Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Irina Fodor lansează noi provocări în cel de-al șaptelea sezon Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, a povestit despre experiența trăită la filmările celui de-al șaptelea sezon al emisiunii. Noua aventură va începe pe 1 septembrie la Antena 1. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Fodor la Asia Express 2024
Irina Fodor la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Cu 11 etape în loc de 10, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare, ce va purta concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia. Irina Fodor a povestit despre experiența trăită la filmările noului sezon al reality show-ului:

"Thailanda mi-a fost dezvăluită și mai frumos anul acesta decât o știam. Locurile prin care am trecut mi-au transmis atâta pace și armonie, deși adrenalina cursei te ține în priză tot timpul. Următoarea țară de pe traseu m-a uluit: Malaezia - aici am întâlnit culturi atât de diferite și am avut experiențe atât de diverse! Nici nu știu cu ce să încep - cu sărbătoarea Ramadanului sau cu junglele luxuriante ori cu orașele spectaculoase prin care am trecut... Malaezia a fost un șoc cultural față de Thailanda. Aici e o cultură cu totul diferită, a trebuit să ne adaptăm și noi. Cât despre Indonezia, aici am ajuns într-o perioadă foarte aglomerată. Pentru telespectatori va fi fascinant să vadă această față a Indoneziei, va fi un impact cultural foarte puternic. Sunt lucruri cu care noi nu suntem obișnuiți, iar oamenii de acasă vor trăi alături de noi această aventură cu sufletul la gură".

Irina Fodor: "Concurenții de anul acesta [...] își doresc să trăiască experiența aceasta prin toți porii"

Competiția se anunță încă de la început plină de adrenalină, provocările depășind cu mult așteptările concurenților care au pornit în această aventură hotărâți să-și înfrunte cele mai mari temeri.

"Concurenții de anul acesta, așa cum i-am văzut în competiție, au o poftă nebună de a cunoaște toate locurile prin care trec și oamenii de acolo. Își doresc să trăiască experiența aceasta prin toți porii, iar asta va trece cu siguranță și dincolo de ecran. Eu am simțit acest lucru din prima zi. Despre asta este cursa Asia Express: îți aduce o experiență atât de bogată și îți dă prilejul unic de a vedea cum trăiesc oamenii din celălalt capăt al lumii și cum văd ei viața, trecând prin niște situații inedite. Iar telespectatorii se vor bucura cu siguranță din plin de această aventură."

Echipe Asia Express, sezonul 7

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

Marea premieră a celui de-al șaptelea Asia Express va aduce la Antena 1, pe 1 septembrie, un start fulgerător pe Drumul Zeilor. Concurenții vor avea parte de cele mai dificile provocări. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Victor Slav și Selina la Asia Express 2024
Victor Slav și Selina la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Cele nouă echipe de vedete sunt propulsate în competiție într-un ritm nemilos, ajungând încă de la primele misiuni să experimenteze cel mai auster stil de viață în vârf de munte, să se întreacă într-o cursă spectaculoasă cu elefanți și să descopere o comunitate unică pe Terra: tribul femeilor cu gâtul lung, ascuns pe înălțimile muntoase din nordul Thailandei.

După trei zboruri și aproximativ 30 de ore, concurenții ajung în nordul Thailandei, în Chiang Rai, punctul de pornire într-o cursă nebună, care nu-i va lăsa să se odihnească. Fără niciun moment de respiro, echipele au parte de un start cu totul neașteptat – cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane.

Chiar dacă sunt obosiți și au multe bagaje, concurenții se văd nevoiți să-și revină cât mai rapid din șocul startului fulgerător. Luptându-se cu confuzia și presiunea timpului, echipele se avântă pe un traseu necunoscut, spre o destinație care le va dezvălui o fațetă inedită a Thailandei: un loc ascuns pe hartă, unde bogata cultură tribală își păstrează rădăcinile seculare. Departe de orașele cu ritm trepidant, în mijlocul triburilor de munte din nordul Thailandei, concurenții vor petrece prima noapte, confruntându-se cu o misiune care îi va scoate complet din confortul vieții de zi cu zi, lăsat în urmă la plecarea pe Drumul Zeilor. De la culmile progresului din marile metropole la cel mai auster cadru de viață din vârf de munte, concurenții fac un salt amețitor pe Drumul Zeilor, în căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express.

După o cursă spectaculoasă cu elefanți, vor ajunge în inima unei alte comunități fascinante din Thailanda: tribul femeilor cu gâturile lungi, cunoscute în întreaga lume pentru inelele purtate la gât, care fac parte din imaginea lor distinctivă, ca simbol al frumuseții și grației.

Echipe Asia Express, sezonul 7

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Citește în continuare

Trending