Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Nicolai Tand pornește pe Drumul Zeilor alături Sorin Brotnei, în al șaptelea sezon Asia Express

Hotărât să-și testeze limitele într-un an simbolic pentru el, în care împlinește o vârstă rotundă, Nicolai Tand concurează la Asia Express 2024 alături de finul său, Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent.

Publicat

pe

Nicolai Tand și Sorin Brotnei la Asia Express 2024
Nicolai Tand și Sorin Brotnei la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Marea aventură de la capătul lumii începe la Antena 1 din 1 septembrie. Nouă perechi de vedete pornesc pe un traseu spectaculos, fără masă, fără cazare, fără transport asigurate. Dar cu arșiță copleșitoare, momente de panică, crize de nervi și probe neașteptate. Aceasta este experiența extremă din Extremul Orient pe care o aduce cel de-al șaptelea sezon Asia Express.

 "Anul acesta am împlinit 50 de ani, așa că această aventură va fi ca un reset pentru mintea mea", a declarat Nicolai, care i-a fost naș de cununie lui Sorin Brotnei în 2016.

"Am ales să mergem împreună la Asia Express ca să fugim de-acasă amândoi. Acum îl cunosc mai bine pe finul meu. Pentru că, până acum, îl cunoscusem doar la ieșirile cu motocicleta, la un grătar, la lucruri faine în familie... Acum ne cunoaștem cu adevărat și la greu. Și acum se vede cum ne potrivim, chiar dacă avem păreri diferite, ceea ce e normal".

Sorin Brotnei a adăugat:

"Eu știu că putem face o echipă faină, pentru că Nicolai, în primul rând, nu e deloc conflictual. Iar eu sunt competitiv, dar fără să mă raportez la altă persoană. Sunt competitiv cu mine, mă duc până la limita la care pot ajunge... Dar avem și premisele pentru tensiuni: Nicolai e mai repezit, mie îmi sare țandăra un pic mai repede".

Nicolai Tand: "E cea mai tare experiență"

Nicolai s-a bucurat la maximum de aventura oferită de Asia Express:

"Am prieteni care au fost în Asia Express, de la care am auzit o mulțime de povești. Ce am reținut de la toți? <<E cea mai tare aventură. Du-te!>>. Și da, e cea mai tare experiență. Iar dincolo de aventura în sine și provocările misiunilor, descoperim niște zone atât de faine, în cu totul alt mod decât le-ai vedea într-o vacanță."

Echipe Asia Express, sezonul șapte:

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce, însă, cinci ediții consecutive, în loc de patru: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Trending