Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Powerwolf, Emperor şi As I Lay Dying vin în România! Lineup nou la Rockstadt Extreme Fest 2025

Anunţurile legate de lineup-ul Rockstadt Extreme Fest 2025 continuă, de această dată cu nume din zona de heavy metal, black metal şi power metal. După anunţul legat de Gojira ca headliner, acum primim şi alte câteva nume noi.

Publicat

pe

Rockstadt Extreme Fest 2025
Rockstadt Extreme Fest 2025

Rockstadt Extreme Fest 2025 are loc între 30 iulie şi 3 august 2025 şi îi va aduce în România pe cei de la Gojira. Trupa a mai fost la noi în 2013, tot la Rockstadt, dar de atunci a ajuns un colos al metalului progresiv, mai ales după reprezentaţia de la Jocurile Olimpice de la Paris (2024). Alte nume de trupe anunţate pentru Rockstadt sunt Static-X, Obituary, Wind Rose, Dying Fetus, Fit for a King, Devildriver, The Kovenant, Bane şi Oranssi Pazuzu.

Numele noi

La mijloc de luna august 2024 am primit nişte nume noi pe listă, începând cu Powerwolf, apoi Emperor, Aş I Lay Dying, Midnight, Night Demon şi Hellripper.

Powerwolf este o trupă germană de power metal, formată în 2003. Trupă este cunoscută pentru combinația sa de heavy metal tradițional cu influențe simfonice și o estetică lirică axată pe teme religioase, mitologie și folclorul legat de lupi și vârcolaci. Show-urile lor live sunt caracterizate de costume elaborate și machiaj tematic.

Componența actuală include pe Attila Dorn (vocalist), Falk Maria Schlegel (clape), Charles și Matthew Greywolf (chitariști și bas) și Roel van Helden (tobe). Printre albumele notabile se numără "Lupus Dei" (2007), "Bible of the Beast" (2009), "Blessed & Possessed" (2015) și "The Sacrament of Sin" (2018).

Temele abordate de Powerwolf includ religia, ocultismul și elemente de horror, adesea prezentate într-o manieră parodică sau reinterpretată.

As I Lay Dying este o trupă americană de metalcore formată în 2000 în San Diego, California. Trupa a devenit una dintre cele mai proeminente formații din scena metalcore, fiind cunoscută pentru combinația sa de riff-uri rapide, breakdown-uri grele și vocalize care alternează între ţipete şi voci curate. Trupa a fost marcată de controverse în 2013, când Tim Lambesis a fost arestat și condamnat pentru că a încercat să angajeze un asasin pentru a o ucide pe soția sa. După condamnarea să, trupa a intrat într-o perioadă de pauză. Lambesis a fost eliberat din închisoare în 2016 și, în 2018, trupa a revenit cu albumul "Shaped by Fire".

 

Comentează

Trending