Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Snow Patrol a lansat o piesă emoţionantă, "All" - Lyric Video

Snow Patrol a lansat o baladă emoţionantă cum numai trupa scoţiano-irlandeză ştie să compună. Se numeşte "All" şi a primit un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi savura în articol.

Publicat

pe

Coperta single Snow Patrol All
Coperta single Snow Patrol All │ FOTO: Snow Patrol

"All" este cel mai nou single de pe noul album Snow Patrol "The Forest Is the Path", care se lansează pe 13 septembrie 2024. Nu e primul single de pe LP, trupa din nordul insulei britanice oferindu-ne şi track-ul "The Beginning" cu ceva vreme în urmă. Noul release sună romantic, sună a despărţire şi a final de film, a replici nespuse între îndrăgostiţi.

"The Forest is the Path" este primul album complet nou al formaţiei din ultimii 6 ani, ultimul astfel de material fiind "Wildness" din 2018. Produs de către Fraser T. Smith, albumul a fost scris de către Gary Lightbody, Nathan Connolly şi Johnny McDaid. Include 12 cântece şi printre mulţumirile speciale se numără şi Troy Van Leeuwen de la Queens of the Stone Age.

În ce îl priveşte pe "All", solistul Gary Lightbody, care e şi compozitor principal, a spus următoarele despre single:

"All" a fost scrisă de Fraser T Smith și de mine la sfârșitul lunii noiembrie 2022. Acest lucru s-a întâmplat cu aproape exact un an înainte de a-i cere lui Fraser să producă albumul. Prima dată când am înregistrat albumul nu a ieșit cum ne-am dorit, așa că i-am cerut lui Fraser să preia rolul de producător în decembrie 2023, iar colaborarea cu el a fost un vis devenit realitate.

În prima zi de compoziție cu el, am intrat în studio și el deja avea ceva muzică pregătită. Totul a fost foarte mult de genul "bună, ce faci, ce părere ai despre asta?" și "BAM", am pornit. Îmi place când se întâmplă asta. Nu sunt mare fan al discuțiilor mărunte. Îmi plac discuțiile mari. Și când scrii o melodie cu cineva, trebuie să ajungi la discuțiile mari (altfel care mai e rostul), așa că de ce să aștepți?".

Cat despre album, artiştii au promis un LP care e axat pe reflexie, introspecţie şi interogaţie. Sau mai precis de atât "dragostea privită peste timp".

Comentează

Trending