Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Fleetwood Mac lansează un album live - "Mirage Tour '82"

Trupa Fleetwood Mac prezintă ascultătorilor "Mirage Tour '82", un nou album live care conține șase înregistrări nelansate până acum. Când va deveni disponibil și câte piese se vor găsi în tracklist afli în articol.

Publicat

pe

Artwork "Mirage Tour '82"
Artwork "Mirage Tour '82" │ FOTO: captură YouTube / Fleetwood Mac

Noul album live, intitulat "Mirage Tour '82", este format din piese înregistrate în timpul mai multor concerte Fleetwood Mac din cadrul turneului "Mirage" (1982). Materialul va fi lansat pe 20 septembrie și va fi disponibil în trei formate: digital, 2x CD și 3x vinil.

"Mirage Tour '82" conține 22 piese, printre care șase sunt înregistrări nelansate anterior, care au fost realizate la cele două concerte ale trupei la The Forum din Los Angeles în acel an. Este vorba despre: "Don’t Stop", "Dreams", "Oh Well", "Never Going Back Again", "Landslide" și "Sara".

Anul trecut, Fleetwood Mac a lansat albumul "Rumors Live", înregistrat la un concert susținut la The Forum în 1977. Lansări de arhivă precum "Mirage Tour '82" și "Rumors Live" vor fi singura oportunitate pentru fanii Fleetwood Mac de a experimenta trupa live.

După moartea lui Christine McVie în 2022, Mick Fleetwood a spus că ideea unei reuniuni a trupei este "de neconceput", iar Stevie Nicks a declarat că nu există niciun motiv pentru care trupa să pornească din nou în turnee. Artista de 76 de ani a continuat însă să susțină concerte solo, iar în prezent se află în turneu în America.

TRACKLIST "Mirage Tour '82":

Disc 1

  1. Second Hand News
  2. The Chain
  3. Don’t Stop *
  4. Dreams *
  5. Oh Well *
  6. Rhiannon
  7. Brown Eyes
  8. Eyes of the World
  9. Gypsy
  10. Love In Store
  11. Not That Funny

Disc 2

  1. Never Going Back Again *
  2. Landslide *
  3. Tusk
  4. Sara *
  5. Hold Me
  6. You Make Loving Fun
  7. I’m So Afraid
  8. Go Your Own Way
  9. Blue Letter
  10. Sisters of the Moon
  11. Songbird

* nelansate anterior

Trending