Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Bruce Springsteen lansează un documentar muzical - TRAILER

Documentarul "Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band" va prezenta repetiții muzicale, fragmente din show-urile electrizante ale lui Springsteen, dar și interviuri cu artistul. Te invităm să urmărești trailerul și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer documentar "Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band"
Trailer documentar "Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

"Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band" va purta telespectatorii într-o călătorie muzicală specială, de la concerte live spectaculoase și filmări de la repetițiile trupei, la momente din culise, imagini de arhivă și reflecții personale detaliate de Springsteen.

"De când aveam 16 ani, să cânt live a fost o parte importantă și fundamentală din ceea ce sunt și din felul în care îmi justific existența aici, pe Pământ. Când lumea s-a oprit, mi-am promis că, dacă vom trece peste asta, voi organiza cea mai mare petrecere", spune Bruce Springsteen în trailer.

Documentarul "Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band" este regizat de Thom Zimny și va fi disponibil pe Hulu și Disney + începând cu 25 octombrie.

Bruce Springsteen se pregătește să înceapă etapa canadiană a turneului său și va susține un concert la Montreal, pe 31 octombrie. Alte show-uri sunt programate pentru Toronto, Ottawa, Winnipeg, Calgary, Edmonton și Vancouver.

În altă ordine de idei, muzicianul a lansat recent o colecție de piese live, intitulată "Songs of Conscience". Tracklist-ul include fragmente muzicale din concerte care variază din 1981 până în 2023, și melodii ca "This Land is Your Land", "Promised Land", "Born in the U.S.A.", "Souls of the Departed", "Long Walk Home", "The Rising", "The Ghost of Tom Joad", "Sun City", "American Skin (41 Shots)" sau "Last Man Standing".

TRAILER: "Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band":

Trending