Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vecna din "Stranger Things" vine pentru prima dată la Comic Con România

Actorul Jamie Campbell Bower, cunoscut pentru rolurile din "Stranger Things" (Vecna), "Harry Potter" și "Fantastic Beasts" (Gellert Grindelwald), "Twilight" (Caius) sau "The Mortal Instruments: City of Bones" (Jace Wayland) va veni pentru prima dată la Comic Con România, eveniment ce va avea loc în perioada 13-15 septembrie la Arena Națională din București.

Publicat

pe

Jamie Campbell Bower la Comic Con România
Jamie Campbell Bower la Comic Con România │ FOTO: Comic Con Romania

Lineup-ul actorilor de la Hollywood care se vor fotografia cu fanii, vor oferi autografe și vor lua parte la discuții în cadrul panel-urilor dedicate se mărește cu un nou nume. Este vorba despre Jamie Campbell Bower, cunoscut pentru rolul înfricoșătorului Vecna din seria Netflix "Stranger Things", dar și pentru cel al lui Gellert Grindelwald din Universul "Harry Potter". Acesta va participa la eveniment în ziua de sâmbătă, 14 septembrie.

Jamie Campbell Bower s-a remarcat rapid în carieră și a reușit să aibă un traseu promițător, parcurgând mai multe producții cu fandom-uri consistente la nivel global. El și-a făcut debutul în 2007 în musicalul nominalizat la Oscar și regizat de Tim Burton, "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", unde a jucat alături de Johnny Depp, Helena Bonham Carter și Alan Rickman.

Mai apoi, Jamie avea să facă parte din doua universuri fantastice iubite la scara mondială. Mai întâi, l-a interpretat pe Caius în saga "Twilight", o serie de cărți și filme care s-a transformat într-un fenomen global, doborând recorduri de audiență în sala de cinema. În 2010, actorul a obținut rolul tânărului Gellert Grindelwald în "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1", personaj pe care l-a interpretat și în prequel-ul "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald".

Jamie a mai avut un rol principal în "The Mortal Instruments: City of Bones", film inspirat din prima carte a seriei cu același nume, scrisă de Cassandra Clare.

În 2022, i-a revenit rolul antagonistului principal, Vecna/Henry Creel, în cel de-al patrulea sezon "Stranger Things", una dintre cele mai de succes serii dezvoltate de Netflix. Prestația lui Jamie a fost îndelung lăudată de fani si critici deopotrivă.

Jamie Campbell Bower este și un muzician talentat. A cântat în trupa londoneză de punk rock - Counterfeit - iar din aprilie anul acesta a anunțat începerea unui nou proiect muzical, BloodMagic. Printre influențele sale muzicale se numără Placebo, The Cure, Marilyn Manson sau Deftones. Chiar și pentru pregătirea rolului lui Vecna, s-a inspirat din muzica unor trupe de black metal precum Mayhem sau Darkthrone.

Jamie Campbell Bower este al cincilea actor invitat la această ediție de Comic Con, alături de Greg Austin (Hunters), Mark Sheppard (Supernatural), Clinton Liberty (House of the Dragon) și Toby Sebastian (Game of Thrones).

Prețuri bilete Comic Con Arena Națională 2024

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri începând de la 60 de lei. Biletele pentru actori costă între 50 și 225 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Trending