Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din The Witcher vine la Comic Con Arena Națională 2024

Cel de-al șaselea actor de la Hollywood invitat la Comic Con România 2024 este Royce Pierreson, cunoscut publicului pentru rolul magului Istredd din seria "The Witcher", dezvoltată de Netflix. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Royce Pierreson la Comic Con Arena Națională 2024
Royce Pierreson la Comic Con Arena Națională 2024 │ FOTO: Comic Con România

Royce Pierreson va fi prezent la eveniment pentru poze cu fanii, autografe și panel-urile de Q&A în ziua de duminică, 15 septembrie.

Royce s-a remarcat în mai multe producții britanice precum "Line of Duty", "Murdered My Boyfriend" sau "The Irregulars". În 2022, Royce a apărut și în miniseria "I Am...Ruth" unde a jucat alături de actrița Kate Winslet.

În 2019 a obținut rolul lui Istredd din "The Witcher", serie care a adunat 76 milioane de vizualizări în prima lună de la lansare și s-a poziționat drept cea mai urmărită producție originală Netflix din istorie, fiind detronată ulterior de "Bridgerton" și "Squid Game". Compania de streaming a anunțat că "The Witcher" se va încheia la finele celui de-al cincilea sezon.

Royce Pierreson se alătură lui Jamie Campbell Bower (Stranger Things, Harry Potter, Twilight Saga), Mark Sheppard (Supernatural), Greg Austin (Hunters), Clinton Liberty (House of the Dragon) și Toby Sebastian (Game of Thrones).

Prețuri bilete Comic Con Arena Națională 2024

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri începând de la 60 de lei. Biletele pentru actori costă între 50 și 225 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Trending