTO: captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Charlie Hunnam va deveni protagonistul celei de-a treia părți a proiectului "Monster", disponibil pe Netflix, care se va concentra pe Ed Gein. El devenit cunoscut în anii 1950, când autoritățile au descoperit că nu numai că a ucis mai multe persoane, dar a dezgropat morminte dintr-un cimitir din apropierea casei sale și a realizat tot felul de articole de uz casnic și îmbrăcăminte din rămășițe umane. Cazul lui Gein a servit ca inspirație pentru mai multe personaje majore ale culturii pop, printre care Norman Bates în "Psycho" și Buffalo Bill în "Silence of the Lambs".

Vestea că Hunnam se alătură distribuției a fost confirmată de co-creatorul seriei - Ryan Murphy - la un eveniment de promovare a celui de-al doilea sezon al serialului. Avându-i în prim plan pe frații Menendez, noile episoade pot fi vizionate pe Netfix începând cu 19 septembrie.

"Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" vine după un prim sezon care l-a avut ca protagonist pe Evans Peters în rolul lui Jeffrey Dahmer. Actorul de 37 de ani a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru acest proiect. Platforma de streaming a comandat mai multe episoade din această serie după ce primul sezon a atins peste 1 miliard de ore de vizionare și a devenit al treilea cel mai vizionat serial din istoria companiei.

Charlie Hunnam este cunoscut mai ales pentru personajul Jackson "Jax" Teller din "Sons of Anarchy". Actorul a jucat recent în seria "Shantaram", o adaptare a cărții cu același nume. Printre alte proiecte ale lui Hunnam se numără "Undeclared", "Queer as Folk", "Pacific Rim", "The Gentlemen", "True History of the Kelly Gang", "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" sau "The Lost City of Z".

Comentează

Trending