Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Doi concurenți Vocea României au câștigat premii la Festivalul Mamaia 2024

Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia 2024 și-a desemnat câștigătorii, printre aceștia numărându-se și doi foști concurenți la Vocea României. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Melisa Antonesi și Sandro Machado la Festivalul Mamaia 2024
Melisa Antonesi și Sandro Machado la Festivalul Mamaia 2024 │ FOTO: captură YouTube / TVR online

Melisa Antonesi și Sandro Machado, concurenți Vocea României 2023, au câștigat premii la cea de-a 61-a ediție a Festivalului Mamaia. Între 23 și 25 august, festivalul legendar al litoralului s-a întors în Piațeta Perla cu spectacole-concurs. TVR 2 a transmis în direct cele trei seri ale festivalului, prezentate de Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, la rândul lor foști concurenți ai Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia.

După trei zile de competiție și spectacol,  Marele Trofeu a mers la tenorul brazilian Sandro Machado pentru interpretarea piesei "O mie de dorințe", semnată de compozitorul Cristian Faur. Premiul a fost oferit de compozitorul Horia Moculescu, președintele juriului.

Melisa Antonesi a câștigat Premiul III, la secțiunea Interpretare, cu melodia "Lie Ciocârlie". Premiul a fost oferit de compozitorul Andrei Tudor.

Melisa Antonesi și Sandro Machado la Vocea României 2023

Anul trecut, Sandro Machado i-a cucerit pe antrenorii de la Vocea României cu piesa "Rise Like A Phoenix". A întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa Irinei Rimes. Parcursul lui a înflorit cu fiecare etapă, ajungând până la prima ediție live. Atunci, Sandro a interpretat "Drumurile noastre", însă, din păcate, nu a trecut mai departe.

Melisa Antonesi a impresionat la audiții cu "Think Of Me", reușind să întoarcă toate scaunele. A ales să fie antrenată de Theo Rose și Horia Brenciu, iar împreună au creat momente muzicale spectaculoase. Melisa s-a numărat printre cei patru finaliști ai emisiunii Vocea României 2023.

Comentează

Trending