Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește un teaser pentru seria "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"

Cel de-al doilea sezon al seriei "Monsters", creată de Ryan Murphy și distribuită de Netflix, a primit un teaser oficial. Te invităm să-l urmărești în articol și să afli mai multe detalii despre episoade.

Publicat

pe

Teaser "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"
Teaser "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

"Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" va avea premiera pe 19 septembrie 2024 și va spune povestea lui Lyle și Erik Menendez, frații care au fost condamnați în 1996 pentru uciderea părinților lor.

Seria îi va avea în rolurile principale pe Nicholas Alexander Chavez și Cooper Koch în rolul lui Lyle și Erik, alături de Javier Bardem în rolul tatălui lor, José, și Chloë Sevigny drept mama lor, Kitty. Distribuția îi mai include pe Nathan Lane, interpretându-l pe jurnalistul Dominick Dunne și pe Ari Graynor în rolul avocatului Leslie Abramson.

José și Mary Louise "Kitty" Menendez au fost împușcați și uciși în casa lor din Beverly Hills pe 20 august 1989. Inițial, Lyle și Erik nu au fost suspectați de crime, dar poliția a început să urmărească această pistă în urma unor cheltuieli extravagante făcute de frați.

Într-un final, Erik i-a mărturisit faptele psihologului său, Jerome Oziel. La rândul său, el i-a spus amantei sale, Judalon Smyth. Aceasta din urmă a devenit un martor cheie în procesul fraților Menendez. Ei au declarat că au comis crimele de frică, după o viață întreagă de abuz din partea părinților - în special abuz sexual din partea tatălui lor.

Erik și Lyle au fost judecați separat, ceea ce a dus la anularea procesului după ce jurații au ajuns în impas. Când au fost judecați împreună în 1996, au fost găsiți vinovați și condamnați la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată.

"Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" vine după un prim sezon ce l-a avut ca protagonist pe Evans Peters în rolul lui Jeffrey Dahmer. Actorul de 37 de ani a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru acest proiect.

TEASER: "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"

Comentează

Trending