Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez joacă în comedia "Mentorii"

Filmul "Mentorii" își mărește distribuția. Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor intra în pielea unor personaje efervescente despre care poți afla mai multe în articol.

Publicat

pe

Mihai Petre joacă în comedia "Mentorii"
Mihai Petre joacă în comedia "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker

Fiecare nume din distribuție a fost atent selectat, iar rolul atribuit a fost ales pentru a pune în valoare calitățile fiecăruia dintre ei. Aceștia vor apărea în ipostaze inedite care vor stârni cu siguranță râsete în sălile de cinema.

Doina Teodoru este o actriță extrem de îndrăgită, care a cucerit inimile publicului cu rolurile jucate atât în filme, cât și în teatru. A devenit și mai cunoscută datorită aparițiilor în seriale de televiziune și în urma prestațiilor din cadrul emisiunilor de divertisment. Doina Teodoru va juca rolul Cristinei, fata care îl va ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea în drumul lui spre redescoperire. Mihai Petre își va demonstra șarmul într-o apariție inedită și neașteptată pentru spectatori, Bogdan Drăcea va cuceri publicul cu energia și umorul său, iar Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor avea roluri surpriză care vor condimenta cu mult umor povestea filmului. Noii anunțați se alătură celorlalte nume deja dezvăluite ca parte a distribuției: Loredana Groza, Cătălin Bordea, Dorian Popa și Radu Bucălae.

UNTOLD Universe, producătorii comediei "Mentorii", au pregătit surprize și pentru fanii festivalului de muzică de la Cluj. Astfel, în perioada 8-11 august, petrecăreții sunt așteptați la standul filmului, aflat în perimetrul UNTOLD, unde au șansa să își arate calitățile actoricești. Ei se pot înscrie astfel la casting și au șansa de a apărea în comedia care va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Comentează

Trending