Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cum arată noul film "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" - TRAILER

În vreme ce așteptăm sezonul al doilea al serialului "The Rings of Power" de pe Amazon, a apărut primul trailer pentru noul film de lungmetraj "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim". Avem de-a face cu un film de animație, a cărui acțiune se petrece cu 200 de ani înaintea trilogiei de bază a lui Tolkien.

Publicat

pe

The Lord of the Rings The War of the Rohirrim
The Lord of the Rings The War of the Rohirrim │ FOTO: Warner Bros

"The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" are în distribuție un nume neașteptat, pe Brian Cox, care dă voce unuia dintre personaje. Pe Brian îl știm din rolul memorabil al patriarhului familiei din serialul HBO "Succession". Peter Jackson, regizorul trilogiei originale "The Lord of the Rings", este implicat ca producător, iar regizor este Kenji Kamiyama.

Văd că producția este în stil anime și se pare că va sosi în cinematografe până la finalul anului 2024. Iată descrierea poveștii pe scurt:

Petrecându-se cu 183 de ani înainte de evenimentele relatate în trilogia originală de filme, "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" spune soarta Casei lui Helm Hammerhand, legendarul Rege al Rohanului. Un atac neașteptat condus de Wulf, un lord Dunlending inteligent și nemilos care caută răzbunare pentru moartea tatălui său, îl forțează pe Helm și pe poporul său să facă un ultim efort curajos în vechea fortăreață Hornburg—o cetate impunătoare care va deveni cunoscută mai târziu sub numele de Helm’s Deep. Aflându-se într-o situație din ce în ce mai disperată, Héra, fiica lui Helm, trebuie să-și adune voința pentru a conduce rezistența împotriva unui inamic mortal, hotărât să îi distrugă complet.

Premiera lui "The War of the Rohirrim" este programată pentru 13 decembrie 2024. Regizorul Kenji are în CV producții ca "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex", dar și "Blade Runner: Black Lotus".

Warner Bros a anunțat recent că plănuiește o nouă serie de filme de lungmetraj "Lord of the Rings", iar una dintre pelicule vine în 2026, sub numele de "The Hunt for Gollum".

Trending