Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ioana State și Mane Voicu își testează instinctele de supraviețuire în Asia Express 2024

"Mă aștept ca Asia Express să fie armata pe care n-am făcut-o!", a declarat comediantul Mane Voicu, cel care luptă în această competiție alături de un alt nume cunoscut din stand-up, Ioana State.

Publicat

pe

Ioana State și Mane Voicu la Asia Express 2024
Ioana State și Mane Voicu la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Noul sezon Asia Express aliniază la start nouă perechi de vedete pregătite să înfrunte obstacolele celui mai lung parcurs pe care l-a avut până acum celebrul reality show. Cu 11 etape în loc de 10, aventura îi va purta pe concurenți din Thailanda până în Malaezia și apoi în Indonezia, spre marea finală din Bali.

Până acolo, însă, echipele vor avea de rezolvat cele mai surprinzătoare misiuni, își vor testa limitele fizice și psihice zi și noapte, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare, sub soarele arzător, de-a lungul unui traseu de 7.000 de kilometri.

Ioana State: "Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții"

"Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste, că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea, sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și, în același timp, sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa."

Mane Voicu a adăugat:

"E nebunie în Asia Express. Se întâmplă atât de multe lucruri… Lucrurile trăite aici nu pot fi trăite în niciun alt context. E foarte greu să poți să trăiești atâtea lucruri într-o zi, indiferent de cum ți-ai face programul. Dar nu trebuie să pleci la drum cu ideea că e ceva greu de făcut, ci cu ideea că e ceva ce nu vei mai face niciodată."

Echipe Asia Express, sezonul șapte

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce, însă, cinci ediții consecutive, în loc de patru: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Trending